Silueta d'unes parelles enllaçades per un cor i un signe zodiacal amb un cor vermell al mig sobre un fons negre
SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dijous 21 de desembre

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, ja sigui solters o en parella.

Esbrina què li passarà a la teva vida amorosa amb la predicció de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac d'aquest 21 de desembre. ¿L'inici de l'hivern també congelarà els cors?

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, és hora que deixis d'una vegada apartada aquesta relació que va acabar fa unes setmanes. Li trobes molt a faltar i sents que la vida ha deixat de ser de colors, però al teu cap hi ha tornat a ser el que sempre vas ser antany: algú somrient i, sobretot, algú independent. Et mereixes una millor persona al teu costat i ara que vas prendre la decisió de deixar-ho, només et queda ser fort i mantenir-la fins al final.

En parella: Tingues clar que aquesta gelosia malaltissa que has desenvolupat cap a la teva parella no et portaran enlloc. Si no vols imaginar-te el teu noi o noia al costat d'una altra persona, el que has de fer és allunyar-te d'aquest comportament tan horrible, ja que podria provocar-ho. Aquesta horrible actitud està aclaparant a passos de gegant a la teva persona especial i podria cansar-se molt aviat de tant control.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Taure, avui et trobaràs amb una persona que sempre has intentat evitar i amb la qual no tens molt bons records. Potser en el passat aquesta persona s'aprofitarà de la teva innocència i et trenqués el cor amb falses promeses. Has fet esforços enormes per poder construir una vida estable i lliure de persones perjudicials, no deixis que això canviï per res del món.

En parella: Si et sents malament o incòmode i sents la necessitat de parlar amb la teva parella sobre els teus sentiments, intenta fer-ho d'una manera tranquil·la. Agafa el teu amor en un moment de serenitat i en un ambient tranquil per poder dialogar de la manera més correcta possible. No arribis a una discussió per molt malament que tinguis a dins, de debò que és totalment innecessari. Enfoca't a expressar els teus sentiments de manera sana.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, pren-te un respir i dedica el teu temps lliure a altres àrees de la teva vida que no siguin l'amor. Has estat una mica obsessionat a trobar una persona especial abans que comencin les festes i això t'ha portat a aquesta situació: sol i amb dotzenes de cites horribles a l'esquena. No et sentis tan pressionat pel tema sentimental i espera avui que el teu cor guareixi abans de continuar endavant.

En parella: Avui et notaràs molt més intens del normal i amb una energia desbordant que ho arrasarà tot. A la teva parella li podria agradar molt aquesta actitud, però potser també l'aclapara una mica. Intenta no ser massa excessiu amb les mostres d'amor cap a la teva parella, podries espantar-lo o fer-les rebutjar una mica. Les teves emocions estan en plena efervescència avui, sí, però intenta respectar l'altre.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, relaxa't i gaudeix d'aquest meravellós present que t'està donant la vida. No pots controlar el futur ni el que passarà aquesta tarda, així que intenta no preocupar-te tant per ell. Deixa't portar més i viu una mica més lliure, serà la millor recomanació que et pugui donar aquest Horòscop. Viu el moment i comença a conèixer gent nova, ja que potser és molt interessant. No et posis gaire pressió sobre el que vindrà.

En parella: Estàs deixant de banda tots els teus desitjos només per complaure com sempre la teva parella. No és sa sacrificar la felicitat d'un pel benestar de l'altre, tots dos hauríeu de fer sacrificis i esforços perquè arribéssiu a un consens. Posa't primer a tu mateix i comença a prendre decisions pel teu compte si no vols perdre't pel camí. Si continues així, podries perdre la teva autenticitat.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, aprèn a relacionar-te amb els altres d'una manera molt més tranquil·la i honesta des del principi. No esperis a estar ja per la segona o tercera cita per començar a mostrar-te com ets, ja que podries espantar aquesta persona. Tampoc pressions a ningú a comprometre's amb tu si no tens cap mena d'intenció de construir una relació a llarg termini. És injust que ho facis només per pujar-te'n l'ego.

En parella:  No passa res si tens alguns ideals diferents dels de la teva parella, ja que com bé es diu, els pols oposats s'atreuen. El problema arriba quan no ets honest i interpretes un paper diàriament per poder-te enamorar més. O això és el que tu penses. Evita't discussions en el futur i comença a ser tu mateix, perquè és d'aquella persona de qui la teva parella es va enamorar. Aclareix les teves expectatives i baixa a la terra.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Verge, intenta prendre't el teu temps per conèixer algú en profunditat abans de començar una relació formal amb ell. Les relacions no es construeixen d'un dia per l'altre, per la qual cosa no té sentit que en dues cites ja pensis que es tracta de l'amor de la teva vida. Intenta ser més pacient, les coses de palau van a poc a poc. Una mica d'espai entre vosaltres tampoc farà que aquesta persona perdi l'interès.

En parella: El dia d'avui marcarà un punt d'inflexió a la teva relació amb la teva parella. És possible que estigueu passant un període una mica dur ara mateix i que estiguis una mica desganat, però recorda que la clau per tirar endavant en aquests moments és caminar junts. Afronteu els moments complicats junts de la mà i seran molt menys complicats. Aprofita aquest moment per deixar clar al teu noi o noia el que sents per ell.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, confia plenament en la teva arma més valuosa, la teva intuïció. Si aquesta persona que t'agrada no aporta res de positiu a la teva vida o no contribueix al teu creixement personal, no hauries de continuar coneixent-la, per molt atractiva que et sembli. És el moment que et deslliures d'aquesta connexió. No us angoixeu per la recerca de l'amor, ja que el destí sempre té preparades sorpreses inesperades.

En parella: Es presenta un dia amb alguns desafiaments per a la teva parella i per a tu. La cruïlla a què t'enfrontaràs avui requereix una reflexió profunda i detinguda. La transició de l'amor romàntic a una connexió més fraternal pot generar un problema. Sembla que ja no sents el mateix amor passional que senties pel teu noi/ai això ha fet que tot es refredi. Potser et vas precipitar en voler començar una relació formal.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Escorpió, no tinguis por tan arriscar-te en els assumptes del cor. Si hi ha algú que ha captat el teu interès i t'atrau moltíssim, no deixis que la inseguretat t'aturi en aquest punt tan important. Fa el pas i proposa-li una cita. Això revelarà la possible connexió que podeu tenir i sabràs si entre vosaltres realment pot sorgir l'espurna. La valentia i l'acció són aliades a la recerca de l'amor.

En parella: La presència d'una persona que s'ajusta perfectament als estàndards és una benedicció. Però ja que aquesta persona senti el mateix per tu, podríem anomenar-lo un autèntic regal. Reconeix la fortuna d'haver trobat algú que et brinda una enorme abundància d'amor. Avui serà important que agraeixis a l'univers aquesta persona increïble que t'ha regalat. Dedica temps i esforç a enfortir els vostres llaços.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, és important que redirigeixis la teva energia cap a les teves metes personals, que tan valuoses són. Deixa de preocupar-te d'aquesta manera excessiva per les opinions o expectatives dels altres. Aquest és el moment propici per concentrar-te en les teves aspiracions i objectius. Desvia tota la teva atenció als amors passatgers que podrien portar més complicacions que benediccions.

En parella: La clau per continuar mantenint l'harmonia en la teva relació raurà sempre a trobar l'equilibri adequat. Serà essencial que recordis que tant el creixement personal com la teva connexió amb la teva parella són fonamentals en aquest moment. Dedica-li el mateix temps al teu desenvolupament individual com a nodrir la relació de parella. Inverteix en el teu benestar emocional i veuràs com la relació es veu beneficiada.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, pren-te un moment per examinar el teu comportament quan ets a prop d'aquesta persona especial que tant t'agrada. Et sents tranquil i sense nervis? Sents que estàs actuant de manera sincera davant la seva presència? Si la resposta és negativa en totes dues preguntes, és crucial que comencis a reflexionar sobre les raons després d'aquesta incomoditat. Si no ets autèntic amb aquesta persona, és per alguna cosa.

En parella: La confiança sempre és el pilar més fonamental de qualsevol relació sentimental. Si ara mateix ets en un moment en què sents dubtes sobre la sinceritat de la teva parella o les seves actituds envers tu, seria convenient que reflexionar sobre el sentit de continuar en una relació en què no confies en el teu noi o noia. La confiança és com un vidre, fàcil de trencar, de manera que si l'ha trencat és normal que et planteges coses.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, enfoca't molt bé en tu mateix abans d'embarcar-te de nou a la recerca de l'amor. Abans de buscar una nova relació, és fonamental tenir claredat sobre allò que realment desitges. No deixeu que les experiències passades condicions les vostres expectatives d'ara mateix o us impedeixin perseguir la veritable felicitat. Aprèn dels fracassos anteriors, però no permetis que et paralitzin gens.

En parella: És moment d'enfrontar la realitat d'una vegada. Si les discussions són la constant quan ets amb la teva parella, hi ha un greu problema a la vostra relació. El dia d'avui seria convenient que pensaràs seriosament si això és el que vols per al teu futur. I fins i tot pel teu present. La dinàmica actual està generant més conflicte que harmonia a la teva vida i això és una cosa que no has de tolerar. Considera bé què fer.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, els astres emfatitzen la importància de tenir una gran paciència en la recerca de l'amor veritable. Cada individu és únic i especial, amb les mateixes experiències i peculiaritats. Respecta la individualitat que tenen els altres i reconeix que la diversitat és allò que ens fa bellament diferents. Si respectes i entens les singularitats de cada persona que hi trobis, podràs construir una bona base.

En parella: No et desesperis pels defectes que pugui tenir la teva parella en aquest moment. Tots tenim imperfeccions i peculiaritats que ens fan únics i especials. Acceptar i estimar aquestes característiques tan distintives és allò que ens ajuda a cultivar una connexió sòlida i enriquidora. Reconeix que les imperfeccions són part integral de la persona que més estimes i abraça aquestes diferències.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI