Fotomuntatge amb un plat de polvorons de fons i al capdavant dues rodones vermelles amb els logos de Mercadona i Lidl
SOCIETAT

Ni Mercadona ni Lidl: dues expertes assenyalen els millors polvorons del supermercat

Dues expertes han apuntat quins són els millors polvorons que es venen als supermercats després d'un tast a cegues

Les festes nadalenques ja són aquí. I segurament ja has començat a buscar quines són les millors opcions per sorprendre familiars i amics durant els dinars i els sopars.

Entre torrons, polvorons, 'panettones'... Són molts els productes indispensables per Nadal. A més, sempre volem trobar la millor qualitat, sense renunciar tampoc al millor preu.

Per aquest motiu, dues expertes se n'han fet ressò. Després d'un tast a cegues de nou marques blanques, ja han decidit quins són els millors polvorons que pots trobar al supermercat.

Els millors polvorons del supermercat, segons dues expertes

Dues expertes d'El Comidista d'El País ja tenen clar quins són els millors polvorons que es venen als supermercats del país.

Després d'un tast de fins a nou polvorons de marca blanca de diferents supermercats del país, les dues expertes han arribat a una conclusió sobre quins són els millors polvorons que es poden comprar, tenint en compte el seu sabor, la textura o el preu.

¿Cuáles son los mejores polvorones del supermercado? | EL COMIDISTA

9. Felipe II

Les dues expertes d'El Comidista han situat els polvorons Felipe II a l'última posició de la llista. Un dels motius, per ser excessivament suaus i contenir molta farina, per la qual cosa ha aconseguit de totes dues una puntuació de 6 punts sobre 10.

A més, es tracta d'una de les opcions menys assequibles de la llista. El quilo d'aquests polvorons costa 39,90 €.

8. Delaviuda

Amb la mateixa puntuació, trobem a la posició número 8 els polvorons de Delaviuda. Només per sobre dels Felipe II pel seu preu, notablement més baix. El quilo dels polvorons Delaviuda costa 23,61 €.

Les dues expertes han comentat que als polvorons Delaviuda els faltaria una mica de sabor, però que la textura és correcta, per la qual cosa ha aconseguit una puntuació de 6 sobre 10.

7. 1880

Els polvorons 1880 s'han col·locat a la posició número 7, amb una puntuació de 6,3 sobre 10. Les expertes d'El Comidista han destacat els trossos d'ametlla que conté, que li aporten sabor. Al mercat, aquests polvorons es poden trobar amb un preu de 19,19 € el quilo.

6. Doña Jimena

Al número 6 s'han posicionat els polvorons Doña Jimena, que es troben als supermercats amb un preu de 17,80 € el quilo. Les dues expertes han destacat sobre el producte que conté una ametlla una mica crua, i per això justifiquen la puntuació de 6,5 sobre 10.

5. La muralla (Mercadona)

Mercadona ha aconseguit la posició número 5 amb els polvorons de la seva marca fabricats per La Muralla. Amb un preu del més assequible de 5 € el quilo, es tracta d'una varietat amb molt de gust de llimona, segons han destacat les expertes. La seva puntuació final ha estat de 6,75 sobre 10.

4. La castaña

Els polvorons La castaña han aconseguit una puntuació de les dues expertes d'El Comidista de 7 sobre 10. Es tracta d'una marca de polvorons que es pot comprar als supermercats per un preu de 32,95 € el quilo.

D'aquesta varietat, se n'ha assenyalat la bona textura, però també la falta de sabor, cosa que es podria solucionar afegint una mica més d'ametlla i sucre, segons han apuntat.

3. El santo (Eroski)

El tercer lloc de la llista és per a la marca de polvorons del supermercat basc Eroski, El santo. Es tracta d'una varietat a molt bon preu, tan sols a 5 € el quilo, com la marca de Mercadona. D'aquesta marca, a la qual han puntuat amb un 7,5 sobre 10, n'han destacat el bon sabor i la textura.

2. La estepeña

La estepeña s'ha situat a la segona posició. Les expertes li han donat una puntuació de 7,75 sobre 10, destacant-ne la bona consistència. Als supermercats espanyols es pot trobar en diferents varietats, amb un preu de mitjana de 17,15 € el quilo de polvorons.

Fotomuntatge amb una imatge de fons dels congeladors d'un supermercat i al capdavant l'assortiment de polvorons de La Estepeña
L'assortiment de polvorons L'Estepeña és la segona millor opció dels supermercats | El Corte Inglés, 27707 , PixaBay

1. Sensation (Carrefour)

I el número 1 de la llista realitzada per les dues expertes d'El Comidista és per a Carrefour, supermercat que ven els polvorons amb la marca blanca Sensation. Les expertes ho han valorat atorgant-li una puntuació de 8,5 sobre 10. Al mercat es troba a un preu molt assequible, a 8,18 € el quilo.

Fotomuntatge amb fons d'un supermercat i al capdavant la caixa de 500 g de polvoró d'ametlla de la marca Sensation de Carrefour
La millor opció, segons les dues expertes, és a Carrefour | Carrefour, Getty Images Signature, ferrantraite

Quins són els millors polvorons del supermercat, segons dues expertes?

POSICIÓPOLVORONSPUNTUACIÓ (sobre 10)PREU
1Sensation (Carrefour)8,58,18 €/kg
2La estepeña7,7517,15 €/kg
3El santo (Eroski)7,55 €/kg
4La castaña732,95 €/kg
5La muralla (Mercadona)6,755 €/kg
6Doña Jimena6,517,80 €/kg
718806,319,19 €/kg
8Delaviuda623,61 €/kg
9Felipe II639,90 €/kg