Imatge de fons d'una persona posant amb un jersei de Lefties i una altra imatge del logotip de la marca
SOCIETAT

Tinc el jersei de Lefties que no pot faltar a cap armari: un bàsic d'hivern

Lefties té el jersei que necessites aquesta temporada d'hivern per portar-lo sota les teves americanes preferides

Si hi ha una peça que hem de tenir al nostre armari quan ve el fred és un jersei. No em refereixo només a un que sigui gruixut, sinó també a un model una mica més fi. D'aquesta manera podrem portar-lo sota americanes o dessuadores.

A Lefties he trobat una opció econòmica que no supera els 10 €. És de màniga llarga i amb coll lleugerament pujat, per mantenir calenta la nostra gola en tot moment.

El bàsic atemporal perfecte de Lefties

Aquesta temporada he trobat el bàsic atemporal perfecte que segueix regnant malgrat els anys. Una opció que pertany a la firma de Lefties i ofereix una gran versatilitat a l'hora de vestir. Les fashionistes han recomanat combinar-ho de diferents maneres per aconseguir un outfit de deu.

Plànol general del jersei de coll tornat pedra de Lefties
És ideal per combinar amb pantalons, faldilla o blazer | e-noticies.cat

Amb texans de tir alt, d'estil mom-jeans, amb uns texans baixos, o uns texans de tall culotte. A més, et proposo conjuntar-ho amb la teva faldilla midi texana, una de les tendències d'aquest any que continua arrasant al street style.

Lefties posa a la venda el jersei de màniga llarga amb coll pujat que necessites

A la temporada de baixes temperatures arriben diferents models de jerseis. Una de les peces més confortables i pràctiques d'aquesta època de l'any.

Primer pla del jersei de coll tornat pedra de Lefties
El color és perfecte per tenir un bàsic més a l'armari | e-noticies.cat

És molt útil tenir una bona col·lecció de jerseis que t'ajudi a crear diferents tipus de looks. Per això, vull mostrar-vos avui una opció perfecta per combinar amb americanes i aconseguir un look versàtil però elegant.

Primer pla del jersei de coll tornat pedra de Lefties
La tela és agradable i en ser cenyit, abriga força | e-noticies.cat

Lefties té el jersei bàsic que el teu armari necessita. Un de màniga llarga que té un coll lleugerament pujat i alhora afavoridor. Aquest està confeccionat en un teixit còmode de punt de canalé elàstic, que és agradable al tacte, per poder estar còmodes en tot moment.

Primer pla del jersei de coll tornat pedra de Lefties
És molt còmode, ja que s'adapta al cos | e-noticies.cat

A web ja s'ha esgotat, busca a les botigues

Es troba disponible en diverses talles, aquestes varien des de la XS-S fins a la M-L. El preu de la peça només és de 9,99 €, una quantitat accessible que no suposarà cap esforç econòmic.

Això sí, amb les rebaixes pel mig, les peces s'han anat esgotant i aquest jersei ja no es troba disponible a la web. Així que, si vols comprar-lo, et tocarà anar a les botigues a provar sort.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.