Roda zodiacal sobre un fons negre amb estrelles
SOCIETAT

Horòscop d'avui, diumenge 14 de gener

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat

Troba la felicitat o l'equilibri al teu horòscop diari d'E-Notícies. Aprofiteu les oportunitats en l'amor que us ofereix l'horòscop d'avui.

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries, no vulguis córrer tant, com sols fer sempre, perquè avui et tocarà anar més a poc a poc, passet a passet, fixant-te bé en tots els detalls que puguin anar sorgint al teu voltant. Si et dediques als negocis o a les vendes, podria arribar-te una oferta sobre un tema que té molt bona pinta i que és realment interessant, però hi ha alguna llacuna als teus papers. Revisa'ls a consciència perquè es pugui corregir allò que no et convé. Si aconsegueixes solucionar-ho, veuràs com en el futur pot proporcionar-te una quantitat gens negligible de diners en una data molt propera i més en el futur. A l'amor, estàs esperant massa per donar una resposta a algú que voldria sortir amb tu diàriament. Aquesta persona està pensant a deixar d'intentar-ho i mirar cap a una altra banda. I si esteu en parella, avui us sentireu més units que mai.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure, potser et sents avui una mica decebut perquè certa notícia que estaves esperant no t'ha arribat. Pensa que només es tracta que no ha arribat en el termini que estaves esperant. No ho vegis com si no arribés mai ni res per l'estil. A tu la paciència se t'acaba molt aviat, però hauries de començar a entrenar-t'hi. A vegades aquestes ganes que tot passi al minut et fan perdre oportunitats, però també et fan perdre amics. Considera-ho. Potser has de sacrificar algun pla per alguna cosa que vols aconseguir. És cert que serà un pal i hauràs d'esforçar-te, però veuràs com després tot surt bé i surts recompensat per això. Si vas una mica escàs de diners, no esperis tampoc que ningú vingui a solucionar-t'ho. Està a les teves mans que això no passi més. Modifica el teu estil de vida.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons, sembla que en aquests moments necessites millorar la teva qualitat de vida. Això us ajudarà a aixecar l'ànim diàriament. Però el primer que has de pensar avui és que les teves dissorts no et venen perquè el destí és inamovible i a tu t'ha tocat la part pitjor, però no. Vós, amb la vostra actitud i les vostres decisions, sou el que influeix directament en els resultats de les situacions que us toca viure. També compten les accions del passat que de vegades passen comptes quan ja les hem esborrat de la memòria. Avui, ho hauries de tenir en compte i cada dia mostrar-te molt més positiu davant la vida. En l'amor, si ara ets sentimentalment solter, surt de la teva tancada d'una vegada. Queda amb els teus amics diàriament i diverteix-te d'una vegada. Aprèn a gaudir de la teva llibertat ara perquè d'aquí poc ja tindràs algú al teu costat.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc, estàs experimentat un bon moment pel que fa a l'amor i els sentiments. Tot i que potser no ho perceps així en el teu dia a dia, tot està succeint tal com hauria de ser. Si estàs en una relació ara mateix, és possible que rebis alguna crítica de la teva parella avui. Intenta no prendre-t'ho a la tremenda i reflexiona sobre la possibilitat que sigui més un comentari constructiu que no pas alguna cosa a dolentes. Pensa que pot estar destinat a millorar-ne la relació. D'altra banda, si ara mateix estàs solter, podries notar l'atenció d'algú que està molt interessat en tu. Tot i això, pot ser que les teves pors t'estiguin impedint lliurar-te al complet i que experimentis la felicitat. Escolta la teva intuïció, que t'està instant a acceptar una cita. Els astres estaran de part teva avui i podries estar posant en joc la teva pròpia felicitat.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó, aprofita el temps lliure que tinguis avui per sortir de compres i recorre aquests carrers il·luminats que tant t'agrada aquesta temporada nadalenca. No és una cosa que facis cada dia, així que intenta gaudir de l'expressió. Considera, també, donar un canvi a la teva imatge i renovar-la, ja que podria ser necessari en un futur pròxim, especialment si busques promocionar-te professionalment. Adaptar-te als temps actuals i projectar una imatge actualitzada, tan personal com al teu entorn, és clau. Allibera't d'objectes vells i deixa entrar l'energia positiva a casa teva. No vegis compres com una despesa, sinó com una inversió necessària. A l'amor, sembla que hi ha algú que pensa en tu de manera constant, però tem ser rebuig. Si identifiques aquesta persona i també sents interès, dona-li l'oportunitat d'expressar-li com necessita i com calgui.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge, l'univers t'està enviant senyals que podrien ser la clau per resoldre tots aquests temes que tant et preocupen. Dedica-li avui temps per intentar sintonitzar amb aquests senyals i estar receptiu a les respostes que poguessin sorgir en aquest moment. Encara que aparentment no estàs donant gaire importància al problema, el seu impacte es reflecteix al teu insomni diari. Serà beneficiós per a tu intentar trobar una solució com més aviat millor. Si et sents una mica indecís respecte als teus plans d'aquest cap de setmana, no permetis que altres prenguin decisions per tu. Aclareix-te d'acord amb els teus propis desitjos i preferències. És important evitar deixar-te influenciar per persones que només busquen el seu propi interès, fins i tot si es tracta de la teva parella. Mantingues una actitud més ferma i pren decisions que et beneficiïn a tu aquests dies, molt més que a ningú més. Aprèn a prioritzar-te.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança, és possible que avui et sentis esgotat i sense gaires ganes de fer res. Això no obstant, la solució no és dirigir-te directament de la feina al sofà; al contrari, podries beneficiar-te d'una bona dutxa amb un aclarit d'aigua freda o gairebé freda, ja que això sol fer meravelles cada dia, molt més del que et penses. Surt més al carrer, camina o fins i tot corre una mica; triar una passejada també pot ser una excel·lent manera de combatre la mandra. És probable que hagis experimentat una càrrega excessiva, tant a la feina com emocionalment al llarg d'aquesta setmana, cosa que t'ha portat a sentir-te extremadament cansat. Part d'aquesta fatiga pot ser degut a qüestions sentimentals, ja que és possible que no et sentis completament a gust amb la persona que ara mateix tens al teu costat. Si és així, potser avui descobreixes que ell tampoc no està satisfet.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpí, encara que a tu us ho sembli, moltes vegades no portes la raó i si t'entestes diàriament a sostenir el teu punt de vista contra vent i marea, et podràs ganes i fama de capçal. Avui seria molt més apropiat que comencessin a controlar aquest caràcter tan irascible que sorgeix quan els altres no pensen com tu. Insistir així no aconseguirà convèncer-los en absolut, però mostrar-te tan autoritari no et beneficiarà en absolut. Encara que et sentis una mica malament quan et porten la contrària, això no és raó perquè perdis el nord. Podries enfrontar-te avui a una situació delicada, i recorda que amb respecte i amabilitat hi sortiràs guanyant. A l'amor, no permetis que terceres persones influeixin diàriament amb la teva relació de parella, sigui de la seva família o de la teva pròpia. És crucial que us poseu uns límits, ja que la vostra intimitat és només vostra.

ESCORPÍ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari, podries enfrontar-te avui a una situació que requerirà criteri i maduresa, cosa que sembla que has descuidat últimament diàriament. Potser, sense adonar-te'n, hagis traït la confidència d'una amiga. El resultat podria ser la pèrdua d'aquesta amistat per sempre. Abans de parlar, pensa dues vegades en el que diràs. Contar secrets d'altres persones és infantil, propi d'un pati de col·legi. El silenci sempre és valuós, i encara que ho saps, de vegades sembla que te n'oblides. Avui és un bon dia per trencar la rutina habitual i unir-te a algun pla especial que pugui sorgir a la nit. El teu cos i la teva ment t'ho agrairan, ja que necessites diàriament desembussar els teus pensaments i deixar espai per veure les coses més clares. D'altra banda, podries intentar aprendre a fer algun hobby avui, cosa que tingui a veure amb el món creatiu. Et vindrà bé desconnectar.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn, avui serà crucial que comprenguis la necessitat d'obrir-te més a les oportunitats que se't presenten. Si no t'esforces diàriament per fer-ho, després no et queixis de sentir-te estancada. El progrés és a les teves mans, així que decideix com més aviat millor com vols començar a viure la vida. Podries assabentar-te avui que algú de la teva confiança t'ha mentit en un assumpte important. No te'n vagis amb voltes i expressa-li els teus sentiments. Almenys t'alliberaràs d'una càrrega i, de passada, demostraràs que eres més perspicaç del que sempre has imaginat. Para més atenció a les persones que t'envolten avui, ja que no totes et desitjaran sempre el millor. A més, hauries d'aprendre a ser una mica més egoista. Sempre espelmes pels interessos dels altres cada dia i això de vegades et perjudica a tu mateixa.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari, si diàriament no aconsegueixes entendre les coses que et succeeixen, potser és perquè no prestes prou atenció al teu entorn. En fer-ho, podries comprendre molt millor les coses i, potser, fer alguns canvis perquè tot et resulti molt més favorable. Sorprèn la teva família si fa dies que no els veus, doncs aquests no t'esperen i els omplirà de joia veure'ls. Si reps diners inesperats avui o els pròxims dies, recorda que és prudent que els gastis amb moderació i tractis d'estalviar alguna cosa per fer front a les despeses de les festes. Si us conviden a una trobada entre amics avui, accepteu-ho sense dubtar, doncs podries conèixer en aquesta una persona molt interessant. No et tanquis a la possibilitat de trobar aquest amor esperat, busca en nous horitzons en lloc de seguir tan aferrat a aquest amor impossible pel qual sospires.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos, necessites prendre't avui un temps per reflexionar sobre el que passa al teu voltant. Cada dia, t'has lliurat intensament a la feina i a altres responsabilitats, sense donar-li la deguda atenció a la necessitat de contemplar el panorama general i trobar respostes més àmplies als teus interrogants. Si t'enfrontes a una decisió crucial, no permetis que les expressions externes t'influeixin massa. Atreveix-te a decidir segons el teu propi criteri, evitant així el temor constant a cometre errors que t'ha anat assetjant a poc a poc cada cop més. En l'amor, podràs gaudir de grats moments amb la teva parella durant el dia, encara que cap a la tarda podria sorgir alguna discussió. No t'inquietis de més, perquè la reconciliació estarà a tocar i serà més que memorable. Dedica-li el temps que necessites per enfortir la comunicació oberta i sincera a la teva relació. Aquest dia us ofereix l'oportunitat de cultivar la comprensió mútua.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal