Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

SOCIETAT

Lidl recupera un dels seus productes estrella: baix en sucre i alt en proteïna

Amb l'arribada de la calor, tornen a Lidl aliments que havien estat retirats temporalment uns mesos

Han tornat a Lidl! Un dels gelats que més agrada als seus clients ja torna a estar disponible a les neveres. Els clients ja s'han fet ressò ràpidament de la seva tornada celebrant que Lidl no se n'hagi oblidat.

El que ha fet Lidl és una cosa molt comuna a totes les cadenes de supermercats. Quan s'acaba l'estiu, molts gelats deixen de vendre's, ja que la demanda ja no és la mateixa. Però quan la calor comença a fer aparició, aquests també tornen a les neveres.

En aquest cas, els clients de Lidl celebren que els gelats Alive tornin a estar disponibles. La seva peculiaritat és que són alts en proteïnes. Per això mateix, la seva demanda té un interès especial en aquelles persones que cuiden la seva alimentació.

Els gelats Alive tornen a Lidl

Els gelats més esperats de Lidl ja estan disponibles a les neveres de les botigues. Són els gelats Alive que destaquen per tenir una alta aportació de proteïnes i una composició molt saludable. Són perfectes per a totes aquelles persones que volen combatre la calor sense haver de renunciar a una alimentació sana.

Es venen a packs de 4 unitats que tenen un preu de 2,49 euros. A més, tens l'opció de poder escollir, entre els dos sabors que hi ha, el que t'agradi més. Pots optar pel de vainilla o bé pel de xocolata.

En cas que optis pel de vainilla, aquest té un total de 65 kcal per cada gelat. Si ens fixem en les proteïnes, podrem veure que conté 6,3 grams. La de xocolata, per la seva banda, té 97 kcal i 6,8 grams de proteïnes.

Cal destacar que les proteïnes d'aquests gelats de Lidl són d'alta qualitat. Provenen, principalment, de la mateixa llet que duu i de la clara d'ou. Així mateix, també és important destacar que són baixos en sucres.

Gelat de vainilla i xocolata alive de Lidl

Aquests de Lidl són uns gelats molt versàtils pensats per a esportistes

Al mateix envàs d'aquests gelats de Lidl veiem persones que fan esport. I és que els productes alts en proteïnes tenen els esportistes com els seus principals consumidors. Aquest nutrient ajuda al manteniment, la recuperació i l'augment dels músculs.

Els qui adquireixin aquests gelats de Lidl poden menjar-los de maneres diferents. La primera i la més òbvia és menjar el gelat com el que és. Pot ser de postres o simplement en algun moment del dia en què ens vingui de gust refrescar-nos.

Però també, ateses les seves bones propietats, els pots utilitzar per a altres receptes. D'una banda, hi ha els batuts post entrenament que quedaran ben frescos i saborosos. De l'altra, hi ha elaboracions com pastissos o altres dolços en què també tenen cabuda.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: