Lidl treu una novetat només apta per als més formatgers: la poso a tots els àpats
Són molts els formatges que Lidl té a la venda, però aquesta és una de les que més m'ha agradat en tastar-la
Entre tanta novetat que treuen els supermercats sempre n'hi ha d'haver una amb què tinguis un amor a primera vista. Un producte que es converteix en indispensable per a tu i que mai falta a casa teva. Ara mateix, a la meva nevera li ha sortit un nou ocupant.
Aquest no és altre que un tipus de formatge que Lidl ha volgut posar a la venda per perdició meva. Es tracta d'uns quadrats de formatge per posar a la raclette i poder abocar el formatge fos al menjar que més t'agradi. Per a alguns plats com les hamburgueses, és un indispensable.
Pots trobar-lo a la nevera en una safata on s'explica que està fet amb llet francesa. Són 400 grams que es divideixen en tranxets que, en principi, arriben per a 3-4 persones i costen 4,25 euros. No és una opció per a cada dia, però si et vols donar un caprici, farà que els teus àpats guanyin molt de sabor.
El de Lidl, un formatge amb moltíssim sabor
Si hi ha alguna cosa que esperes d'un formatge és que tingui gust. Encara que sembli una cosa òbvia, no en tots els casos es compleix i t'emportes grans decepcions. En aquest, en concret, el formatge no pot ser més bo i ser un acompanyament perfecte.
Quan l'obres, fa una olor que enganya, ja que fa olor massa forta. Però després a l'hora de menjar-lo, encara que no és un sabor que passa desapercebut, és una mica més suau. Això és important perquè, en ser un formatge que es fa servir com a acompanyament, evitem que anul·li el sabor del plat principal.
El format en què ve també destaca per la seva comoditat. En venir en tranxets, pots escollir la quantitat que vols posar, perquè no sempre gastaràs tot el paquet d'una menjada. En el meu cas, ho vaig provar en un dinar per a mi sol i així vaig agafar el que necessitava i ho vaig tornar a tancar per a una altra vegada.
Prepara el teu raclette a casa amb la paella
Normalment, estem acostumats a veure que la raclette es prepara en un utensili específic. Aquest sol tenir forma triangular i és petit. D'aquesta manera, es posa la quantitat que es vulgui i el vèrtex del triangle ajuda a servir-lo.
En el meu cas, no en tenia i, per preparar-lo vaig agafar una paella petita i em va servir igualment. Vaig agafar els tranxets i els vaig posar a escalfar. No vaig posar el foc gaire alt perquè el que volia és que es desfés i no que es torrés per estar massa fort.
A poc a poc es va anar desfent fins a crear una salsa que fàcilment ja podia fer fora sobre el menjar. En el meu cas, vaig preparar una hamburguesa i per sobre li vaig fer fora aquest formatge. La veritat és que no puc descriure amb paraules el bo que estava, només et puc convidar que tu també ho provis.
Més notícies: