Roda zodiacal sobre fons estrellat

SOCIETAT

Horòscop d'avui, dimarts 27 de febrer

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,

A la feina i l'economia, La Temprança i La Roda de la fortuna: estàs en un moment segur, però tan rutinari que en vols sortir. Aviat veuràs una llum que us conduirà a un èxit inesperat.

A l'amor i l'entorn, El Penjat i Sota de bastos: un fosc secret de moment seguirà a l'ombra. Analitza bé totes les situacions i persones amb qui tinguis comunicacions. Una persona et comunicarà un projecte on et tindrà en compte ben aviat.

A la salut i la teva energia, tres de copes i L'Emperadriu: les articulacions tindran protagonisme. Res de gravetat, però és millor prevenir. El teu potencial creatiu vol escapar per algun costat. Proposa't un entreteniment que no sigui esport per projectar aquesta energia.

El teu color i número de la sort: Negre i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,

A la feina i l'economia, El Sol i La Força: les coses continuaran endavant. Desplaçaments geogràfics amb beneficis a llarg termini. Aneu amb compte amb l'avarícia. Disposaràs de fons, cosa que et permetrà expandir la teva economia més enllà.

A l'amor i l'entorn, cinc de copes i Sis de bastos: desconfies de tot el món. Això t'està provocant que les emocions quedin reprimides i arribin a un punt tòxic pel teu interior. De fet, viuràs més d'un enfrontament dins dels teus cercles.

A la salut i la teva energia, nou d'ors i Sota d'espases: deixa enrere males rutines que t'estan creant conductes de sedentarisme o trastorns del descans. De vegades arribes a un estat mental en què ni tu mateix et trobes i comences a recórrer parts del teu inconscient una mica tèrboles.

El teu color i número de la sort: Violeta i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,

A la feina i l'economia, dos d'espases i As d'ors: tens l'oportunitat de poder dir les coses clares i empoderar-te perquè els altres et tinguin en consideració. Economia en ascens i amb millores a curt termini.

En l'amor i l'entorn, dos d'ors i Reina d'espases: has trobat el teu lloc i n'estàs satisfet. Hi ha harmonia, estabilitat i tens esperances que sempre vindrà alguna cosa bona, almenys de moment. Una figura masculina d'ulls clars estarà més present que mai per bregar algun problema emocional que tinguis.

A la salut i la teva energia, Reina de copes i Tres d'ors: advertiment davant caigudes, talls o cremades. Estaràs definida per una energia d'unió i compromís amb tu jo interior. L'autoconfiança aflorarà amb tu.

El teu color i número de la sort: Taronja i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,

A la feina i l'economia, El Papa i deu de copes: tota la feina que estàs desenvolupant no es veurà recompensada com hauria de ser, a sí que reclama-la. Cert patró es repetirà quant a una despesa extra.

A l'amor i l'entorn, deu de bastos i Reina de bastos: tens una percepció d'abandó o que no et presten gaire atenció. Un episodi del teu passat remot és el culpable de com et sents, i saps quin és. Una figura masculina s'adreçarà a tu amb un to despectiu del qual sortiràs encara més afectat.

A la salut i la teva energia, Rei de copes i Dues de copes: almenys la teva ment està tenint una fortalesa extraordinària per dur a terme tanta càrrega. Possiblement, pateixis insomni i mals de cap i coll. Irradies una vibració excel·lent, però ha de ser ben focalitzada per aprofitar els beneficis d'aquesta.

El teu color i número de la sort: Festuc i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,

A la feina i l'economia, vuit de bastos i Vuit de copes: qualsevol problema ho veuràs com un gran obstacle en el teu camí. La teva ment se centrarà en una mena de contraatac danyant la teva forma de treballar. El benefici econòmic tindrà un factor inesperat.

A l'amor i l'entorn, La Mort i Quatre d'espases: les situacions s'aniran desenvolupant amb rapidesa i manca de temps per prendre decisions importants. Estigues al marge dels problemes de les teves amistats. Aquest cop no has d'opinar ni defensar ningú.

A la salut i la teva energia, set de copes i Quatre de bastos: estàs acumulant substàncies nocives per al teu cos, sense necessitat que siguin drogues. No malbaratis energia en allò que no té solució sota la teva responsabilitat. Ocupa't ara mateix.

El teu color i número de la sort: Ocre i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,

A la feina i l'economia, tres de bastos i Quatre d'ors: replanteja la teva forma de desenvolupar-te en el que és laboral. Potser la teva feina està ben feta, però la imatge que dones no és l'adequada. Si deus alguna cosa a algú, compromet-te com més aviat millor, ja que es pot capgirar la truita.

A l'amor i l'entorn, As de copes i la Torre: tota fita que tingueu en comú pot veure's afectada per tota la sobrecàrrega del dia a dia i manca de temps. Regeix-te per l'organització en comú i establir moments específics per als plans. La família bregarà amb un problema profund i d'arrels generacionals.

A la salut i la teva energia, quatre de copes i El Carro: aportació d'energia necessària per complir l'objectiu diari. Especial atenció a la circulació i peus.

El teu color i número de la sort: Marró i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,

A la feina i l'economia, vuit d'ors i La Justícia: grans avenços per a tu, aconseguint harmonia i esperança en proposicions del futur a mitjà termini. Guanyaràs una quantitat extra, ja sigui per jocs d'atzar, pagues, deutes, regals.

A l'amor i l'entorn, nou de copes i La Lluna: trobades interessants que faran percebre les maneres de relacionar-te d'una altra manera. L'interès creixerà en tu a mesura que avancis a les converses. Tu ets el que decideix a qui vols tenir a la teva vida. Sigui parella, amic o familiar, no sobrevaloris aquest tipus de relacions.

A la salut i la teva energia, L'Emperador i El Diable: revisa el teu estat de salut. Encara que no hi hagi dolor, els virus i els bacteris fan la seva feina en silenci.

El teu color i número de la sort: Blau i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió,

A la feina i l'economia, Cavall de bastos i Cinc d'espases: pots patir un cop baix que et faci recapitular tot. Si fos així, no desisteixis perquè hi ha portes obertes per a tu. No confiïs en les reserves materials de què disposes. No és una assegurança de vida.

A l'amor i l'entorn, Cavall d'oros i el Mag: duràs a terme un gran pas que farà més forta aquesta connexió especial. Avanços i concrecions per construir. Un familiar et demanarà un favor una mica delicat a què accediràs però sense gaire afany.

A la salut i la teva energia, vuit d'espases i Cinc de bastos: el repòs dominarà gran part del dia. No ets per a balls de la vida. Veuràs com algunes percepcions comencen a esfumar-se i obriràs els ulls.

El teu color i número de la sort: Índic i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,

A la feina i l'economia, Rei de bastos i Set d'espases: segueixes en el bon camí, o almenys estable. Pots estar tranquil perquè activitat no et mancarà. Podràs resoldre les despeses amb un marge considerable.

A l'amor i l'entorn, Cavall de copes i Sis d'espases: vols agafar les regnes de la teva vida amorosa a través d'un gran projecte o compromís, sense que sigui amb una altra persona. Tindràs la necessitat d'unir-te amb amistats i grups socials per gaudir i deixar enrere l'estrès.

A la salut i la teva energia, La Papisa i As d'espases: estàs caminant amb peus de plom perquè ja no saps com es produiran les coses. Premedita-ho tot al detall i no et deixis portar pel nerviosisme.

El teu color i número de la sort: Rosa i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,

A la feina i l'economia, L'Estrella i Nou d'espases: afloren noves perspectives i ganes de voler trobar alguna cosa millor, i tens totes les paperetes que sigui així. Quan arrisquem tenim la possibilitat de pèrdua, a sí que tinguis en compte que guanyaràs i perdràs en el fet econòmic si et llences.

A l'amor i l'entorn, Rei d'espases i deu d'ors: les emocions estan en un punt positiu de la teva vida. Només hauríem de treballar a l'hora d'exterioritzar-les. Cerca un pont per connectar amb els altres i fer arribar el teu estat emocional i mental.

A la salut i la teva energia, Rei d'ors i Dos de bastos: busca una guia abans de posar-te en marxa. La teva impaciència està descol·locant els teus esquemes i tornaràs a començar de nou.

El teu color i número de la sort: Blanc i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,

A la feina i l'economia, set de bastos i Sota de copes: alegria i vitalitat en el grup laboral, sigui per un mateix o per un company. Podràs permetre't, amb excés de confiança, aprofundir en temes escabrosos i de difícil resolució.

A l'amor i l'entorn, Cavall d'espases i Sis de copes: els sentiments que us neixen són de la naturalesa d'un nen. La puresa i innocència hi són, però necessitem disciplina i compromís per avançar amb una altra persona.

A la salut i la teva energia, sis d'ors i As de bastos: Nadó més aigua. La pell tendirà a estar més seca, igual que altres mostoses. Un bloqueig mental obstaculitza les funcions del teu cos. Fes-te'n càrrec ell mateix.

El teu color i número de la sort: Groc i el 7

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,

A la feina i l'economia, sota d'oros i Els Enamorats: un company o superior t'encarregarà una funció nova. Estaràs a l'altura i demostraràs que vals or. Economia sustentable per a petits projectes o idees que vulguis posar en marxa.

A l'amor i l'entorn, set d'ors i deu d'espases: una part no dona el que hauria de fer. En les relacions sempre un llença més que un altre. Manca massa energia complementària i alentirà la relació. Tema de judicis o estudis es resoldran favorablement.

A la salut i la teva energia, L'Ermità i Cinc d'ors: la teva sensació física és bona, però la mental requereix un punt d'inflexió. El sacrifici necessita energia, i aquesta serà transformada en el resultat.

El teu color i número de la sort: Turquesa i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal