Roda zodiacal sobre fons estrellat

Horòscop Mensual. Així serà novembre per a cada signe del Zodíac

Les temperatures baixes anhelades i la calor de la llar atorgaran als cors dels signes del zodíac una mica d'esperança durant el penúltim mes de l'any.

Amb l'arribada del penúltim mes de l'any, s'hi acosta un nou cicle planetari que promet influir de manera significativa. Llegeix les prediccions per a cada signe del zodíac, per saber què enfrontaràs a l'amor, la salut, el treball i les finances.

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries, viuràs un mes que estarà ple d'alts i baixos. Viuràs moments emocionants, però també algunes situacions et mantindran en alerta. No intentis trobar la tranquil·litat en aquests dies vinents; no serà possible per culpa dels números esdeveniments que t'impactaran.

Per poder-los superar, hauràs d'aprendre del do de la paciència, i aquesta virtut no és la teva forta. Et veuràs obligat a haver d'esperar, analitzar i reflexionar abans de prendre qualsevol decisió, per poc important que et sembli. Això serà especialment rellevant amb els assumptes relacionats amb l'economia, on has tingut un parell de males experiències.

En l'amor, si encara no tens parella, t'espera un mes prometedor, ja que potser sorgeix algú capaç de tornar-te la il·lusió i fer-te tornar a creure.

IMPORTANT ÀRIES: Predicció mensual de l'amor

♉ TAURE

20 d'abril - 20 de maig

Taure, aquest mes t'espera un desafiament on hauràs de tenir molta tranquil·litat i, sobretot, hauràs d'evitar actuar de manera impulsiva. Amb aquesta mentalitat, podràs estar preparat per a tot allò que et vingui amb gran facilitat. T'espera un mes brillant amb resultats brillants

En l'àmbit laboral, tendeixes a frustrar-te si les coses no surten com a tu t'agradaria. Però recorda que no tot és tan quadriculat com tu creus i que hi ha molts factors externs que poden estar dificultant la teva feina. Si et sents atrapat al teu projecte o sents que et falta inspiració, intenta prendre descansos més sovint i torna amb les piles recarregades.

Pel que fa a l'amor, també tens problemes per necessitar que tot surti perfecte a la primera. La teva parella també ha de tenir veu i vot i ha de poder prendre algunes de les vostres decisions. Si ets solter, pot ser que trobis l'amor al lloc menys esperat.

IMPORTANT TAURE: Predicció mensual de l'amor

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons, viuràs un mes ple d'alts i baixos. Podràs experimentar el que és la veritable felicitat, però seguidament pot ser que travessis un moment de gran ansietat. És important que siguis conscient dels teus sentiments, ja que podries perdre el control fàcilment i passar-te d'agressiu si tens alguna discussió.

A la feina, potser vius alguns dies complicats. Els teus caps et tracten amb diferència respecte als teus companys i pot ser que això provoqui algunes enveges als teus col·legues. Compte, perquè potser algun busca culpar-te d'alguna cosa que no has fet, però demostrar la veritat serà una cosa senzilla.

Pel que fa a l'amor, podràs experimentar canvis molt positius les primeres setmanes del mes, encara que hauràs de continuar treballant de valent per aconseguir l'amor d'aquesta persona. Gaudiràs de moments meravellosos amb sortides i diversió, fins i tot podríeu unir-vos als vostres amics.

IMPORTANT BESSONS: Predicció mensual de l'amor

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc, començaràs el mes amb una intensa activitat física, però veuràs que amb el pas dels dies necessites calmar-te una mica. El teu cos et demanarà un respir per recarregar energies i tornar al màxim amb aquest objectiu de Cap d'Any. Però escolta el teu cos perquè si no ho fas la teva salut, se'n podria ressentir.

És un bon moment per prendre't uns dies lliures per desconnectar i descansar. Potser creus que és una bogeria demanar-los amb l'enorme feina que tens ara mateix, però és essencial que et relaxis i diverteixis. Aprèn a delegar les teves tasques per poder absentar-te una mica i veuràs com tornes amb les piles recarregades.

En l'amor, potser estàs experimentant una gran tristesa. Vas deixar escapar algú meravellós per una persona que et va impressionar molt al principi, però que al final va resultar no ser el que esperaves. Dels errors se n'aprèn.

IMPORTANT CRANC: Predicció mensual de l'amor

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó, durant aquest mes intenta prestar més atenció al teu cap que al teu cor. Sembla que tocarà seguir més la teva lògica que el que dicta la teva intuïció, ja que serà la guia més precisa per prendre decisions sàvies. Aquest Horòscop sempre t'encoratjarà a seguir abans el que et diu el teu ésser interior, però de vegades el mal ja és suficient.

Per altra banda, hauries de començar a pensar més en tu mateix. Ets un ésser empàtic, i és una qualitat admirable en tu, però has de protegir la teva pròpia energia i no permetre que els problemes aliens t'afectin tan sempre. Cada persona és propietària del seu camí i no pots resoldre tots els problemes que intenten portar-te.

Pel que fa a l'amor, no et preocupis si has notat una manca d'interès recent per part de la teva parella o aquella persona especial. És possible que estigui bregant amb altres preocupacions.

IMPORTANT LLEÓ: Predicció mensual de l'amor

♍ VERGE

23 d'agost - 22 de setembre

Verge, és un bon moment perquè reflexioneu sobre la manera que tens d'afrontar els problemes. És important que ho tinguis en compte, ja que en dependrà que els conflictes que enfrontis aquest mes es resolguin de manera pacífica o no. Si aconsegueixes controlar els teus impulsos, podràs gaudir d'un gran creixement espiritual, que et permetrà ampliar la teva visió més enllà del material.

D'altra banda, aprèn a mirar les dues cares que sempre tenen una moneda. Sembla que no has tingut en compte alguns aspectes de la teva vida i les teves pròpies pors s'han tornat també el teu pitjor enemic. Però alhora, enfrontar-los serà allò que et farà superar certs obstacles que et semblaven impossibles.

Aquest mes, els millors moments els viuràs amb els teus éssers estimats. Et faran sentir una persona estimada i apreciada. Una de les teves persones favorites, fins i tot, té al cap donar-te una sorpresa.

IMPORTANT VERGE: Predicció mensual de l'amor

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança, aquest mes els astres estan alineats de manera que la sort i la positivitat t'embolicaran completament de dalt a baix. Això us donarà el superpoder de poder veure els problemes amb una gran antelació i poder resoldre'ls abans que es tornin un conflicte real. Aquest enfocament optimista i receptiu cap als canvis us permetrà enriquir en diferents aspectes.

Les adversitats econòmiques que vas passar el mes anterior quedaran, per fi, solucionades. Les ales que et donarà la influència planetària hi tindrà molt a veure. Que això us serveixi d'escarment per ser una mica més estalviador aquest mes.

Tot i això, sembla que aquesta positivitat no arribarà al pla amorós. Et sents una mica desil·lusionat per l'actitud de la teva parella, que sembla haver perdut l'interès. Aquest mes serà clau perquè parleu sobre això i us trobeu una solució, si és que n'hi ha.

IMPORTANT BALANÇA: Predicció mensual de l'amor

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre - 21 de novembre

Escorpió, aquest mes viureu situacions canviants, però culpa d'elles seran, en part, per la vostra personalitat. Però abans que et preocupis en excés i impulsivament com sols fer, tranquil. Aquestes circumstàncies no han de ser necessàriament negatives, més aviat el contrari.

D'altra banda, una combinació astral molt potent es donarà al teu sol aquest mes. Serà el moment ideal per desfer-te d'aquells pensaments negatius que només obstaculitzen el teu camí. La teva energia serà molt potent, de manera que si has de prendre decisions importants sobre el teu futur, serà el millor moment.

No obstant això, aquesta claredat mental, per desgràcia, no es veurà en les teves relacions amoroses. Estàs experimentat alguns dubtes pel que fa a un amor actual que t'envolta. Aquesta persona t'estima i et respecta, però tu no pares de pensar en algú del passat.

És rellevant que siguis realista en aquests moments.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Predicció mensual de l'amor

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari, aquest mes es presenta ple d'oportunitats i bona energia per a tu. Podràs viure a mitjan mes una conjunció astral a favor teu que t'ajudarà a tenir un ambient laboral molt tranquil. Totes les situacions que abans et preocupaven en aquest aspecte es resoldran sense que t'hagis d'esforçar massa.

A més, al teu sol arriba un cicle de renovació que et farà experimentar canvis significatius. Aquests canvis es començaran a veure reflectits la primera setmana d'aquest novembre, però necessitaràs tot el mes perquè acabi d'asseure's. Per a finals o principis de desembre, veuràs com es veuen reflectits al teu dia a dia.

Pel que fa a l'amor, és possible que et sentis una mica pessimista. Has hagut de viure petites discussions o malentesos que se t'han fet un món. És important que canviïs d'actitud, ja que totes les parelles discuteixen tard o d'hora.

IMPORTANT SAGITARI: Predicció mensual de l'amor

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn, aquest mes viuràs una situació laboral plena de desafiaments. No viuràs una sobrecàrrega excessiva de treball, sinó que més aviat una sèrie de canvis crucials posaran a prova la teva capacitat per adaptar-te a noves circumstàncies. Aquest no és el teu fort, per tant hauràs de deixar aquesta ment quadriculada a casa si vols que tot surti bé.

T'hauràs de familiaritzar amb nous conceptes tecnològics i no ets gaire bo en això. Per tu els manuals et parlen en xinès i et resulta extremadament tediós només d'imaginar-ho. No siguis tan dur amb tu mateix, perquè després d'un parell de dies una mica confusos, aconseguiràs dominar-los a la perfecció.

Pel que fa a l'amor, si has patit una ruptura recent, potser aquest mes et portarà l'oportunitat de reconquerir l'amor de la teva vida. Ha arribat el moment que decideixis si vols continuar lluitant o prendre un nou camí.

IMPORTANT CAPRICORN: Predicció mensual de l'amor

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari, durant els pròxims dies veuràs com la teva sensibilitat es veu exaltada per la influència planetària. Això despertarà en tu una enorme empatia, cosa que es transformarà en un gran talent per escoltar els altres i posar-te al seu lloc. Seràs molt estimat per això, ja que tothom necessita algú que els escolti.

No obstant això, veus amb certa cura. Aquesta onada d'empatia i sensibilitat podria fer que perdessis aquesta visió objectiva que sempre has tingut. Algunes males persones podrien voler aprofitar-se de tu, per això no és un bon moment per prendre decisions que tinguin a veure amb els diners ni amb l'amor.

I parlant d'amor, aquest mes potser vius algun conflicte amb aquesta persona especial. La teva excessiva emotivitat et farà estar molt sensible i que tot t'afecti amb una gran facilitat. Intenta no prendre't les coses tan a la valenta.

IMPORTANT AQUARI: Predicció mensual de l'amor

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos, durant aquest mes notaràs una gran claredat mental i una aguda percepció. Serà el moment ideal per prendre decisions que fa temps que estaves postergant a causa de les teves inseguretats. La teva intuïció també estarà enormement desenvolupada, per la qual cosa pots confiar sense cap problema a què et dicti la teva veu interior.

En l'àmbit laboral, tingues en compte una cosa molt important. Potser algunes persones que consideraves les teves amigues tinguin certa enveja dels teus progressos i la teva posició actual. Serà rellevant que durant aquests trenta dies intentis reconèixer-les i t'allunyis com més aviat millor abans que et facin mal d'ull.

Pel que fa a l'amor, la teva parella tendeix a mostrar un comportament una mica dominant durant aquest mes. Seria bona idea que, només per aquesta vegada, cedissis una mica. Saps de sobres que normalment és ell qui ho ha de fer i això tampoc és just.

IMPORTANT PEIXOS: Predicció mensual de l'amor