Detall de peu de llit infantil en un cercle vermell amb pàrquing d'Aldo de fondo.
SOCIETAT

El llit per a nens que ven Aldi i que és perfecte per començar el 2024

Aldi llança un llit tipi de disseny, molt divertit i funcional, perfecte per als més petits de la casa

Si ets fan dels mobles per a nens d'Ikea, segur que aquest nou llançament del súper germànic t'encantarà. I si, a més, tenies pensat renovar l'habitació dels nens, estàs de sort, perquè ara ho pots fer per molt poc gràcies a Aldi.

La cadena de supermercats Aldi és considerada una de les preferides per aconseguir, amb pocs diners, donar-li un altre aire a casa teva. Els seus productes de basar canvien cada setmana i s'exposen per temps limitat. Aquesta secció d'Aldi ha esdevingut imprescindible per a molts.

Ara, amb el canvi d'any, potser toca reorganitzar espais o adaptar-los, simplement. Renovar l'estança i deixar-la còmoda per començar tot allò nou que ve amb un aire diferent, sempre és una bona idea.

I, aquesta vegada, Aldi ha anat més lluny, ja que porta al seu últim catàleg ni més ni menys que un llit. La seva última innovació per a espais infantils ja està viatjant de boca a boca per tot arreu.

Així és el llit tipi que causa furor a Aldi

El nou producte consisteix en una estructura de llit estil tenda de campanya o tipi, que s'inspira en l'encant de la decoració nòrdica.

L'estructura de llit tipi d'Aldi no només ofereix un lloc perquè els nens i les nenes puguin descansar, sinó que també serveix com un racó de jocs. Un espai que permet impulsar la creativitat.

El llit tipi de fusta per a nens que venen a Aldi ple de coixins de diferents formes i colors
Aquest és el llit tipi que causa furor a Aldi | Aldi

El llit tipi ajuda a potenciar l'autonomia, la seguretat i la independència dels nens i nenes. Perquè comencin a gaudir i organitzar per elles mateixes la seva rutina i el seu espai.

El llit està fabricat amb un disseny minimalista i funcional de fusta de pi. I les dimensions són de 150 x 74 x 130 cm. El matalàs necessari per al llit ha de ser de 140 x 70 cm i no està inclòs.

El llit tipi d'Aldi té un disseny modern i funcional

El seu disseny dona molt de joc, ja que permet penjar llums de decoració o cortines per crear un ambient més personalitzat i divertit. A més, la seva estructura robusta garanteix la durabilitat i resistència necessàries en un espai per a nens i nenes a partir dels 18 mesos.

El preu d'aquest moble, funcional i divertit alhora és de 79,99 €. Aquesta nova referència ja està disponible, però per temps limitat. I es pot trobar a tots els supermercats de la companyia.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Recibe GRATIS las novedades de los  Supermercados de España! Pincha aquí para entrar en nuestro canal de Telegram

Aquest moble ha estat llançat, en una mateixa línia, juntament amb altres productes infantils. Podràs trobar-los a la mateixa secció de cada atesa. Per exemple, una funda d'edredó per només 14,99 € o una taula d'escriptori evolutiva per 79,99 €.

Somiar i jugar, tot al mateix lloc. I, sent cosa d'Aldi, tot al preu més baix que et puguis imaginar. El llit tipi, que ja està triomfant, és una opció molt bona per incentivar la creativitat dins d'un entorn que convida a descansar i a jugar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.