Muntatge amb una imatge de fons d'un edifici del BBVA i una imatge de molts bitllets d'euro en una mà i una persona amb gest d'aprovació
SOCIETAT

Els 850 € que pots guanyar abans de final d'any si ets del BBVA

El client del BBVA ha de convèncer uns quants amics perquè s'adhereixin a l'entitat i contractin una sèrie de productes

Els clients del BBVA tindran la possibilitat d'aconseguir fins a 850 euros abans que s'acabi l'any. Serà tan senzill com convèncer uns quants amics perquè contractin una sèrie de productes que ofereix l'entitat. El benefici serà tant per al padrí com per al nou usuari que s'adhereixi a la promoció.

Les dues opcions disponibles són el Pla Amic Targeta i el Pla Amic Nòmina. A través del primer es podrà aconseguir fins a 350 euros, mentre que el segon arribarà a reportar 500 euros més com a màxim. Per tant, només caldrà sumar les dues campanyes per gaudir d'aquests diners.

Els nous clients no se n'aniran tampoc amb les mans buides. En el primer cas, podran obtenir un regal de 35 euros, mentre que els segons ingressaran 250 euros.

El funcionament dels dos plans és molt semblant, tant en condicions com en requisits. Tots dos es tramiten de manera en línia. Per activar-los, caldrà crear un codi i compartir-los amb una sèrie d'amics que estiguin interessats a sumar-se al BBVA.

En què consisteix el Pla Amic Targeta de BBVA

Al Pla Amic Targeta, un client del banc haurà de convèncer algun amic perquè obri un compte a la citada entitat. Quan ja en formi part només haurà de fer una compra amb la targeta igual o superior a 35 euros.

Per cada persona que aconsegueixi que es doni d'alta al BBVA rebrà 35 euros al vostre compte. El límit màxim és de deu amics, de manera que el guany arribarà com a màxim als 350 euros.

El nou usuari que faci l'adquisició amb la targeta també obtindrà un ingrés de 35 euros. Aquesta promoció porta en funcionament des del 2 d'octubre passat i es prolongarà fins al 31 de desembre.

 Client ('padrí')Nou client
Pla Amic Targeta35 euros per amic (màxim 350 euros)35 euros
Pla Amic Nòmina50 euros per amic (màxim 500 euros)250 euros

Quant es guanya a BBVA amb el Pla Amic Nòmina

El funcionament del Pla Amic Nòmina resulta força similar. En aquest cas, el que actua de 'padrí' ha de captar nous clients perquè domiciliïn al BBVA les seves nòmines. El sou o la pensió ha de ser superior als 800 euros al mes.

Cada amic que decideixi sumar-se a la campanya us reportarà un ingrés de 50 euros nets. Com a màxim es permetrà que se sumin deu persones, per la qual cosa els diners que es reben pujaran, com a molt, a 500 euros.

L'apadrinat que opta per obrir el compte i confiar-los la nòmina també tindrà premi. Serà un ingrés de 250 euros. També estarà activa fins al 31 de desembre.