Noia pèl-roja i supermercat Lidl

SOCIETAT

Lluir un cabell hidratat, brillant i sedós és possible amb aquest producte de Lidl

Lidl vol que puguem presumir de cop aquesta primavera sense haver de gastar-nos molts diners en això

Lidl destaca per aquest producte per als cabells. I és que té una gran fama des que es va posar a la venda pels beneficis que han pogut comprovar els clients. I és que, al final, tenir uns bons cabells és l'objectiu de moltes persones.

Ara mateix, es fa molt més necessari anar a Lidl a comprar-ho. Els nostres cabells comencen a estar més exposats al sol i, en alguns llocs, hi ha qui ja ha començat la temporada de piscina o platja. Per això, cal tractar-lo perquè estigui igual de lluent que sempre.

Lidl t'ajuda a tenir un pèl hidratat i sense encrespament

A la secció de Perfumeria de Lidl trobem l'elixir d'argan de Cien. Aquest tractament per als nostres cabells no supera els 5 euros, però els beneficis són d'alta gamma. El pots comprar en un envàs de 100 ml.

Elixir d'argan de Lidl

Les propietats de l'oli d'argan són ben conegudes. Per això, s'utilitza tant per a cosmètics per als cabells com per a la pell. És força freqüent veure en els envasos que aquest és un dels ingredients més destacats.

En primer lloc, trobem que és un gran antioxidant, per la qual cosa ajudarà els nostres cabells a conservar la seva vitalitat. A això cal afegir-hi que també conté vitamines A i E. Una combinació amb què s'aconsegueixen grans beneficis.

I és que gràcies a aquest cosmètic de Lidl aconseguirem un cabell hidratat i nodrit. A més, també veurem com es queda molt més suau amb una sensació sedosa. Per acabar, s'enfortirà perquè no es trenqui amb tanta facilitat.

Com s'aplica l'elixir d'argan de Lidl als cabells?

Per poder aprofitar totes les seves propietats, cal que apliquem aquest cosmètic de manera correcta. Primer de tot és important dir que en el seu moment va ser reformulat. La nova fórmula té alguns beneficis, com que no engreixa els cabells.

Una primera opció per utilitzar-lo és quan surtis de la dutxa o et rentis els cabells, traient abans la humitat amb una tovallola. Després, et poses una mica d'elixir a les mans i el vas repartint de mitges a puntes. D'aquesta manera aconseguiràs que es desemboliqui fàcilment i, a més, accelerarà l'assecatge.

També es pot fer servir una vegada que ens eixuguem els cabells. El procés serà el mateix, aplicar de mitges a puntes. Així ajudarem a reparar la fibra capil·lar i a segellar les puntes per aconseguir un millor aspecte.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: