Un cartell d'una botiga Zara, el 5 de març de 2022, a Madrid (Espanya)
SOCIETAT

Alerta tendència: Zara torna a ser protagonista amb la peça que combina amb tot

Així evolucionarà una de les tendències en matèria de Zara que va arribar als nostres armaris per quedar-s'hi

Si en algun moment t'has preguntat què passarà amb les armilles aquesta temporada, deixa'm dir-te que continuaran formant part del nostre armari.

Aquesta temporada tardor hivern 23/24, continuaran portant-se tant o fins i tot més que durant l'any anterior. Això sí, durant aquests mesos l'armilla de punt ha guanyat unes quantes posicions a l'encoixinat.

Per això, no m'he pogut resistir a fitxar-ne una a Zara. La firma gallega ha inclòs al catàleg un model de punt soft, que ofereix una gran funcionalitat a l'hora de vestir. No només queda genial per als looks d'oficina, sinó que també és idoni per als outfits nocturns.

D'aquesta manera, Zara ens ofereix la possibilitat d'anar calentetes sense haver de renunciar a l'estil. Disponible únicament, de moment en color gris mitjà. T'explico on trobar aquesta peça i quin és el preu.

Aquesta és la nova tendència a Zara

Si tu també t'encanta conèixer quines són les tendències de la temporada, agafa paper i boli, i apunta. Durant aquests mesos les armilles seran una de les modes que més veurem. No només els models tipus sastre, sinó també els de punt.

Plànol general de l'armilla de punt de Zara
Suma't a les noves tendències de punt | e-noticies.cat

D'aquesta manera, suportarem molt millor les temperatures i anirem a l'última moda. Per això, et recomano afegir un tèxtil de Zara a la teva col·lecció. Combina'l amb faldilles de taules, pantalons texans o tipus càrrec.

Zara disposa de l'armilla de punt que voldràs aquesta temporada

Quan baixen les temperatures i fa fred, és millor optar per peces de roba de teixit de punt. Solen ser les més càlides i, a més, eleven l'estil de qualsevol outfit. Sense necessitat de perdre ni una mica d'elegància.

Aquesta temporada m'ha estat impossible no fitxar una armilla de punt. Es tracta d'un model de coll triangular i màniga sisa de la firma gallega. La peça compta amb acabats amb rib.

primer pla de l'armilla de punt
model de coll bec i màniga sisa | e-noticies.cat

Zara únicament té aquest model en color gris mitjà, encara que potser pròximament afegeix més colors al catàleg. Confeccionat concretament en 51% acrílic, 41% polièster, 6% llana i 2% elastà. Còmode, versàtil i molt funcional.

primer pla de l'armilla de punt
Camisa de Zara confeccionada en 51% acrílic, 41% polièster, 6% llana i 2% elastan | e-noticies.cat

Disponible a web i a botigues de Zara

Zara igual que la majoria de botigues compta amb l'opció en línia. D'aquesta manera, podrem adquirir les peces que volem de manera molt més ràpida i senzilla. Aquest vestit que he trobat actualment es troba disponible i no només a la web, sinó també a qualsevol de les seves botigues físiques.

De moment, el tèxtil està a la venda a la web en qualsevol de les talles. Actualment hi ha disponibilitat des de la talla XS fins a la L. El seu preu és de 19,95 €, una quantitat gens excessiva a parer meu.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.