Formatge premiat de Mercadona
SOCIETAT

El formatge de Mercadona baix en greixos que més recomano com a nutricionista

Aquest formatge és alt en proteïnes i baix en greixos, cosa que el fa una opció increïble per afegir a la teva dieta

El supermercat Mercadona ja fa anys va treure entre els seus productes el formatge cottage, però encara continua sent desconegut per a gran part de la població. És un formatge de sabor i textura suau, semblant al mató, per la qual cosa té gran versatilitat.

Últimament sembla que s'està posant més de moda aquest formatge perquè és una opció alta en proteïnes, per la qual cosa s'inclou en moltes dietes fitness. A més, hi ha qui diu que culturistes mundialment coneguts, com Arnold Schwarzenegger, ho afegien a la seva dieta diària.

El motiu pel qual recomano aquest formatge com a nutricionista

Com us comentava, són diversos els beneficis que té aquest formatge. Per començar, veiem que els ingredients són els bàsics d'un formatge: llet desnatada pasteuritzada de vaca, nata, sal, conservador E202, ferments làctics i quall microbià.

Pel que fa als valors nutricionals, també podem veure que és un producte increïble. Té 14 grams de proteïnes per 100 grams de producte, fet que és difícil de trobar en un formatge. Lògicament, la seva aportació de carbohidrats és baixa, concretament d'1,7 grams.

Finalment, entre els seus ingredients és cert que trobem la nata, però en poca quantitat, ja que només té 4 grams de greixos per cada 100 grams de formatge, per la qual cosa també és baix en greixos.

A més, molt s'està parlant últimament dels lactis enriquits en proteïna, però que només en tenen uns 10-12 grams i són més cars, per la qual cosa el formatge cottage segueix superant-los.

I bé, per si ho estàveu pensant, no és car (no com els lactis alts en proteïna). Concretament, el pot de 200 grams només costa 1,20 euros, és a dir, uns 6 euros el quilo.

Formatge cottage d'Hesendat

Com podem afegir el formatge cottage al nostre dia a dia?

Té molta versatilitat pel seu sabor suau que us comentava. Personalment el meu ús preferit és per esmorzar amb unes torrades.

És perfecte per posar com a base al pa i complementar-lo amb tonyina, alvocat, pernil salat… A més de sacietat, et donarà aquest plus de proteïnes que moltes vegades busquem.

Però no és el seu únic ús, ja que també dona un toc perfecte a les amanides o altres plats salats. Per exemple, és boníssim per posar-lo en una salsa per a la pasta, ja que a més del seu bon sabor, no augmentarà gairebé els greixos del plat.

➡️ Societat

Més notícies: