Nou suc de taronja natural espremut de Lidl en ampolla
SOCIETAT

Lidl s'apunta a la campanya de la taronja amb un nou suc natural: m'ha decebut

A l'envàs s'anuncia com un suc espremut totalment natural i, per això mateix, m'esperava molt més d'aquest producte

Estem en plena campanya de taronges des de fa un mes. Això fa que les cadenes comencin a promocionar que tenen als seus prestatges taronges procedents del nostre país. Una ha estat Mercadona, que, per promocionar-ho, va emetre una nota de premsa.

La cadena valenciana ha estat criticada moltes vegades per no vendre taronges procedents d'Espanya. I sempre han respost que només les ven quan és la campanya. Per no desmarcar-se del seu principal competidor, Lidl tampoc no ha volgut deixar passar aquesta campanya.

Recentment s'ha pogut veure com la cadena de supermercats alemanya incorporava un nou suc 100% natural. Encara que posi que està espremut, sí que és veritat que cal destacar que no porta polpa. És de la marca Solevita i té un preu de 1,45 euros.

El sabor del nou suc de Lidl podria ser molt millor

El més característic d'un suc espremut és el fort gust de taronja que té. Tant si deixes la polpa com si la treus, en aquest cas, gairebé no es nota. En un primer moment vaig pensar que era perquè el tenia a la nevera, però el sabor no va millorar després de deixar passar uns minuts.

En aquest sentit, el suc deixa molt a desitjar. És un exemple que no sempre el fet que sigui natural i estigui espremut és suficient. La qualitat de les taronges utilitzades té importància i en això, almenys i per la meva experiència, Mercadona està un pas endavant.

Un altre punt negatiu és la manca de polpa. Les taronges la tenen i, si vols imitar una fruita, hauria d'estar inclosa. Després hi ha l'opció que nosaltres puguem colar el suc si no ens és agradable, però retirar-la ja dona una imatge que no és tan natural com sembla.

Una aportació alta de vitamina C

Si per alguna cosa són conegudes les taronges és per la seva alta aportació de vitamina C. Concretament, en la informació nutricional podem veure que suposa el 25% de la composició. Per això és una bona font d'aquest nutrient i tots els seus beneficis.

Un altre punt positiu el trobem a les calories, ja que en té 64 per cada 150 ml de producte. Però no tot és igual de bonic quan ens fixem en els sucres. Aquests són de 12,8 grams, encara que sí que és veritat que cal tenir en compte que la mateixa fruita els porta naturalment.

Suc de taronja de Lidl amb la seva informació nutricional
El suc té un alt contingut en vitamina C | e-noticies.cat

De tota manera, per molts beneficis que pugui tenir, allò que s'espera d'aquest producte és el que ofereix. No és la primera vegada que Lidl treu un suc de taronja natural a la venda. Per això mateix m'ha sorprès el mal gust de boca que m'ha quedat amb aquest.