Un cor vermell il·luminat sobre un fons negre i una roda zodiacal a la dreta

SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dimarts 27 de febrer

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, sigui que estiguin solters o en parella

Descobreix la predicció dels astres per al dia d'avui a l'àmbit sentimental per als 12 signes del zodíac en aquest Horòscop de l'Amor.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter : L'amor i les relacions romàntiques són temes prominents a la teva vida en aquest moment, Àries. Sentiràs un augment en el teu interès per les relacions amoroses i una motivació més gran per buscar connexions significatives. No et deixis endur per la passió. Aplica la teva saviesa abans d'embarcar-te en romanços que no et portaran enlloc. Concentra't a trobar l'amor de la teva vida. Aprofita cada oportunitat que se't presenti al camí.

En parella : Prendre certa distància per reflexionar sobre la teva relació no et vindria malament, Àries. Observa-la des d'una perspectiva més objectiva. Pregunta't a tu mateix/a si compleix les teves expectatives i estableix certs límits si ho consideres necessari. Potser necessiteu fer un pas més o fins i tot la separació. Ets un signe conegut per la teva determinació i valentia, sabràs que és el millor per a tu en tot moment. Actua amb confiança i decisió. Sigues valent.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter : El teu cor vessa d'amor per donar, Taure. Saps com n'és d'important l'estabilitat i la seguretat emocional per a tu. Estàs ansiós per trobar algú amb qui comparteixis una connexió profunda i satisfactòria. Aneu amb compte en lliurar-vos tant. Protegeix-te de possibles enganys i de falses esperances. La teva lleialtat i el teu desig de compromís poden ser les teves millors qualitats i alhora fer-te vulnerable si no actues amb precaució. No t'hi conformis.

En parella : Ha arribat el moment d'abordar alguna cosa que ha estat rondant la teva ment darrerament, Taure. Aquesta sensació persistent en què alguna cosa no acaba d'encaixar, aquesta mosca darrere de l'orella que t'ha estat recordant que hi ha alguna cosa que cal discutir amb la teva parella. No estàs segur de si és quelcom que hi hagi o relacionat amb l'altra persona. El que sí que és segur és que heu de parlar.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter : Et trobes en un període d'inestabilitat emocional, Bessons. On els teus sentiments poden estar fluctuant i les situacions poden semblar confuses amb aquesta persona. Evita dir-li el que sents de forma impulsiva o sense considerar les conseqüències que pot tenir com t'expressis. Hi ha formes i maneres de dir les coses. Tingues la capacitat d'escoltar-lo i d'entendre les seves necessitats tinguin o no a veure amb les teves. No tot surt com esperem.

En parella : Avui l'univers et somriu a l'amor, Bessons. Estaràs vibrant amb una energia sensual i romàntica que no passarà desapercebuda. És el moment perfecte per sorprendre la teva parella i crear un dia inoblidable ple de romanç i emoció. Prepara un ambient especial. Deixa volar la teva creativitat i fes que aquest dia sigui únic i emocionant. Sigues espontani/ai aventurer/a. Deixa que el teu costat juganer brilli. Escolta les seves fantasies i fes-les realitat.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 23 de juliol

Solter : Pot ser que us sentiu atret cap a situacions o persones que us porten per camins plens de desafiaments emocionals i confusió el dia d'avui, Càncer. La fase lunar actual pot intensificar aquestes energies, fent que us sentiu temptats per trobades secretes o pel retorn d'amors del passat que només us causaran patiment. Cuida't i tingues clar quan una situació no és saludable per a tu. És difícil resistir-se a la temptació. Estigues ferm.

En parella : S'acosta un temps de col·laboració i enteniment profund amb la teva parella, Càncer. Construireu junts un camí cap al futur, recolzant-vos mútuament en cada pas que feu en el camí. Sentiràs que els teus objectius i somnis estan més a l'abast que mai pel suport incondicional. Qualsevol decisió que prenguis serà sostinguda per l'amor i la comprensió mútua. Això et donarà la seguretat que necessites per enfrontar-te a qualsevol situació que sorgeixi.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 23 d'agost

Solter : No permetis que les passions et dominin, Lleó. Poden ennuvolar-te el judici i fer-te perdre l'enfocament a les teves fites i objectius de vida. Necessites trobar estabilitat emocional per poder prendre decisions encertades a l'àmbit amorós. No et preocupis si sents la necessitat de passar temps tot sol per reflexionar i recuperar el teu equilibri. La solitud t'ajuda a conèixer-te millor en tots els sentits. Tot arriba en el moment adequat. No hi ha pressa.

En parella : L'horitzó amorós es presenta emocionant per a tu aquests dies, Lleó. La versatilitat i capacitat d'adaptació portaran una renovació a la teva relació. Aprofita per explorar noves dimensions i enfortir la connexió amb la parella. Mantingues obertes les línies de comunicació. Sigues fidel tant a tu mateix com a la relació. Adaptant-te a les situacions aprens a gestionar-les de manera diferent i això et fa créixer tant individualment com en parella.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 23 de setembre

Solter : L'univers està enviant oportunitats molt valuoses en la teva direcció pel que fa a l'amor, Verge. No es presenten amb freqüència. Si les deixes passar, ho pots lamentar al futur. L'amor necessita que et llencis a la piscina i prenguis riscos si cal. No permetis que la por al fracàs o la indecisió t'impedeixin fer el pas quan se't presenti una oportunitat prometedora. El penediment fa més mal que les conseqüències.

En parella : Estàs travessant una etapa de crisi en la teva relació, Verge. No prenguis decisions precipitades a la meitat de les discussions. Que no se te'n vagi la força per la boca. Podeu acabar pitjor del que esteu. Les paraules de vegades fan més mal que els mateixos fets. Ets més fort del que creus. Parlant s'entén la gent. Amb respecte i les paraules adequades podràs capgirar aquesta situació i sortir airós/a.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 23 d'octubre

Solter : Pren-te seriosament les relacions amoroses, Balança. Evita qualsevol mena de manipulació. Les energies còsmiques indiquen que jugar amb els sentiments dels altres no us portarà a bon port i podries sortir malparat/da en el procés. Et sents temptat/da a prendre decisions basades en el caprici o a manipular les situacions per obtenir allò que desitges en l'amor. Qualsevol acció presa així només et portarà conseqüències negatives a llarg termini.

En parella : És possible que durant aquest període sentis que les separacions amb la teva parella augmenten considerablement, Balança. Això pot ser perquè has notat diferències importants pel que fa als teus criteris i formes de veure la vida en comparació amb la teva parella. Aquestes diferències et portaran a una reflexió més gran sobre la compatibilitat i l'harmonia en la teva relació. No ho vegis com una cosa negativa. Potser és un moment de reavaluar el que busques.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter : Estàs en el moment perfecte per trobar aquesta persona especial que es pot convertir en l'amor de la teva vida, Escorpió. Aquesta persona estarà en sintonia amb tu a nivells profunds i t'ajudarà a sentir-te segur i recolzat en el teu viatge personal. Junts construireu una llar emocional que sigui un refugi per a tots dos. On pugueu expressar-vos lliurement i créixer junts. Això us portarà a ser la versió de tu mateix/a que sempre has desitjat.

En parella : Avui és un dia perfecte per compartir moments meravellosos amb la teva parella, Escorpió. Escolta el teu cor i segueix els teus desitjos. Ets conegut per la teva passió i intensitat emocional. Aprofita aquestes qualitats per crear moments inoblidables. Comparteix els teus somnis, desitjos i expectatives perquè tots dos pugueu treballar junts en el creixement de la vostra relació. Aprofundeix tant la intimitat emocional com física amb la teva parella. Viu una història d'amor apassionada i transformadora.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

23 de novembre - 21 de desembre

Solter : En aquest moment no tens intencions d'establir relacions serioses, Sagitari. Tingues en compte que això no vol dir que no puguis gaudir dels romanços i de les connexions emocionals. És aconsellable que aneu amb compte amb no generar aferraments massa intensos. No et forcis a res si no tens ganes de comprometre't en cap relació estable en aquest moment. És important ser conscient de les teves pròpies necessitats i de com et sents a cada situació.

En parella : Et resulta difícil ser completament objectiu/iva en situacions emocionals, Sagitari. Expressa els teus sentiments, preocupacions i expectatives de manera clara i respectuosa. Escolta també les perspectives de l'altra persona i mira d'entendre'n el punt de vista. Evita prendre decisions precipitades al mig del conflicte. Penseu en les opcions que teniu abans d'arribar a qualsevol conclusió. Si et sents incomprès/a, comunica-li-ho a la teva parella. Això farà que arribi a una solució.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

23 de desembre - 19 de gener

Solter: Avui tindràs una situació totalment inesperada per a tu a l'àmbit laboral, Capricorn. És possible que descobreixis que tens sentiments cap a algú amb qui has estat entaulant converses des de fa un temps. Et sorprendràs. Podria obrir-se una porta a la teva vida amorosa. Atreveix-te a fer el pas, deixa de banda la teva lògica i el sentit comú. Pel que té a veure amb el cor és millor arriscar-se. Pregunta-li si vol que us conegueu fora.

En parella: El dia d'avui pot portar desafiaments a la teva relació amorosa, Capricorn. Ets una persona orientada a complir els teus objectius. És possible que et trobis avaluant si la relació compleix les teves necessitats a llarg termini o no. Reflexiona sobre el que realment desitges i si la teva parella t'ho està proporcionant avui dia. La separació pot ser una opció temptadora. Pensa bé abans de prendre qualsevol decisió. Reaccionar impulsivament no va amb tu.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter : Has passat per un període de confusió en què les teves emocions t'han portat per camins equivocats en l'amor, Aquari. Et vas trobar creient en il·lusions que amagaven enganys i falsedats. Això s'ha acabat. Entraràs en una etapa de claredat a l'àmbit amorós. Veuràs la veritat darrere de les persones i de les situacions que t'envolten. S'han acabat els enganys. Això et permetrà alliberar-te de la confusió i avançar amb més saviesa.

En parella : Et trobes en una etapa en què estàs enfocat principalment en les teves responsabilitats laborals i descuidant les teves relacions personals, Aquari. Sobretot amb la teva parella. La teva naturalesa fa que dediquis molt de temps i energia als teus objectius professionals. Això et treu temps per invertir en la teva relació. Pensa com pots distribuir millor el temps i gestionar-ho tot de manera que dediquis la mateixa quantitat d'atenció i cura. Fes els paràmetres necessaris.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter : De vegades tendeixes a idealitzar les persones que t'atreuen, Peixos. Només veus què vols veure i imagines virtuts que no poden ser reals. La teva sensibilitat et fa especialment propens/a ser influenciat/da per les teves emocions i fantasies romàntiques. Esforça't a mantenir un equilibri entre els teus sentiments i la teva raó. La il·lusió inicial de l'enamorament pot ennuvolar el teu judici i fer que idealitzis la persona, ignorant possibles senyals d'advertiment o defectes.

En parella : La teva parella et sorprendrà amb les seves idees creatives i fora del comú, Peixos. Seran una mica boges i extravagants. És precisament això el que et va conquerir. Són aquestes idees les que us fan sortir de la rutina. Deixar que actuï segons els seus impulsos creatius és una manera emocionant de renovar la vostra relació i afegir un nou sentit d'aventura i diversió. Deixa't portar pel corrent i gaudeix del viatge emocionant que això et pot oferir.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què li depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

➡️ Societat

Més notícies: