Muntatge amb unes mans amb un pot de colònia i dos cercles, un amb el perfum Chanel Nº5 i un altre amb la fragància de Caravan
SOCIETAT

La fragància barata de Caravan que olora igual que el clàssic perfum Chanel No. 5

Caravan ha aconseguit desenvolupar un producte que et permetrà lluir una aroma espectacular per pocs diners

Caravan és una de les empreses de perfumeria més conegudes del nostre país. I ha aconseguit ser un referent perquè desenvolupa una àmplia varietat de perfums. Fragàncies que es troben totes disponibles a uns preus realment assequibles a qualsevol butxaca.

Caravan ara és notícia perquè n'ha desenvolupat una que té la particularitat de recordar-nos a un dels perfums més importants de la història. Ens estem referint al famós Chanel Nº 5, que era l'única cosa que es posava Marilyn Monroe per dormir.

La fragància de Caravan que recorda el luxós perfum

En aquests moments són molts els perfums de què es parla a les xarxes, com seria el cas del Verisseme de Mercadona o al Lacura d'Aldi. Però entre els més comentats també se'n troba un de Caravan: Caravan nº 8.

Aquest ha aconseguit despertar l'interès perquè s'ha establert que recorda moltíssim l'afamat Chanel Nº 5, que va ser creat el 1921 per petició de Coco Chanel.

Es tracta d'una proposta per a dona que comparteix amb el perfum de luxe una sèrie d'elements a la seva composició. En concret, tots dos compten amb aldehids, cosa que els dona una aroma molt característica i realment elegant i sofisticada.

Això sí, l'article de Caravan, que realment fa olor i posseeix un magnetisme innegable, té un preu molt més econòmic que el de la marca de luxe.

Així, mentre aquest darrer es pot comprar per 100 € l'envàs de 50 mil·lilitres, el primer és més assequible. Exactament, costa 11,95 € el flascó de 150 mil·lilitres.

Més dades d'interès de la fragància de Caravan

Caravan presenta el seu eau de parfum número 8 com una fragància “clàssica” i floral amb matisos enfustats. Fins i tot indica que té “una barreja de gessamí-rosa-ylang que la fa única”.

Notes de llimona també adquireixen protagonisme en aquest article olfactiu, en què també adquireixen protagonisme altres aromes. Entre aquests, per exemple, el de la vainilla.

Totes aquestes característiques i la seva similitud al de Chanel, ha propiciat que en xarxes se'n parli molt. Són nombrosos els internautes que, una vegada que ho han provat, no han dubtat a donar la seva opinió sobre aquest a diferents botigues en línia. I la veritat és que la majoria ha optat per lloar-ho.

En efecte, els consumidors ho valoren molt positivament amb missatges com aquests: “M'encanta ell, la seva durabilitat i el seu preu”, “Deixa una estela que no passa desapercebuda” i “Fantàstic”. És el clon perfecte d'aquest perfum de dona milionària”.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.