Detall d'anelles de cortina grisa penjada en cercle vermell sobre fons de Leroy Merlin

SOCIETAT

L'última novetat de Leroy Merlin per estalviar: oblida't de gastar en electricitat

Només cal un element decoratiu i de bona qualitat perquè la despesa en calefacció sigui mínima i efectiva

Les cortines no només són elements decoratius, també tenen un paper essencial en la climatització i la privacitat d'una sala. No serveix de res tenir la calefacció posada tot el dia si la calor s'escapa ràpidament de l'habitació.

Un bon aïllament és importantíssim per a les temporades de fred. Les cortines opaques de Leroy Merlin són un exemple perfecte de com un accessori senzill pot contribuir al confort. I, a més, a l'estalvi energètic a casa, pel que fa a la temperatura.

Només necessites aquest article de Leroy Merlin per aïllar-te del fred

La cortina cinta i trava Anna INSPIRE de Leroy Merlin està confeccionada amb polièster llis de color beix. Un color que proporciona un aspecte elegant i modern que s'adapta a diversos estils decoratius.

Cortina beix penjada de la barra sobre fons desenfocat de Leroy Merlin
Cortina cinta i trava Anna INSPIRE de Leroy Merlin | e-noticies.cat, Leroy Merlin

Dissenyades per bloquejar eficaçment la llum exterior, aquestes cortines opaques de Leroy Merlin garanteixen la privacitat a l'interior de l'habitació. I també contribueixen a un descans de qualitat, ja que impedeixen que la llum exterior interfereixi en el son.

Gràcies a la seva capacitat per bloquejar la llum, també actuen com a aïllants tèrmics. Redueixen la pèrdua de calor a través de les finestres, i així mantenen una temperatura més constant a la sala i redueixen la calefacció.

La part superior de les cortines té un acabat amb cinta frunzidora juntament amb una trava oculta. Això facilita la seva instal·lació en tota mena de barres amb anelles o sense, així com en raïls.

Disseny i qualitat tècnica a un preu sorprenent

El disseny modern i renovable permet vestir les finestres amb estil, alhora que filtren la llum de manera controlada, milloren la intimitat i estalvien en el consum energètic.

Aquestes cortines compten amb unes mides totals de 200 x 280 centímetres. Per tant, operen de manera adequada per a diferents mides de finestra. I, per descomptat, per proporcionar una cobertura efectiva.

El preu tan assequible del qual et parlàvem és només 52,99 €. És a dir, ni un mes de calefacció i un article de qualitat per a tota la vida, gràcies a Leroy Merlin.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.