Silueta d'unes parelles enllaçades per un cor i un signe zodiacal amb un cor vermell al mig sobre un fons negre
SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, diumenge 24 de desembre

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, siguin solters o en parella.

Descobreix la millor manera per millorar la teva vida amorosa amb aquest horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac. Aquesta predicció us donarà una idea de com evolucionarà la vostra relació amb l'amor.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, una persona que no coneixes, entrarà a la teva vida ben aviat amb molta força. Aquesta connexió promet portar una energia renovadora que has estat necessitant des de fa ja uns mesos. Necessites sentir-te viu i aquesta persona tindrà tot el que desitges. Prepara't per a aquesta emocionant trobada i assegura't d'estar tan obert com sigui possible a l'amor.

En parella Si tens parella, és fonamental que dediquis el dia d'avui a esforçar-te a millorar la relació i la comunicació. Intenta avui sorprendre la teva persona preferida crear una vetllada de somni on ell o ella sigui el protagonista. Això vol dir que, sí, si has de fer alguna cosa que no t'agrada, però que a ella li encanti, fes-ho sense pensar. En aquestes coses es demostra el veritable amor.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Taure, els astres estan de la teva part perquè puguis enfrontar aquesta situació amorosa que has estat evitant per por de fer-te mal. No tinguis por expressar el que sents de manera sincera i real. És cert que aquesta persona sembla meravellosa i t'agrada, en certa manera, però no li fas cap favor il·lusionant-la si no tens intenció de tenir alguna cosa seriosa amb ella. L'honestedat i la claredat són essencials en aquests moments.

En parella: La teva parella no acaba d'estar del tot satisfeta amb la teva manera de comunicar-t'hi. Sempre que hi ha algun conflicte et quedes callat o optes per obrir la porta i lliscar-t'hi. Això ha fet que ella hagi deixat d'intentar comunicar-te què li passa i tu creus que és perquè esteu passant una bona ratxa. Res a veure amb la realitat, la teva parella s'està cansant de tu i comença a plantejar-se coses.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, enfoca't en els teus amics i en els teus familiars avui dia, fins i tot encara que tinguis el dia ocupat. Han estat un sòlid suport durant la teva darrera ruptura i t'han ajudat a veure la llum que semblava que ja estava apagada. Gràcies a ells, has tornat a sentir que la vida té sentit. És fonamental que tornis aquest amor i suport si algun ara està passant per una situació similar a la teva.

En parella: Enhorabona, ja que has fet un gran esforç per millorar la teva relació i, com a resultat d'això, la teva parella està més que encantada amb aquesta nova unió que teniu. Com se sol dir, ningú no apostava ni un duro per vosaltres i, encara que els primers mesos vas pensar que tenien raó, la cosa ja va sobre rodes i sents que no et vas equivocar en escollir-la. Els inicis no sempre han de ser meravellosos.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, compte en barrejar diferents relacions en un període curt de temps. Encara que puguis pensar que estàs manejant bé les teves interaccions, la veritat és que el món és tremendament petit i, sobretot, la teva ciutat. No t'has adonat encara que s'hi coneix tothom? Seria molt fàcil que en poc temps alguna de les teves conquestes s'alterarà de la poca exclusivitat que teniu.

En parella: Has de posar èmfasi en les teves emocions i en la connexió emocional que reps avui dia. Deixa apartat aquest costat més passional que tens i enfoca't a brindar tranquil·litat i harmonia al teu company de vida. De vegades, l'estabilitat emocional és més valuosa que la passió intensa, no ho creus? La teva parella no vol continuar sentint-se com una adolescent, necessita que li demostris que ets algú madur.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, pot ser que avui tinguis l'oportunitat de conèixer algú molt especial. Estigues extremta als senyals que podria estar mostrant-te, perquè, potser, aquesta persona ja estigui a la teva vida des de fa un temps, però mai l'hagis considerat una mica més. Estigues receptiu i mostra't obert a trobar l'amor. En el fons, saps perfectament de qui es tracta i la veritat és que tu també et crida l'atenció.

En parella: Para atenció als senyals que t'està enviant la teva parella des de fa uns dies. Esteu vivint una situació una mica complicada i la teva parella té la necessitat que parleu del tema com més aviat millor. Tu t'estàs fent el que no escolta i això et podria costar un problema a posterior. Dedica temps a intentar comprendre els seus sentiments, que són igual de valuosos que els teus, i cerca la manera d'enfortir la vostra relació de nou.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Verge, l'horòscop destaca la importància del karma que vas collir en les teves relacions passades. Avui, una frase ressonarà fortament al teu cap: ‘Tot el que dones, torna cap a tu amb molta més força.’ Reflexiona sobre el comportament que has tingut en les teves relacions anteriors i pren nota de les lliçons que el karma t'ha pogut imposar. Vas ser bona persona en el passat?

En parella: Dedica tots els teus esforços a millorar la comunicació avui dia. La confiança i l'honestedat són pilars fonamentals d'una relació sòlida i sana, com és el vostre cas. No deixis que això es perdi. Busca maneres d'aprendre a expressar els teus sentiments de manera bella i pura. Saps de sobres que això no és el teu, és cert, però quan un estima, ha de trobar la manera de fer-ho saber.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, hauries de reflexionar sobre els teus propis errors i no tant sobre el que fan els altres. Tots som humans i ningú no és perfecte, començant per tu. Si l'únic que fas és criticar els altres, només faràs que allunyar persones que podrien ser algú especial per a tu. Pren-te un moment per pensar en les teves pròpies imperfeccions. Baixa el teu ego, perquè si no trobes res de dolent en tu, podries començar pel que estem parlant.

En parella: Treballa més en la teva capacitat de perdonar, ja que és una cosa que et sol costar en excés. El ressentiment ha fet que la vostra relació es vegi obstaculitzada per una font de negativitat que us absorbeix lentament. La teva parella està cansada que una ximple discussió s'acabi convertint sempre en una mala ratxa de dies perquè és impossible arreglar les coses en un període més curt per a tu. Això no és normal i ho hauries de solucionar.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPÍ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Escorpí, és cert que t'està trobant l'amor, però que això no et faci deixar de mantenir una actitud positiva i alegre amb la teva vida. La positivitat sempre atrau l'atenció dels altres, fins i tot aquelles persones que podries considerar inabastables. Si et veuen com una persona feliç i amb qui passar un gran moment prenent una cervesa o anant a fer una passejada, tens molt encertat.

En parella: Intenta prestar més atenció a l'actitud que estàs tenint ara mateix, ja que aquesta podria estar tenint un gran impacte a la teva relació. Estàs sentint molt estrès a causa de les càrregues laborals, cosa que és normal, però cal trobar una manera de calmar-te abans d'arribar a casa. Quan arribes, tendeixes a descarregar tota aquesta tensió amb la teva parella. Sortir a córrer o meditar podria ser una bona idea.

IMPORTANT ESCORPÍ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, potser ara mateix et sentis una mica insegur amb aquesta nova situació de solter que no t'imaginaves en absolut. Obre el teu cor, no per tornar a enamorar-te, sinó per sentir que tothom no s'ha acabat en aquesta persona. Encara que puguis estar una mica reticent a la idea d'iniciar noves relacions sentimentals en aquest moment, cosa que és normal, no hi ha res de dolent a quedar per fer un parell de cafès amb algú.

En parella: Mantingues una actitud molt més flexible si la teva parella et proposa algun canvi pel que fa a la vostra relació. L'exploració de noves experiències junts podria enfortir la vostra connexió i fer que estigueu més units i forts que mai. Abraça la novetat i l'adaptabilitat contribuirà a un creixement conjunt. Vols que la teva relació faci un pas endavant? En aquest cas hauràs de ser tu qui faci la primera arrencada.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, mantingues l'esperança posada en la recerca de l'amor, encara que t'estigui costant una mica trobar-lo. Tot i els desafiaments que puguis enfrontar, sempre hi ha una llum al final del túnel i hi ha oportunitats de conèixer algú especial a cada racó. Si intentes mantenir la ment positiva i motivada a investigar totes aquestes cantonades i a obrir noves postes, és clar que podràs trobar aquesta persona.

En parella: Mira la situació com una cosa que està meitat plena o meitat buida segons com es vagin donant els esdeveniments. La teva perspectiva podria influir molt en el resultat final, així que enfoca't a assolir l'èxit en els plans que has creat per a la teva parella. Si buscaves impressionar-la, estigues segur que ho faràs, si aconsegueixes trobar un punt on estiguis positiu i, sobretot, obert a canvis d'última hora.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, intenta passar més temps amb els teus amics més propers. Estàs vivint moments de desànim i de tristesa a causa de la teva recent ruptura, per això el riure compartit podria ser un poderós antídot perquè puguis aixecar l'ànim i recuperar l'alegria. La connexió amb els amics pot recordar-te la persona tan vibrant que ets i renovar la teva energia positiva. És just el que necessites, ho saps.

En parella: Ets comprès i valorat per la teva parella i, encara que és cert que això és un bàsic en qualsevol relació sentimental, mai no està de més agrair-ho. Tenir algú al teu costat que sap satisfer tots els teus desitjos i que converteix un dia avorrit en una cosa màgica i especial, és impressionant. La teva parella és així i no només sap treure la noieta de qualsevol costat, és que també sap fer-ho amb coses que t'encanten. Tens un tresor.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, avui podràs experimentar i rebre tot l'amor que irradies als teus éssers estimats. Pots sentir-te commemorat pel suport d'aquelles persones que t'envolten i fins i tot sentir que estàs envoltat de les millors persones del món. Això podria fer que t'emocionessis i que fins i tot que se t'escapés alguna llàgrima. Accepta aquest amor i gaudeix-ne. Com podeu veure, no cal viure una relació romàntica per sentir-se estimat.

En parella: Avui els astres et beneeixen amb una gran idea per expressar l'afecte que us teniu la teva parella i tu. Encara que puguis pensar que el teu ser estimat ja ho sap, mai no està de més recordar com l'estimes i aprecies. És essencial anar expressant el nostre amor més sovint perquè ningú no se sent malament o hi hagi algun tipus de dubte. No deixis que el teu amor, pensi que en algun moment has normalitzat el vostre.

IMPORTANT PISIS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI