Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents
SOCIETAT

La nova hamburguesa de Lidl que deixa sense paraules tots els nutricionistes

Lidl ha incorporat a les seves botigues aquesta nova hamburguesa que conté un 90% de gall dindi i pollastre

Lidl té nova hamburguesa. Sembla que no està tot dit amb aquest producte, ja que cada cert temps en surt una de nova a les diferents cadenes. En aquest cas, Lidl ha volgut sorprendre'ns amb una hamburguesa força saludable.

A les neveres ja es pot veure aquesta hamburguesa de gall dindi i pollastre marcada com a nova. Arriba a completar una oferta on cada vegada veiem que aquest tipus de carn és més protagonista. Lidl sap que té una demanda més gran, per això aposta fort per ella.

Aquesta hamburguesa és perfecta per a tota la família, ja que ve en un paquet de sis unitats. Són 540 grams que tenen un preu de 3,95 euros. Com que no són tan grans, poden valer per a nens i dona perquè els adults puguin menjar-ne més d'una si volen.

Hamburguesa de gall dindi i pollastre de Lidl

Aquesta hamburguesa de Lidl destaca per la seva composició

Avui dia, es té força en compte la composició dels productes que menjarem. Es busca que l'alimentació sigui cada cop més saludable. Per això es controla que el nombre d'additius innecessaris sigui el mínim.

En aquest cas, aquesta hamburguesa de Lidl pot presumir de tenir un percentatge alt de carn. D'una banda, trobem que té un 54% de gall dindi i, de l'altra, un 36% de pollastre. A la resta dels ingredients sí que hi trobem additius, però aquests no destaquen per ser negatius.

Envàs de la nova hamburguesa de gall dindi i pollastre de Lidl

Això fa que a l'hora de veure la seva informació nutricional aquesta sigui realment bona. Els sucres i els greixos saturats no tenen cap protagonisme. Cosa que sí que tenen les proteïnes, convertint-se en un producte molt recomanat per a persones que fan esport i es mantenen actives.

Nova hamburguesa de gall dindi i pollastre de Lidl

A més de ser sana, no pot estar més bona

En aquesta hamburguesa s'ajunten dues coses molt importants. D'una banda, trobem un aliment sa i que perfectament podem recomanar. Però és que, a més, no pot estar més bona, fent que passi directament a ser un fix de la meva llista de la compra.

Encara que sembla que no donaran gaire de si perquè normalment les hamburgueses que venen en pack de sis són petites, enganyen. I és que són més gruixudes del que pensava. Pel que es converteixen, a més, en una opció força econòmica.

Hamburguesa de gall dindi i pollastre de Lidl

Perquè no perdin la seva condició de ser sanes, pots fregir-les perfectament tant a la planxa com a la fregidora d'aire. Jo vaig optar per la primera opció perquè la volia acompanyar d'una mica de ceba. En poc temps tens les teves hamburgueses a punt per menjar com més t'agradi.

Hamburguesa de gall dindi i pollastre de Lidl a la planxa amb ceba

Sí que és veritat que menjar-les en plat és l'opció més sana, encara que jo no ho vaig poder evitar i vaig recórrer a un entrepà. Sigui com sigui, són unes hamburgueses que tenen un sabor molt bo que, si més no a mi m'han sorprès gratament. Així puc dir que, en aquest cas, Lidl ha sumat un encert.

Hamburguesa de gall dindi i pollastre de Lidl en entrepà

Valors nutricionals de les hamburgueses de Lidl

 

Valors mitjansper cada 100 grams
Valor energètic538 kJ / 128 kcal
Greixos
dels quals saturats
4,7 g
1,6 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
3,8 g
0,5 g
Proteïnes17,6 g
Sal1,84 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: