Una corda sosté una carta amb un cor vermell sobre un fons negre estavellat. A mà dreta, una roda zodiacal amb les seves constel·lacions
SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dilluns 4 de desembre

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, siguin solters o en parella.

Comença aquesta setmana tan màgica, amb aquest pont a la cantonada. Descobriu quins seran els signes que tinguin la millor sort durant aquesta jornada.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter Àries, és cert que la fase de conquesta sol semblar tediosa i pesada en alguns moments. En comptes de veure'l com una càrrega, podries sentir-ho com una mena de joc. Recorda que la recompensa que pots tenir en trobar la persona adequada valdrà la pena, i aquesta noia o noi sembla totalment allò que sempre has buscat. No decaiguis, és clar que hi ha alguna cosa entre vosaltres.

En parella: Estàs sentint que la vida és cada cop més monòtona amb la teva parella i això et té en un estat d'avorriment constant. Per intentar posar fi a això, és important buscar maneres de trencar amb la rutina per poder tornar a revitalitzar l'espurna que us va unir fa temps. Podries intentar planificar activitats emocionants per al proper pont o sorprendre la teva parella amb un gest romàntic inesperat. Ja fa molt que vas deixar de fer-ho.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Taure, intenta prendre't el dia d'avui com un descans per recuperar les energies perdudes per aquesta relació tòxica que ja ha quedat en el passat. No et posis pressions innecessàries en l'àmbit amorós, de debò vols tornar a tenir parella? Gaudeix del teu temps tot sol, que tant has enyorat, i fes coses que t'agradin i que aconsegueixin que et relaxis. L'amor arribarà si més, no ho esperis, així que deixa que les coses flueixin.

En parella: Aquest dilluns podria ser una excel·lent oportunitat perquè planifiquéssiu alguna cosa junts per a aquests dies que venen. Busqueu l'aire fresc i un canvi d'escenari perquè us permeti desconnectar de les tensions laborals i gaudir del temps de qualitat que us mereixeu després d'aquest any amb tanta feina. Aquesta escapada us ajudarà a enfortir l'enllaç i podreu compartir moments que no us oblidarà en molt de temps.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, aquest dilluns és propici per sortir i conèixer gent nova. Amb els llums ja encesos per gairebé totes les ciutats, t'adonaràs que hi ha més gent passejant del que és habitual. Potser en alguna cafeteria prenent alguna cosa calenteta et trobes a l'amor de la teva vida. No tinguis por a sortir de la teva zona de confort i busca estar obert a noves experiències i a noves persones. Podria sorprendre't.

En parella: La comunicació serà la clau en aquest primer dilluns de desembre. Si hi ha alguna cosa que et preocupa o que t'està prenent el son, és el moment idoni per compartir-ho amb la teva parella. No et jutjarà, així que intenta com més aviat millor exposar-li allò que t'està fent malviure. Si aconseguiu tenir una gran confiança i suport mutu, no hi haurà res que us pugui separar. Recordeu que són les bases d'una relació saludable.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, aquest dilluns comportarà la possibilitat de compartir un moment especial amb aquesta persona que t'agrada. Potser us proposarà anar a prendre un cafè o una cervesa quan acabeu de treballar. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar la millor versió de tu mateix i crear així una impressió positiva a aquesta persona. Deixa't els drames a casa per aquesta vegada, això no enamora ningú.

En parella: El dia d'avui serà una bona oportunitat per reflexionar sobre la importància de l'escolta activa. Potser has descuidat les necessitats emocionals de la teva parella en aquestes últimes setmanes, oi? Això és una cosa que s'ha de solucionar com més aviat millor. Avui dia dedica temps a conversar obertament i a entendre les seves inquietuds. Si treballeu junts, no hi haurà mancances en el futur.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, aquest dilluns, els astres suggereixen que podries tenir alguna cosa més que una simple diversió. Tens un amic que des de fa dies busca quedar amb tu, ja sigui perquè l'ajudis a fer alguna cosa o perquè necessita desfogar-se d'alguns problemes. No t'has adonat encara que estàs buscant les mil excuses per passar temps amb tu? Però compte, no busquis simplement jugar amb ell, perquè sembla que els seus sentiments són profunds.

En parella: Si heu estat una temporada una mica desconnectats l'un de l'altre, el dia d'avui és el moment perfecte perquè busqueu fer-ho de nou. Si us heu perdut, ha tocat el moment de buscar-vos fins a trobar-vos. Després d'una setmana una mica intensa, aquesta nova setmana et brinda l'oportunitat que tot torni a ser com va ser fa temps: bonic i desitjable. Esforça't per aconseguir aquestes dues recompenses.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Verge, és un bon moment per començar a seguir aquest instint tan desenvolupat que tens. Exacte, encara has de mantenir-te a la teva zona de confort ara com ara, aquella que et protegeix i que et fa sentir tan bé. Fa poc que has passat per una ruptura amorosa, per això seria una pena que no aprofitessis aquest temps per cuidar una mica de tu mateix. La persona que t'interessa podria tenir alguns dubtes, per això avançar a poc a poc serà la millor opció.

En parella: El consell per al dia d'avui és que busquis acceptar-te a tu mateix i, així, puguis compartir el teu veritable jo amb la teva parella. Tots fem una mena de paper quan busquem enamorar algú, però al final aquest paper es va destrossant amb el temps. Ja fa molt que esteu junts i és clar que la teva parella està enamorada de tu, per la qual cosa no té sentit que no et mostris encara com ets. Sortirà bé.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, atent, perquè l'oportunitat de trobar-te amb l'amor de la teva vida és a prop. Aquella persona que despertava el teu interès fa anys, tornarà per fi a la teva ciutat o al teu poble i, el millor, soltera. L'Univers t'ofereix l'oportunitat de tornar-hi a connectar i, potser, fer aquest pas que sempre vas somiar. Estigues atent als senyals que t'envia el cel aquests dies.

En parella: El consell per al dia d'avui dels astres és que intentis mostrar-te una mica més comprensiu amb la teva parella. Aquesta no està passant per un bon moment i és crucial que et mostris receptiu i li donis suport, disposat a brindar-li tot el teu suport de manera incondicional. Necessita sentir que ets el seu suport màxim i que no hi ha ningú al món que pugui sostenir-la millor quan cau. Aquesta persona has de ser tu, esforça't.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Escorpió, la clau sempre estarà a buscar punts en comú amb aquesta persona per veure si és la correcta o no. Proposa un pla que inclogui activitats que t'encantin a tu i mira quina és la seva reacció. Si aquesta és negativa, valora si vols estar amb algú que no comparteixi aquest passatemps tan valuós per a tu. Potser en aquest moment t'adones que aquesta persona no t'agrada tant com et pensaves.

En parella: Aquí tens un recordatori força important per avui: has d'esforçar-te si vols que la vostra relació perduri en el temps. No pot ser que ja t'hagis plantat i hagis normalitzat tant la relació que ni tan sols t'esforces a fer-li regals o preparar alguna cosa especial a les dates assenyalades. El teu amor no es mereix això, perquè sempre ha estat una persona molt entusiasta i li has tret tota la il·lusió.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, recorda que la vida és plena d'oportunitats per trobar l'amor de la teva vida. Si perceps que hi ha alguna cosa que no acaba de quallar en aquesta nova connexió o amb aquesta persona amb qui t'estàs veient ocasionalment, és millor acabar abans que la cosa es posi més seriosa. Pot ser una decisió una mica difícil, però en el fons, saps que és el millor per a tots dos.

En parella: Aquest dilluns es presenta com un dia rellevant a la teva vida, ja que hauràs de prendre decisions molt rellevants. Hauràs de veure si ha arribat el moment d'obrir aquest calaix ple de coses que no has volgut mai tornar a posar sobre la taula. La teva parella no les supera i és per això que sempre surten a la llum després d'alguna discussió seriosa. Intenta avui dissipar tots els dubtes que pugui tenir al cap.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, fa un pas endavant amb aquesta persona que tant t'agrada. Des de fa uns mesos que esteu a punt d'aquell primer petó, però cap dels dos no s'atreveix a fer-ho. Surt de la teva zona de confort i proposa-li una cita, però una cita molt especial. Convida-la a sopar o al cinema a veure aquesta pel·lícula que tantes ganes saps que té. El que és important és que sàpiga clarament que és una cita, no una sortida d'amics.

En parella: El dia d'avui és el moment perfecte perquè trenqueu amb la rutina i exploreu dimensions junts com a parella. Que la mandra de dilluns no us mengi i intenteu innovar en una cosa molt valuosa en qualsevol relació sentimental: les relacions al llit. Si heu caigut a la rutina també en aquest punt, és crucial que intenteu buscar-hi solució. Podria ser bo que visitéssiu una botiga eròtica.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, els astres us insten a conrear una mica més d'aquesta paciència i, sobretot, de l'esperança en l'amor. No et desesperis tan de pressa, ja que el fet de no haver trobat encara algú significatiu i amb qui tenir una relació veritable no significa pas que estiguis destinat a estar sol per sempre. Mantingues una actitud positiva al respecte i continua sent tu mateix.

En parella: Aquest dilluns t'hauràs d'enfrontar a les discrepàncies que podria tenir la teva parella d'una manera constructiva. És cert que odies les discussions, però de vegades són necessàries per enfortir la relació i permetre un creixement mutu. Si hi ha frecs persistents a la teva relació actual, és el moment de començar a posar les cartes sobre la taula. Obre la comunicació amb el teu noi o noia i expressa els teus sentiments. Escolta també els seus.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, busques la tranquil·litat i sentir-te segur en una relació de parella i això ho pots trobar als teus amics i familiars. A què ve sentir-se tan trist per no tenir una relació sentimental quan tens aquesta gent meravellosa que ho donaria tot per tu? No subestimis el valor de les connexions familiars i amistoses, l'amor es manifesta de moltíssimes maneres. Dedica temps a nodrir aquestes relacions.

En parella: Aquest dilluns veus a poder viure, per fi, un període de calma i també de celebració. Pot ser que s'acosti una ocasió especial per a vosaltres o, fins i tot, potser aquesta ocasió especial és avui mateix. Després de superar un període una mica difícil, la teva parella i tu heu aconseguit restaurar l'harmonia en la vostra relació. Encara que no hi hagi cap celebració important a la cantonada, a cas aquest no és prou motiu per fer-ho?

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI