Roda zodiacal sobre un fons negre i uns cors vermells al seu voltant
SOCIETAT

Horòscop setmanal de l'amor del 18 al 24 de desembre

Descobreix el destí de cada signe del zodíac a l'amor, tant per a solters com per als que estan en parella.

Consulta la predicció d'aquest horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac per a aquesta setmana. Aquest pronòstic us ajudarà a tenir una idea sobre com portar la vostra vida amorosa durant aquesta setmana prèvia a Nadal.

❤️ ♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter Àries, aquesta setmana comença una etapa fascinant per a tu. La teva presència serà encantadora i el teu somriure contagiós i això farà que totes les mirades es vegin atretes per la teva llum. Aquest és el millor moment possible per intentar destacar i aprofitar l'energia positiva que t'ha envoltat sempre. El consell que et dona l'Horòscop és clar: utilitza aquesta brillantor per buscar aquesta persona especial.

En parella: Aquesta setmana intenta donar curs a tot el teu amor com tu bé saps. Necessitar consolidar encara més la teva relació amb el teu noi o noia, i per això és recomanable que sorprenguis la teva persona especial amb un gest romàntic que parli directament al cor. Pot ser un detall petit i significatiu o un regal acuradament elegit que serveixi com a recordatori de com és d'especial la vostra relació.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Taure, sigues ferm, però amable per així poder aclarir malentesos amb aquesta persona que saps que té sentiment per tu no correspostos. Ha arribat el moment de ser-hi clar i directa, ja que sembla que ha malinterpretat les teves intencions. Explica-li amb claredat els sentiments que tens i que només hi estàs veient una bonica amistat. Sigues transparent des del principi i no li facis mal.

En parella: Aquesta setmana hauràs d'abordar, de manera honesta i directa, la situació que estàs vivint amb aquesta persona aliena que sembla que ha mostrat un gran interès en tu. És important que aclareixis com més aviat millor tot abans que passis a assumptes més grans amb la teva parella. Explica-li, amb tacte, que ja tens una relació i que no estàs buscant conèixer ningú més. Intenta evitar-te malentesos.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, aquesta setmana serà molt especial, ja que estarà carregada d'oportunitats amoroses per a tu. Aprofita que l'alineació còsmica estarà del teu costat per vestir el teu millor vestit i sortir al carrer amb una actitud positiva i oberta. Si mantens una actitud positiva durant la setmana, veuràs que quan arribi el dissabte tot canvia. Podries atraure una persona molt especial destinada a ser l'amor de la teva vida.

En parella: Intenta trencar amb la monotonia per així poder buscar noves maneres d'avivar l'espurna entre la teva parella i tu. És essencial que intenteu dialogar sobre quines coses creieu que us falten i quines coses podrien millorar. Exploreu junts opcions per sortir de la rutina i permeteu així que la vostra relació evolucioni i visqueu experiències més fresques i emocionants. Si busques mantenir viva la màgia que us uneix, és possible que la teva parella se senti igual.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, el consell és clar aquesta setmana: compte en involucrar-te en algú que des del minut un no t'ha mostrat la seva sinceritat. Si aquesta persona ja t'ha mentit abans que fins i tot comenceu una relació seriosa, és una gran bandera vermella. No confiïs cegament en ningú i fes reconèixer la teva vàlua com a persona. Mereixes una relació que estigui basada en la confiança i la transparència, no això.

En parella: Porteu molt de temps junts i aquesta setmana es presentarà com un dia revelador per avaluar si realment compartiu la mateixa visió sobre la família. El consell és que intentis tenir aquesta conversa amb la teva parella de manera curosa, ja que és un tema crucial. Aprofundiu sobre les vostres perspectives sobre la família, perquè això podria donar llum sobre el vostre futur i, fins i tot, podria sorgir la idea d'ampliar la família.

IMPORTANT CÀNCER: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Llegeixo, pensa les paraules abans de dir-les. És important que expressis el que sents, és clar, però no ho facis de manera impulsiva i sense considerar les conseqüències que et podrien portar a perdre la raó enmig d'una discussió. Sobretot si estàs intentant conquerir aquesta persona. Mantingues el llit i escull sempre les teves paraules molt bé abans de deixar-les anar per la boca.

En parella: És cert que aquesta setmana es presentarà carregada de negativitat i això et farà estar una mica malhumorat en general. La possibilitat de conflictes emocionals i discussions acalorades amb la teva parella és força elevada. Per això, és recomanable que intentis controlar els teus nervis i evitis deixar-te portar per impulsos que podrien intensificar aquesta situació. Abans d'entrar en una forta discussió, en compta fins a deu.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Verge, és molt important mantenir-se allunyat de tot el que et condueix a la negativitat. Enfoca't a envoltar-te de persones que sempre t'han recarregat les piles, les anomenades persones de vitamines. Estar amb aquells que t'aporten bones vibres podria contribuir a mantenir una mentalitat positiva, ja que l'energia que compartiu amb els altres podria influir directament en el vostre benestar emocional. Busca cuidar-ho.

En parella: Sentiràs certa tensió en el teu cos aquesta setmana. En el transcurs d'aquesta, la teva parella podria descobrir alguna cosa o sentir una remor que podria perjudicar-te. Per això, intentarà acusar-te per les teves accions en diverses situacions, fent que es formi una muntanya d'un gra de sorra. Tracta de no seguir-lo si no tens ganes d'entrar en una discussió eterna. Quan estigui calmada, cerca explicar-li la situació.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, intenta aquesta setmana buscar el suport d'aquelles persones que et facin sentir especial en tot moment. La teva gent sempre t'ofereix amor i afecte i és just el que necessites en aquest moment. Aquest és un moment crucial per envoltar-te d'amics i éssers estimats, ja que necessites un gran suport per superar aquesta ruptura recent que has estat passant. Comparteix la teva càrrega emocional i veuràs com pesa menys.

En parella: Aquesta setmana es prestarà un desafiament emocional per a tu. Podria ser que per a mitjan setmana et trobessis amb un antic amor, algú que va ser rellevant en la història de la teva vida. És probable que aquesta trobada porti amb si una sensació enorme de nostàlgia i records del passat, despertant sentiments en tu que creies enterrats. La clau per enfrontar aquesta situació serà centrar-te en la felicitat que ets en la teva relació actual.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Escorpió, viu amb més calma i comprensió aquesta setmana amb tu mateix. Fa poc que la teva exparella i tu vau decidir acabar amb la relació i és normal experimentar canvis d'ànim constants i passar d'estar eufòric a no tenir ganes de res. Perdona't per estar vivint aquests moments confusos i dona't l'espai que necessitis per guarir. Tot ho cura el temps, com bé saps.

En parella: Si heu estat tenint unes setmanes complicades i necessiteu alliberar una mica d'energia, podríeu considerar planejar alguna cosa amb la vostra parella per escapar de la rutina aquesta setmana. Considereu opcions com fer alguna activitat física, algun esport, o practiqueu la meditació junts. Això t'ajudarà a no descarregar tota la teva ràbia amb la teva parella, ja que saps que no es mereix aquesta actitud d'ogre que tens darrerament.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, recorda com n'és d'important abraçar i demostrar que estimes les teves persones més importants. Encara que estiguis solter, és fonamental que et centris a continuar sent una persona afectuosa i demostrativa amb aquelles persones que sempre han estat al teu costat: la teva família i amics. No cal limitar l'expressió dels sentiments només a una parella romàntica. Mostra estima pels altres i enfortiràs les teves relacions socials.

En parella: Potser aquesta setmana et sents una mica aclaparat pel temps que hauràs de dedicar a la teva feina. Intenta buscar algun moment lliure durant la setmana laboral per aclarir-te amb la teva parella i alliberar-te de tot l'estrès laboral que tens a sobre. Ella ja coneix la teva manera de ser i sabrà perfectament com treure't un somriure en aquells moments en què creguis que no pots més. Busca'n el suport i la comprensió.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, no perdis encara l'esperança en l'amor. És cert que et sents una cosa negativa sobre això, sobretot ara que tens Nadal en caure. Et vas prometre que trobaries algú especial abans d'acabar l'any i sembla que no és així. Has estat buscant una relació estable en un món que sembla afavorir la cosa passatgera. Però saps de sobres que hi ha gent igual de romàntica que tu pel món.

En parella: Aquesta setmana podries experimentar una forta nostàlgia en recordar com va començar la teva bonica relació. Vas poder conèixer l'amor de la teva vida en circumstàncies una mica inesperades i complicades i això t'ha deixat records grats. Tot i les condicions una mica inusuals que van fer possible aquesta trobada, com pots veure el destí té els seus propis designis i estava clar que us havíeu de trobar. Celebra aquests records.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, aquesta setmana és propícia per intentar desconnectar i prendre un descans digne. Estàs massa centrat a complir els teus objectius i objectius abans d'acabar l'any i cal que et prenguis un respir. Surt a divertir-te amb els teus amics un parell de vegades aquest cap de setmana i permet-te que el costat lúdic de la vida sigui qui pren el control per tu aquesta setmana. L'equilibri entre el treball i el lleure és fonamental, sobretot si voleu trobar l'amor.

En parella: Deixa una mica de banda la planificació aquesta setmana. Segueix allò que et dicti el corrent i no intentis imposar la teva voluntat sempre. Aprofita aquests moments inesperats que poden sorgir a la teva relació i que tant t'agraden. L'espontaneïtat pot donar lloc a experiències memorables i reforçar el vostre lligam més fort. De vegades, és bo alliberar-se de les expectatives i simplement gaudir del bonic present que vius.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, hi ha una energia positiva al teu signe durant tota aquesta setmana amb referència a l'amor. Podria haver-hi algú que intenti danyar-te emocionalment i que busqui quedar per sobre teu. No et preocupis per això, ja que els astres i el karma està de la teva part aquesta setmana i tot es girarà perquè acabis sortint victoriós d'aquesta situació. Et trauràs un gran pes de sobre.

En parella: Aquesta setmana has d'intentar apaivagar el teu temperament, perquè està afectant negativament la teva parella i l'està fent malbé. Les discussions recents han estat molt difícils per a ella i és crucial que intentis adoptar una actitud molt més relaxada si busques que segueixi al teu costat. Evita aquests excessos emocionals, saps que res no és per a tant ni mereix que seguiu com el gos i el gat. Podries acabar Nadal només si continues amb aquesta actitud.

IMPORTANT PISIS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat aquesta setmana? Descobreix-ho a la Predicció general