Una circumferència d'estrelles fugaces i al centre una roda zodiacal amb una lluna
SOCIETAT

Horòscop d'avui, dimarts 9 de gener

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat

Serà avui el teu dia? Descobreix-ho en aquest Horòscop Diari per al 9 de gener. Esbrina si els astres estaran de la teva part avui o no.

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries, després dels moments festius i màgics, se t'ha quedat una sensació una mica agredolça. Intenta submergir-te una altra vegada en un ambient festiu, ja que no cal que hi hagi una data especial per reunir-te amb totes les persones que vols. Permet-te gaudir de nou de la il·lusió i màgia que tant et caracteritza i que creus que està limitada a les dates nadalenques. Deixa de banda les preocupacions laborals, perquè no serveix de res que te les emportis a casa. Aprofita la companyia dels teus éssers més estimats per planificar una sortida per a aquest cap de setmana. O si pots, feu-la avui mateix! En tornar a casa, et sentiràs com a nou i podràs enfrontar la jornada amb una energia diferent. D'altra banda, també és important que recordis que et vas quedar una cosa justa al teu regal de reis a aquesta persona especial. Prova de fer-li un detall avui també.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure, avui hauries d'enfocar-te en els teus assumptes de nou, en els teus éssers estimats i amics. Si et resulta difícil deixar de pensar en les teves responsabilitats professionals diàriament, intenta canviar l'enfocament i posa-t'ho com un propòsit per al 2024. Aprofita aquests dies per relaxar-te i dedicar el teu temps lliure a aquells que més vols. No cal que estiguis present diàriament, però sí que pots reservar alguns moments d'aquest temps lliure. Encara més, obliga't a tenir temps lliure! Estàs sempre tan pendent de la feina que gairebé et passes la vida a l'oficina, no t'has adonat? Canvia, perquè els teus éssers estimats apreciaran molt que estiguis més disponible. Avui podries fer un regal especial a algú estimat. Aquest gest podria millorar molt aquesta situació conflictiva que estaves vivint amb ella. Si actualment no estàs enamorat, gaudeix llavors dels teus millors amics.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons, avui experimentaràs un gran ànim, especialment si has planejat dedicar el dia, o part del teu dia, a aquestes compres que tanta il·lusió et fan i per les quals t'ha faltat sempre temps. Si tens avui el dia lliure, aprofita les primeres hores del matí per tenir la més temps lliure, especialment si vius amb la teva parella. Segurament has compartit nits apassionades al seu costat, però pocs matins junts, oi? Hi haurà temps per a tot, però intenta organitzar-te bé per així poder passar el temps amb el teu ésser més estimat. Si, per altra banda, ara ets solter, aprofita aquest moment per dedicar-te a tu mateix i per cuidar el teu benestar personal. El més important serà que intentis sortir de casa i que estiguis relaxat i feliç, amb aquesta determinació que sempre t'ha caracteritzat pràcticament cada dia. Envolta't de persones que et sumin, no et quedin.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc, si durant la planificació del cap de setmana que ve t'has adonat que la teva parella s'ha tornat com un estrany per a tu, és hora de pensar-hi. És clar que aquesta no comparteix les teves il·lusions i ja no desperta les mateixes emocions al teu cor, per això aborda la situació d'una vegada. No malgastis més energia en un amor que no és correspost i parla clarament amb la teva parella avui. Seria molt preferible que acabéssiu la relació de manera amistosa i així no perllongar més aquest patiment en estar amb algú que no t'omple gens. Si, en canvi, la teva relació sí que funciona, intenta dedicar-hi una mica més de temps avui i d'atenció. Podries sorprendre'l avui amb un sopar romàntic a casa. Intenta crear un ambient acollidor amb espelmes i amb detalls que expressin el gran amor que sents per ell. D'altra banda, avui també podria ser bo per superar coses del passat.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó, la teva satisfacció pel bon rumb de la teva feina t'omple d'alegria. Estàs tan content i tan eufòric que avui la teva butxaca podria córrer un cert perill. La teva generositat i disposició diària podria tenir detalls amb els altres que poden ser molt bons, però hauries d'intentar no passar-te. Ves amb compte, ja que podries incórrer en més despeses de les que t'imagines i podries penedir-te quan arribis a final de mes i vegis que tens la cartilla a zero. Un truc podria ser que, abans de sortir de casa, determinessis exactament quant vols gastar i no t'excedeixis ni un sol euro del pressupost. Si vols, pots intentar treure'n en efectiu i deixar-te la targeta a casa. No serà un dia fàcil, ja que ets fàcil de malbaratar, però veuràs que amb el pas del temps agraeixes seguir aquesta nova conducta. Aprèn a comportar-te com a algú madur.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge, és genial saber que has aconseguit, per fi, estabilitzar la teva situació financera després de tants patiments. No obstant això, seria recomanable que fossis cautelosa amb les despeses que venen durant tot aquest mes per intentar mantenir un equilibri econòmic després del que t'ha costat assolir-lo. Recorda que no sempre cal triar regals costosos, ja que de vegades els més significatius estan pensats des de l'afecte i des de l'atenció. A més, avui podria ser un bon moment per reflexionar sobre quines qüestions laborals cal millorar perquè et generen inquietud. És normal tenir il·lusions diàriament, però també necessites ser realista abans de prendre segons quina decisió respecte a la teva carrera. Pel que fa a la teva relació de parella, és aconsellable que reflexions abans de parlar per evitar així discussions innecessàries que podrien fer-te molt de mal. Pren-te un moment per pensar abans que parlar i notaràs la diferència.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança, podries planejar un dia que combini la teva feina amb una nit romàntica a casa. Això podria ser excel·lent perquè podràs complir amb les teves obligacions i després tenir temps amb la teva persona preferida i així assolir un bon equilibri. No obstant això, serà crucial que controlis les teves despeses per evitar problemes econòmics més endavant. Recorda que els millors regals són aquells que són elegits des del cor, no cal que t'hi gastis una bestialitat de diners. També podries tenir en compte que el valor d'un regal pot ser tangible com intangible. Pensa bé què vols abans de gastar-te els diners sense pensar-ho. Dona curs a la teva imaginació si vols sorprendre algú especial. D'altra banda, si actualment no tens parella, és possible que trobis una excel·lent companyia als teus millors amics. A més, en una amistat podries trobar una cosa que evolucioni amb el temps.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpí, tot i tenir moltes tasques i algunes compres pendents, no deixeu de banda el vostre propòsit de fer més exercici a l'aire lliure, sigui en un parc o en algun altre lloc tranquil. Ja saps que el teu benestar i la reducció d'estrès que puguis viure t'ho agrairan i podràs tornar a casa amb l'energia més que renovada. Assegura't també d'organitzar-te bé per no oblidar-te de res, com sempre sol passar-te cada dia. Tot i això, intenta permetre't certa flexibilitat en els teus plans i adapta el teu dia a les circumstàncies que puguin presentar-se. Troba temps per reunir-te amb els teus millors amics, visitar la teva família o anar a comprar pel teu compte. Sense més ni més, fes el que et vingui de gust. A la tarda, podries provar de gaudir de fer una passejada per la teva ciutat i admirar-la des d'algun mirador.

ESCORPÍ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari, pel que sembla, estàs enfrontant certa confusió en els teus assumptes sentimentals aquests dies. Si no tens clar en absolut el que estàs sentint, el millor seria que intentessis no prendre cap decisió impulsiva ni et comprometessis a fer cap acció cap a una direcció en concret. Estigues, més aviat, obert a les opcions que poguessin sorgir i pren-te el temps necessari per entendre els teus propis sentiments abans de prendre cap iniciativa. D'altra banda, avui podria ser un bon dia per anar-te'n de compres. Podries aprofitar per comprar aquest regal de Reis que vas oblidar i que aquesta persona especial encara espera. No siguis ridícul i veus a la seva botiga preferida a comprar-li algun detall. I si pots, podries unir-te a alguna campanya d'ONG que busquen ajudar els més desafavorits. A tu et va molt bé econòmicament, així que per què no compartir?

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn, avui podria ser un bon dia per intentar enfortir els llaços i retrobar-te amb persones que no has vist en gaire temps. D'aquesta manera podries tornar a afegir-los a la llista d'amics juntament amb aquells que ja veus gairebé cada dia. És probable que també t'assabentis que algú té interès a conèixer-te avui. Si ets solter, aquesta persona podria ser fonamental per a tu en un futur, donant-te una felicitat completa. No ha de ser ella mateixa qui te la doni, però potser un amic o un familiar seu acaba sent el teu gran amor. Ara mateix et trobes en un moment en què et sents pletòrica i és per això que et vindrà tot el que és bo en aquesta vida. Tindràs una perspectiva més àmplia de les coses que t'envolten diàriament i l'Univers et donarà el que sempre has volgut.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari, avui es presentarà una oportunitat excel·lent per expressar els teus sentiments i comunicar-te amb aquelles persones que t'envolten. Tot i això, intenta tenir al cap que no totes les persones que formen part del teu dia a dia tenen els mateixos sentiments que tu. Aprèn a diferenciar entre aquells que són presents per conveniència o per comoditat i les persones que realment aporten alguna cosa a la teva vida. Estableix límits amb els qui no t'aporti res i evita ser excessivament generós amb aquells que no s'ho mereixen. A l'amor, la nit t'oferirà un escenari realment propici per gaudir de segons quin moment extraordinari amb la teva parella. Aquest moment serà especialment bo si tens clar que vols compartir la teva vida amb aquesta persona. Aprofita aquesta ocasió per proposar activitats especials per fer en parella i intenta tenir una cita totalment diferent del que sempre heu tingut.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos, estàs passant per un bon moment i estàs sent referent per a altres persones que podrien estar aprenent molt de tu. És important que reconegueu i valoreu aquest impacte positiu que teniu en les persones que us envolten. Avui, hi ha una persona molt propera que necessita el teu suport per un mal moment que podria estar travessant. Dedica-li una mica de temps i suport, encara que això t'implica fer algun tipus d'ajust als teus plans. La teva capacitat per ajudar-lo podria marcar una gran diferència, així que intenta ser present i et sentiràs genial quan tot passi. D'altra banda, podries fer-li un regal a aquest ésser estimat que tan bé s'ha portat sempre amb tu. Podries regalar-li un llibre dedicat, ja que això sempre pot ser un regal significatiu i revelador sobre tu si ho tries explícitament per al destinatari. D'altra banda, intenta estar preparat per a una visita inesperada avui.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal