Muntatge amb una façana d'un supermercat de Mercadona i en un cercle la base de maquillatge
SOCIETAT

Mercadona té la base de maquillatge que imita una cara molt cara d'Estée Lauder

Mercadona ha llançat aquesta proposta que si destaca, entre altres coses, és pel preu realment econòmic

Si ets una persona a qui li agrada cuidar la seva imatge i estar sempre radiant, segur que tens entre els teus aliats de bellesa la base de maquillatge. Doncs bé, en aquest cas, t'interessarà conèixer la que té a la venda ara mateix Mercadona.

El més singular d'aquesta proposta és que s'assembla moltíssim a una de la prestigiosa marca Estée Lauder. Això sí, es diferencien notablement en el preu. És clar, perquè la de Mercadona és molt més barata.

El producte cosmètic de Mercadona que n'imita un de molt car

Mercadona ha anat augmentant de forma notable la seva gamma de productes de bellesa, entre els quals hi ha perfums i boires, per exemple. I a la mateixa es troba ara la base de maquillatge que respon al nom de Cover & Fix color beix mitjà.

Aquest producte cosmètic fluid de la cadena de Juan Roig ha aconseguit rellevància perquè recorda moltíssim un d'Estée Lauder. En concret, s'assembla a la base Double Wear de la marca esmentada. I és que tots dos productes comparteixen suavitat a la pell, un punt de sofisticació i fins i tot un acabat setinat.

Tot i aquestes característiques en comú, hi ha una cosa que els diferencia molt: el preu. La base de la marca de prestigi està disponible per 52 € l'envàs de 30 mil·lilitres. Tot i això, la de Mercadona, que es presenta sota la marca Deliplus, es pot comprar per 5,50 € el flascó de 30 mil·lilitres.

Més dades de la base Cover & Fix de Mercadona

Mercadona ha dotat aquest producte de bellesa d'altres particularitats que has de conèixer. Exactament, que es troba en cinc tonalitats diferents i que compta amb un factor 25 de protecció solar.

Per si no n'hi hagués prou, és interessant saber que s'aplica fàcilment, que tapa molt bé les imperfeccions i que ofereix una gran cobertura, ja que dura tot el dia. Tot això sense oblidar tampoc que està dermatològicament testat i que no conté cap mena de fragància.

Senyals d'identitat que han fet que tiktokers especialistes en bellesa hagin valorat positivament aquesta base. Aquest seria el cas, per exemple, de @manumartel95 que ha ressaltat de la mateixa base de Mercadona que “el seu acabat a la pell és sucós i lluminós”.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.