Muntatge amb unes postres al fons, el logotip d'I+Desserts i Alberto Chicote amb els braços creuats
SOCIETAT

I+Desserts, l'empresa catalana que ha elaborat postres per a Alberto Chicote

Alberto Chicote confia en I+Desserts, una firma catalana referent per a grans cuiners i empresaris del sector culinari del país


Al cor de Catalunya, I+Desserts està redefinint els límits de la creativitat gastronòmica. I+Desserts està dirigida pel visionari xef David Gil i els seus col·laboradors Ingrid Serra i Ferran Pastor.

La innovadora firma ha irromput a l'escena culinària amb una sèrie de creacions que desafien les convencions. I, com no podria ser d'una altra manera, també delecten els paladars més exigents.

I+Desserts té una trajectòria que inclou la col·laboració amb reconeguts noms de la gastronomia mundial.

I+Desserts, un nom de confiança per a Alberto Chicote

Un exemple és el televisiu i popular cuiner Alberto Chicote. L'empresa catalana ha estat l'escollida per elaborar algunes de les postres de Chicote.

Tot un luxe, plaer i referència per a la seva brillant cartera de clients. El també conegut Nandu Jubany ha volgut comptar en alguna ocasió amb els seus treballs.

Per tot això, queda clar que I+Desserts ha demostrat la seva capacitat per innovar i sorprendre. Paral·lelament, una de les seves col·laboracions més notables ha estat amb l'icònic equip de Torrons Vicens.

Junts van idear l'innovador torró de Chupa Chups. Una delícia que combina la tradició del torró amb l'essència dels famosos xupa-xups.

La marca de confiança d'Alberto Chicote, de Catalunya a Londres

Però l'abast va més enllà d'Espanya. L'empresa ha deixat la seva empremta fora de les fronteres. I ha estat gràcies a la seva participació en la creació de l'exclusiu menú del luxós hotel The Londoner a Macau.

Amb el suport, ni més ni menys, de l'exfutbolista David Beckham. Aquesta col·laboració transporta els comensals a un viatge culinari inspirat en les experiències gastronòmiques de Londres.

A més, han deixat el seu segell al famós restaurant de tres estrelles Michelin, Aponiente a Cadis. Allà, algunes de les seves postres han captivat els paladars més exigents.

Alberto Chicote, I+Desserts i la creativitat culinària

Però, més enllà d'aquestes associacions destacades, l'empresa també ha destacat per la capacitat d'innovació pròpia. Cada any, durant les festivitats nadalenques, llancen una col·lecció exclusiva de torrons.

Com el torró en forma de galet, que ha esdevingut un veritable èxit entre els amants dels dolços.

Amb una visió audaç i un enfocament a l'excel·lència, David Gil i el seu equip estan portant la gastronomia a noves altures. Estan desafiant les expectatives i conquerint el món amb les seves creacions úniques i delicioses.

➡️ Societat

Més notícies: