Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Lidl i un cercle amb el torró de cacauet caramel·litzat amb sal
SOCIETAT

Lidl torna a posar a la venda el torró que divideix als seus clients

Per aquesta època, els torrons tornen als supermercats, i hi ha alguns sabors que generen amor i odi alhora

Fa setmanes que estem ficats a Nadal. Les botigues ja tenen a punt tots els articles de decoració i els supermercats ja han tornat a posar la venda els aliments nadalencs. Entre ells, destaquen els torrons, que cada any tenen sabors més originals i menys esperats pels consumidors.

També n'hi ha d'altres que són esperats i amb moltes ganes, ja que és tot un any sense poder-los consumir. N'hi ha un en concret que Lidl ha tornat a vendre la setmana passada que genera molta controvèrsia. És el torró de cacauet caramel·litzat amb sal, un sabor amb molta barreja.

Va ser posat a la venda l'any passat per primera vegada i va causar, sobretot, curiositat. Diferents creadors de contingut es van gravar reaccionant a aquest torró. I és que, per bé o per mal, no deixa indiferent ningú amb la barreja de sabors salats i dolços.

Torró de cacacauet caremel·litzat amb sal de Lidl
Torna a Lidl un dels seus productes nadalencs més virals | Lidl

Aquest torró de Lidl sap millor del que aparenta visualment

Per veure les primeres reaccions que hi va haver respecte a aquest torró, ens n'hem d'anar a les xarxes socials. En elles, com ja t'he dit, van ser moltes les persones que es van enregistrar per deixar clara públicament la seva opinió. En aquest cas, el perfil @loprueboyteloconte ens explica que, de primeres el torró no té un aspecte molt desitjable.

Quan obris el torró, visualment, té la pinta que és un torró tou, un dels més tradicionals que hi ha. És més, quan el talles, es queda igualment enganxat als dits. Així mateix, el color que té, també et recordarà directament a aquest dolç, però fins que no ho proves no en notes els detalls.

Si escau, en aquest vídeo es pot veure com, encara que en un primer moment no semblava que li anés a agradar, res a veure. Finalment, el sabor del torró, encara que sigui una mica estranya la barreja, el convenç i molt. Vaja, que veient aquest vídeo fàcilment ens veiem animats a provar-ho.

Està bo, "però cansa ràpid"

Però per no quedar-nos amb una única opinió, es pot cercar a través de les xarxes altres reaccions. En aquest cas, el vídeo és més extens, però la conclusió és la mateixa: és bo. Però sí que és veritat que @paula_cereales dona un detall que pot fer que t'influeixi.

"Si t'agraden els cacauets, compleix el que diu i a això ho te gust". Així descriu aquest torró de cacauets caramel·litzats amb sal de Lidl. I és que, després de provar-ho, reconeix que es noten tots els sabors, a més a més ben integrats sense que resulti una barreja estranya.

Això sí, només s'ha menjat un tros del torró, perquè no podia més. "Té una textura molt pesada i cansa ràpid". Tot i això, explica que de totes maneres és un torró que si tens a casa t'ho acabes menjant, encara que no sigui de l'asseguda com pot passar amb altres.