Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues

SOCIETAT

El moble més venut d'Ikea que continua enamorant tothom

Gairebé mig segle d'història i aquesta llibreria continua sent la més venuda de la cadena de mobles sueca

Va ser dissenyada per un dels primers empleats de l'empresa sueca, el 1979. Per això, Gillis Lundgren es va inspirar abans de res en la simplicitat i la funcionalitat.

Va ser llançada, aleshores, a un preu inicial de 195 corones sueques (aproximadament 19 euros). Avui, continua a la cúspide de vendes de la cadena de mobles a tot el món.

El seu nom, Billy, va ser triat en honor a un amic de Lundgren, Billy Liljedahl. I que li havia sol·licitat el disseny d'una llibreria a mida, per organitzar els seus llibres.

Un moble amb molta història i un èxit merescut

Les característiques de la prestatgeria Billy d'Ikea són les que l'han convertit en un dels mobles més venuts del món. La seva funcionalitat modular, la mida, el preu i la comoditat de compra, són les millors del mercat.

Està disponible, a més, en 4 colors diferents. I, en estar pensada de manera modular, es converteix en una alternativa versàtil que vesteix i soluciona tota mena d'espais.

Quatre prestatgeries billy de colors blanc, marró, blau i negre, sobre fons d'Ikea desenfocat

A més que està fabricada amb materials de qualitat raonable, més així ho és el que ofereix. Una garantia de 10 anys per a un moble que servirà per solucionar molts problemes d'espai.

La llibreria Billy d'Ikea triomfa per la relació qualitat-preu

El material de la coberta de l'arc del tauler de partícules depèn del color de la llibreria. Làmina de paper, xapa de melamina o vora de plàstic.

Les seves mides són de 80 x 28 x 202 cm. Un dels aspectes favorits del públic, ja que la seva estretor la fa possible per encaixar en qualsevol estada de la casa. I, a més, de la profunditat perfecta per acollir llibres.

La seva funcionalitat és que les barres són regulables. Fent possible eliminar o afegir les que es vulgui. Igualment, és possible col·locar diverses prestatgeries Billy juntes, per aconseguir-ne una de més gran.

D'entrada, està composta per cinc lleixes regulables amb capacitat de 30 kg cadascuna. Presentant un disseny minimalista i atemporal, no es pot demanar més a aquest moble.

El seu preu de 59,99 euros és una altra de les coses que més ens atrau a comprar-la sense parar. I que continuem fent-ho un segle després i encara que canviïn les nostres formes de vida i les nostres llars.

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: