Marc Vidal torna a treure els colors a Pedro Sánchez: la dada que el Gobierno amaga
Marc Vidal torna a atiar el president del Gobierno després de sortir a la llum com pateixen les famílies per arribar a final de mes
Marc Vidal és un analista econòmic que cada setmana col·labora diverses vegades al programa Herrera a COPE i sol carregar contra Pedro Sánchez de forma habitual. Marc Vidal ha tornat a deixar per terra la gestió del líder socialista. Ha tret a la palestra un detall que preocupa molt els espanyols.
Marc Vidal, a la secció Sortida d'emergència, ha destapat la crua realitat sobre la situació actual de les llars espanyoles. I ho ha fet citant un estudi de l'OCU, que sentència que 6 de cada 10 llars no arriben a final de mes.
Apunta que "l'estudi resulta als antípodes del que el Gobierno trasllada amb això que som l'economia que més creix d'Europa. La que més ocupació crea i que està millor controlant la inflació".
Marc Vidal revela el que el Gobierno de Pedro Sánchez no diu
Per a l'expert, “alguna cosa no quadra. Bàsicament, perquè en ple 2024, el 63% de les llars tenen dificultats per arribar a final de mes. Tampoc sembla lògic que, si anem tan bé, un 72% de les famílies siguin incapaces d'estalviar en aquest país".
Marc Vidal considera que la situació és realment complicada. I tenim per davant "un panorama que s'evidencia amb més cruesa en la incapacitat de milions de llars per cobrir les necessitats bàsiques".
Sobre l'estudi de l'OCU, Marc Vidal exposa que "hi ha una cosa que sorprèn que passi al 'país de les meravelles' que ens venen. Concretament, l'enorme dificultat per adquirir aliments frescos, com ara carn o peix, per part de la meitat de la població".
Marc Vidal exposa els motius reals pels quals augmenta la pobresa a Espanya
"La nostra economia transita per un punt d'inflexió que mostra unes dades genèriques bones. En recolzar-se en la comparativa anual, alhora que la població pateix l'anomenada economia real", exposa.
A més, torna a incidir que "sembla que anem bé quan en realitat anem malament, com tots. A nosaltres se'ns nota menys, per venir de més lluny".
"Espanya lidera el creixement de les vendes al detall. Però l'increment del risc de pobresa augmenta per la caiguda de la productivitat o la caiguda de la renda per càpita i els desequilibris a les finances públiques i una càrrega fiscal inassumible".
Finalment, Marc Vidal deixa clar que quan depenem del consum intern, se'ns ve al cap una paradoxa. D'una banda, “proporciona un amortidor contra les fluctuacions de la demanda global”. Però exposa a la nostra economia a "riscos interns": atur o descens dels ingressos disponibles.
Més notícies: