roda zodiacal sobre un fons estrellat nocturn

SOCIETAT

Horòscop d'avui, dissabte 10 de febrer

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,

A la feina i l'economia, La Lluna i El Carro: les coses comencen a estancar-se i alentir-se. El teu ritme reflectirà un canvi que, quant a vista dels teus superiors, no serà del seu gust. Intenta prendre el control de la situació de nou. Circumstàncies de pagament imprevistes sense ser de gran calibre.

A l'amor i l'entorn, Cinc de copes i Vuit d'ors: l'estat emocional en què vius podria produir petits conflictes per qüestions de poc pes. Espera a millorar i tenir una ment clar per iniciar converses i prendre decisions. Costarà molt de temps entendre el perquè d'un amic i de la seva situació. No ho veuràs clar.

A la salut i la teva energia, Sis d'espases i Carta blanca: aprofundeix al teu interior. Les respostes a aquests problemes propis han d'estar a dins i no a fora. El teu cos t'està donant senyals a través de les zones. Interpreta-les, a banda d'acudir a un especialista.

El teu color i número de la sort: Taronja i el 9

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,

A la feina i l'economia, Deu d'ors i Cavall d'ors: a màxima potència. Et trobes satisfet de com la teva situació evoluciona de la millor manera i amb els millors. Les teves finances vindran carregades de noves notícies.

A l'amor i l'entorn, Nou de copes i As de copes: estàs demostrant la millor part de tu als altres, ho perceben. La felicitat i comoditat emocional és la millor cura per a tots els problemes. Un nou membre s'unirà als cercles.

A la salut i la teva energia, L'Emperador i La Papisa: és veritat que podries tenir una millor mobilitat i vitalitat anímicament parlant, però no es presenten molèsties a l'horitzó. Estudia o practica temes relacionats amb l'espiritualitat i com establir connexions amb les energies.

El teu color i número de la sort: Granat i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,

A la feina i l'economia, El Diable i L'Emperadriu: presenciaràs moments en què no podràs creure els que estaràs veient. Com la gent del teu voltant té comportaments tan bruts com sigui possible per arribar a interessos poc sustentables en el temps, però sí econòmicament. Per la teva banda, no entraràs en aquest joc i, encara que els teus fons no es vegin beneficiats per això, mantindràs la calma i la paciència.

A l'amor i l'entorn, Nou d'ors i Set de copes: estàs definint molt bé les teves intencions. L'altra part ha de treballar una mica més, però el que compta és la intenció. La convivència serà òptima per al desenvolupament de noves conductes beneficioses per a tothom.

En la salut i la teva energia, Set de bastos i Quatre de copes: estàs acostumat a un ritme de vida força alt. Hauries de relaxar-te una mica i prendre't uns dies de vacances, o si no, de tranquil·litat.

El teu color i número de la sort: Groc i el 6

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,

A la feina i l'economia, La Torre i Dos d'oros: ves preparant a maleta de les retallades i caigudes estrepitoses. Estem davant d'un episodi de caos, esquerdament intern i excuses sense solució. Amb tot això, no en seràs un menys i també es veurà afectada la teva butxaca.

A l'amor i l'entorn, Sis de bastos i Sota d'espases: en diverses ocasions et sortiràs amb la teva. Això et farà creure que, gairebé sempre, tu tens la raó en qualsevol tema, cosa que es transformarà en un mal auguri per a la teva relació. Tot en excés és dolent, de manera que no tinguis aquesta condescendència sobre els altres.

A la salut i la teva energia, Quatre d'espases i Set d'ors: podràs ser un imant per a les patologies hivernals. Més fred del normal i sensacions corpòries incòmodes.

El teu color i número de la sort: Blau i el 7

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,

A la feina i l'economia, Reina d'espases i Cinc de bastos: estàs concebent la teva feina com una responsabilitat que no et pertany. Cenyeix-te a les teves tasques i no pretens coses que no són. Tindràs conflictes amb persones per pagaments pendents que deus o et deuen.

En l'amor i l'entorn, El Sol i Nou de bastos: la claredat abans de res. Saber quins punts en comú uneixen dues persones és clau, però també cal tenir en compte les diferències. No necessàriament s'han de desterrar, però sí treballar, i és al que t'hauries de dedicar avui.

En la salut i la teva energia, Cavall de copes i El Papa: tens un ritme força més baix del que és habitual pel que ets tu. Recupera alguna activitat o entreteniment que tenies per impulsar la motivació.

El teu color i número de la sort: Verd i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,

A la feina i l'economia, El Mag i El Boig: nous començaments, i a més amb velocitat. Estaràs tenint trobades i converses interessants, més de les que et penses. Algunes es concretaran i d'altres estaran per als pròxims dies. En començar de zero, la teva butxaca, òbviament, estarà una mica estancada, però no et preocupis.

A l'amor i l'entorn, Cinc d'espases i Sota de copes: no et sents satisfet amb el que viu i promès. Necessites una mica de guspira per reviure certes situacions que has anat vivint aquests dies. La desesperació comença a créixer en tu. Una figura masculina jove serà de gran suport per a aquesta causa.

A la salut i la teva energia, As d'ors i As d'espases: curiosament, disposes d'una forma de pensament que de vegades te'n sorprens. Els problemes que travesses estan més condicionats per persones externes, als mateixos que per tu, i això fa que la solució sigui més difícil de trobar.

El teu color i número de la sort: Índic i l'1

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,

A la feina i l'economia, L'Ermità i Cavall d'espases: estàs buscant la resposta al lloc equivocat. Si estàs entestat en alguna cosa, el problema és que ens enceguem i no veiem més opcions. Estaràs arrossegant certs temes durant un temps.

En l'amor i l'entorn, Reina d'ors i La Mort: vols el millor per a tothom, però el fet de compartir, ser generós i bondadosa no fa que la vida tingui comptes pendents per a bonificar-te. Fes-ho si realment ho sents. No t'ofusquis. Gran transformació amb un cercle del qual aconseguiràs un profund esquinçament.

A la salut i la teva energia, As de bastos i Deu de bastos: utilitza les teves reserves d'energia i el teu estat anímic per treballar els aspectes emocionals i trobar una sortida.

El teu color i número de la sort: Ocre i el 9

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió,

A la feina i l'economia, Quatre de bastos i Tres de bastos: estaràs exempt, de moment, de problemes i obstacles del món dels mortals per poder aprofitar la jornada i donar-te alguns capricis.

A l'amor i l'entorn, La Roda de la fortuna i Sis de copes: quan els patrons es repeteixen, no estan volent dir res, en el teu cas, tornaràs a unes vivències d'un passat remot que descol·locaran els teus sentiments i aquí començarà l'espiral. Això sí, posa-li fre perquè el continent canvia de forma, però el contingut continua sent el mateix.

A la salut i la teva energia, Dos de bastos i Sota de copes: pot ser que la segregació d'algunes glàndules produeixi un desequilibri. Connecta amb el teu subconscient a través dels somnis.

El teu color i número de la sort: Turquesa i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,

A la feina i l'economia, Vuit d'espases i Reina d'espases: ets entre l'espasa i la paret amb dos fronts oberts. Primer aguditza la solució d'un, ja que podria ser part del següent i així aturar-lo. Vigila tots els moviments bancaris. Hi haurà sorpreses.

A l'amor i l'entorn, Rei de bastos i Rei de copes: gràcies a la confiança i mutu suport construïts, podràs permetre't l'opció de passar diversos dies sense estar amb la teva parella i demostrar que estar més temps junts és sinònim de més amor.

A la salut i la teva energia, Vuit de copes i Tres d'espases: desisteix d'aquests mals hàbits i dietes miracle per millorar la teva salut. Centra't en objectius reals i a curt termini, per aconseguir així una notable efectivitat.

El teu color i número de la sort: rosa i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,

A la feina i l'economia, El Judici i Deu de copes: noves alertes arriben a tu per millorar la teva qualitat o quantitat laboral. Les teves finances arriben a unes xifres més altes del que estàs acostumat a veure.

A l'amor i l'entorn, Tres de copes i Cavall de bastos: vols compartir moments amb el nombre més gran de persones possible. Estàs començant a veure que la vida són moments i no pas persones. Arriba al teu cercle de lleure una persona estrangera, o molt lluny, que et farà replantejar les coses.

A la salut i la teva energia, Quatre d'ors i Rei d'ors: has intentat per tots els mitjans portar una vida saludable, o almenys acceptable, sense extremismes. No et desanimis i torna amb totes.

El teu color i número de la sort: Festuc i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,

A la feina i l'economia, Sis d'ors i Deu d'espases: hauràs de donar més part de tu del que és habitual, davant d'una circumstància inesperada per a tot el grup. És una cosa momentània, no et preocupis, però pot ser un bon aparador. La teva economia es veurà envoltada d'una catarsi in extremis.

En l'amor i l'entorn, Sota de bastos i La Força: comencen a florir els fruits que vau començar a sembrar per aconseguir una unió més duradora i real. Tingues paciència davant d'un diàleg sobre una amistat que et farà pensar el pitjor de tots els teus familiars. No et deixis enverinar per opinions sense arguments.

En la salut i la teva energia, Dos de copes i El Mundo: podríem dir que estaràs gaudint davant del millor equilibri i harmonia que hagis tingut en molt de temps. Serà un gran dia per donar-ho tot.

El teu color i número de la sort: Negre i el 6

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,

A la feina i l'economia, Rei d'espases i Tres d'ors: la crítica que arribi a tu haurà de ser acceptada i posada en marxa. És la part de ser un subordinat, mentre no hi hagi faltes de respecte, cal acatar i executar. Al final de mes donaràs les gràcies per tot el que llança cap a tu.

A l'amor i l'entorn, La Justícia i Set d'espases: talla amb allò que no necessitis. No és sinònim d'acabar llaços afectius, però dins d'aquests, hi ha parts que poden morir igualment. Sensació d'haver de transformar però sense voler-ho.

A la salut i la teva energia, El Penjat i Reina de bastos: especial cura amb les cames i tot el que tingui a veure amb certes altures.

El teu color i número de la sort: Marró i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no us perdeu la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal