Muntatge amb façana del supermercat Lidl i en un cercle nens disfressats de Batman i Batgirl
SOCIETAT

Lidl té la disfressa de Superman i Batman per a aquest Carnaval a preu de riure

Lidl t'ajuda que els teus fills quedin encantats disfressats com els seus superherois favorits a la festa que s'acosta

El Carnaval ja és a tocar i segur que et trobes pensant com vestir els teus fills en aquesta festa. I en aquest cas has de conèixer que Lidl et pot ajudar. Sí, perquè ja ha incorporat al seu catàleg diverses disfresses que encanten els més petits de la casa.

En concret, Lidl ha posat a la venda els vestits necessaris perquè els menors que ho desitgin puguin anar com els millors superherois: Batman i Superman. I, a més, el millor d'aquests articles és que es poden adquirir per uns preus realment econòmics.

Lidl té la disfressa perfecta per aquest Carnaval a preu irrisori

El Carnaval, que ja ha començat a celebrar-se en alguns racons del nostre país, viurà ben aviat els seus grans dies. En ells, segur que els teus fills volen participar disfressats com cal. I una bona manera que ho facin és de la mà de Lidl.

La cadena alemanya, pensant en aquesta celebració, ha posat a la venda les disfresses de Superman i de Batman. El primer es compon de capa i granota, mentre que el segon, a aquestes dues peces, suma també una màscara. I tres parts també són les que donen forma a un altre vestit que ha llançat al mercat: el de l'enemic de Batman, Joker.

Muntatge amb façana distorsionada d'un supermercat Lidl de fons i en primer pla tres disfresses de Lidl: Superman, Batman i Joker
Lidl permet als més petits vestir-se de superherois | Lidl

Aquests tres vestits, de colors vius, es troben fabricats en polièster i en diferents talles, per a menors entre 2 i 10 anys. I comparteixen una altra cosa més: el preu. Qualsevol d'ells es pot adquirir en aquests moments per un preu barat i assequible a totes les butxaques: 9,99 €.

Lidl té més propostes de disfresses per al Carnaval

Lidl ha tingut en compte que també hi pot haver petits que en aquest Carnaval es vulguin posar a la pell d'una superheroïna. Per aquest motiu, igualment ha presentat tres disfresses més.

Muntatge amb façana d'un supermercat de Lidl difuminada i en primer pla tres disfresses de Lidl: Supergirl, Batgirl i Wonder Woman
Lidl també dóna l'oportunitat als més menors de disfressar-se de superheroïnes | Lidl

Primer hi ha el de Supergirl, que es compon de vestit i capa. Segon, el de Batgirl, que té antifaç, capa i vestit. Tercer, el de Wonder Woman, dotat amb dues peces: vestit i diadema.

Es poden adquirir ara a les mateixes talles que els dels superherois, amb idèntic preu que aquells altres, i també estan fabricats en polièster. Vaja, que Lidl aquest any t'ho posa fàcil i barat. No hauràs d'estrènyer-te el cap pensant de què disfressar els teus fills.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.