Un cor vermell il·luminat sobre un fons negre i una roda zodiacal a la dreta

Horòscop de l'amor d'avui, divendres 17 de novembre

No et perdis el que aquest Horòscop amorós et pot dir avui sobre la teva vida sentimental.

Els signes van experimentar avui un dia intrigant i ple de misteri al terreny de l'amor. Vols saber què passarà al teu signe? Descobreix-ho a l’Horòscop de l'Amor d'aquest 17 de novembre.

❤️ ♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, intenta canviar la teva rutina de sortides si desitges trobar l'amor. Sempre freqüentes els mateixos llocs i això pot fer que es vegin limitades les teves oportunitats de conèixer a algú especial. És hora que comencis a ampliar els teus horitzons socials explorant nous llocs. D'aquesta manera podries descobrir noves experiències i noves connexions que t'acostin més a l'amor veritable. No tinguis por de sortir de la teva zona de confort.

En parella: Busca noves oportunitats per gaudir amb la teva parella que surtin del confort de la vostra llar. La rutina ha estat apagant a poc a poc la vostra relació, per la qual cosa és el moment perfecte perquè busqueu avivar la passió compartint noves experiències emocionants junts. Explora noves activitats i llocs, o fins i tot desafiaments per a tots dos, que puguin enfortir el vostre enllaç i mantenir viva la flama de l'amor.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril - 20 de maig

Solter: Taure, sigues més sincer a l'hora d'oferir les teves disculpes a algú que has fet malbé. T'has trobat en una situació en què ets tu qui ha fet mal a una tercera persona. És important que reconeguis els teus errors i et disculpis sincerament amb aquesta persona, prometent no tornar a fer-la malbé. Després d'això, serà rellevant que reflexions sobre les teves accions i miris si n'estàs penedit. Si no és el cas, el millor és que deixis marxar aquest algú.

En parella: Intenta avui trobar la solució a aquest problema que fa dies que afecta la vostra relació. Necessiteu tenir una comunicació oberta i sincera per poder resoldre aquestes diferències i serà crucial en aquests moments. Que no et faci por expressar els teus sentiments ni escoltar el que ha de dir la teva parella, ja que totes dues sou persones respectuoses que teniu en compte els sentiments de l'altre. Treballeu junts per trobar una solució.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, la lluna estarà jugant un paper crucial en la teva vida amorosa al dia d'avui. Aprofita aquesta influència planetària per obrir la teva ment i deixar que les coses flueixin per si soles, sense que tu intervinguis en excés. No et posis límits ni et tanquis a noves experiències ni a conèixer persones diferents de l'ideal que t'has muntat al cap. Mantingues una actitud receptiva i disposada a explorar l'amor en totes les seves variants.

En parella: L'Horòscop recorda com és d'important mantenir viva la màgia en la teva relació. Aprofita l'inici del cap de setmana per sortir a passejar junts, fer plans o simplement gaudir de la comoditat de la vostra llar fent alguna cosa diferent, com unes postres casolanes. Aquestes coses us faran avivar aquesta espurna tan bonica que sempre heu tingut i que potser s'ha apagat una mica. De vegades, és a les petites coses on es troba la connexió.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, encara que creguis que és així, no estàs sol i tens una gran quantitat de persones al teu voltant que t'adoren. Per què creus que tot es resumeix a tenir parella? No és així. L'amor romàntic no és l'únic que pots experimentar i, de vegades, l'estima dels teus éssers estimats és més gran que qualsevol relació sentimental. No dubtis a refugiar-t'hi si ho veus necessari, l'amor dels teus serà com un bàlsam poderós.

En parella: Sigues més realista amb les expectatives que tens en la teva relació i posa els peus a terra. La vida no sempre es pot mostrar com les pel·lícules romàntiques que tant t'agraden o els llibres passionals que devores en dies. I és injust que recriminis al teu noi o noia que no existeixi aquest comportament que és fictici. Aprecia els moments quotidians del dia a dia, amb els seus alts i baixos, i gaudeix de l'autenticitat del vostre.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, estàs desaprofitant la bona energia que t'està brindant el cosmos en aquest moment. Ha arribat el moment que deixis enrere la teva por a lo desconegut i t'aventures a conèixer el món sense límits. No continuïs amb aquest cor fred i tancat i obre't a conèixer noves experiències i, també, a noves persones. La vida t'està preparant una sorpresa increïble abans que s'acabi la setmana.

En parella: Gaudeix més de la companyia de la teva parella si el teu temps t'ho permet. Aprofita l'energia que l'univers t'ofereix avui per enfortir la connexió que compartiu. Feu plans junts per a aquest cap de setmana i gaudiu de la companyia mútua, ja que no hi ha millor acompanyament que el que t'ofereix la teva ànima bessona. Podries crear-hi records significatius i veure com l'harmonia torna a la vostra relació.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost - 22 de setembre

Solter: Verge, se us obriran noves oportunitats en el sender de l'amor. Has estat molt de temps enamorat d'una persona que estava ocupada i sembla que per fi podria estar disponible. Ara és el moment òptim perquè rebi les teves proposicions. No tinguis por d'expressar-li els teus sentiments i fer el pas definitiu cap a l'amor. Les estrelles i el cel indiquen que s'estan alineant els planetes i tot sortirà com vols.

En parella: La conjunció de les estrelles et farà viure una bona ratxa en el teu camí amorós. Aprofita aquesta bona energia còsmica per gaudir plenament de la teva relació sense que terceres persones us puguin perjudicar. Dedica el temps lliure que puguis tenir avui a la teva parella i busqueu compartir moments especials per enfortir el vostre enllaç. Recorda que les estrelles conspiren a favor teu i podries sentir-te molt ajudat per elles.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, intenta posar el focus més en tu mateix durant aquesta jornada. Vols avançar a correcuita en la teva situació sentimental, però seria important que abans enfoquessis els teus esforços a superar els teus problemes d'autoestima. Has deixat de voler-te i acceptar-te i això t'està portant a relacionar-te amb persones que s'aprofiten de tu. Aquest procés et permetrà entrar en futures relacions des d'un lloc de més confiança.

En parella: Avui viuràs una jornada molt intensa al costat de la teva persona preferida. Tots dos estareu juganers i deixareu sortir tota la passió que heu hagut de controlar durant tota la setmana. Aquesta connexió emocional tan gran que tindreu us ajudarà a enfortir molt més el vostre enllaç. Encara que faci poc que esteu junts, no seria mala idea deixar-li anar un ''t'estimo'' si et sents sobrecarregat per aquesta energia passional.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPÍ

23 d'octubre - 21 de novembre

Solter: Escorpí, el teu cor està al cent per cent disposat a tornar a enamorar-se. Has necessitat un temps prudencial per superar la ruptura horrible per la qual vas haver de passar, però ara et sents amb esperances de nou. Abans de tornar al mercat, pregunta't si estàs preparat per ser rebutjat. Quan un està solter, també vius desenganys amorosos amb persones que no senten el mateix. Procura sentir-te fort davant d'aquestes situacions.

En parella: Has de procurar mostrar-te sempre com ets i no canviar cap de les teves interessants facetes. No tinguis por d'alliberar la teva ment i expressar el que penses, però recorda fer-ho sempre sense faltar respecte a la teva parella ni acabar discutint. Des que la vostra relació va començar has intentat acontentar-la de principi a fi i, encara que la teva parella està encantada amb tu, és cert que la pèrdua de la teva essència et fa no sentir-te 100% satisfet.

IMPORTANT ESCORPÍ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, hi ha situacions en què no pots fer res, per molt interès que li posis. El destí és capritxós i si et té marcat un camí, no podràs fer res per desfer-te'n. El que ha de ser, serà, i com que no podràs fer res per canviar-ho, serà millor que comencis a acceptar les coses tal com et venen. L'amor arriba quan ha d'arribar i el millor és que vagis gaudint del viatge.

En parella: Avui hauràs de superar una prova important en la teva relació amorosa, tant que podria significar un abans i un després a la teva relació. Aquest desafiament et podrà donar l'oportunitat que demostris quin tipus de compromís tens amb la teva parella. Si sents que la situació se surt de control, intenta ser tu qui apaivagui les aigües intentant ser empàtic i comunicatiu. Si podeu amb això, podreu amb tot.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, deixa ja les relacions esporàdiques i proposa't avui conèixer a algú que et faci sentir viu. Això només ho aconseguiràs si trobes algú que et cridi l'atenció intel·lectualment i no només pel seu físic. Veuràs que amb passar el temps, la seva intel·ligència et fa trobar-la una persona realment irresistible. Surt de la teva zona de confort i permet conèixer a noves persones. La connexió que cerques podria estar esperant-te en llocs inesperats.

En parella: Intenta concentrar-te en la teva relació amorosa avui. Sembla que darrerament, tens la ment una mica dispersa en els teus assumptes personals, i això està causant certs danys que podrien ser irreparables si continues així. Ha arribat el moment d'enfocar-te únicament a la teva parella una temporada, brindar-li l'atenció que mereix i necessita i treballar plegats per avançar en la relació. Si tens dedicació a la vostra unió, la resta serà bufar i fer ampolles.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, per què no proves sort en l'amor donant-te d'alta a alguna plataforma de cites? Sempre has vist aquestes aplicacions com parides sense interès, però has d'intentar modernitzar-te, perquè ara tot s'hi cou. Serà una manera més àgil de conèixer persones interessants que poden tenir els mateixos gustos que tu. Obre la teva ment a noves connexions a través de la tecnologia del segle XXI. De debò vols perdre't aquesta experiència?

En parella: Intenta deixar de banda aquestes conductes tan tòxiques que estan acabant amb la teva relació sentimental. Agafar el mòbil de la teva parella quan està despistada per revisar les converses no és ni ètic ni moral. Tampoc no és gens saludable ni constructiu i només et farà convertir en una persona tòxica que acabarà destrossant la seva relació. És moment de deixar enrere la gelosia i de confiar més en la persona que tens al teu costat. No té cap motiu per estar amb una altra persona.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, potser els teus amics estan interferint, sense voler, en la teva conquesta amorosa. Però potser tot és culpa teva. Per alguna raó t'avergonyeix admetre els teus sentiments cap a aquesta persona i l'únic que estàs fent és coquetejar d'amagat dels teus amics. Com que aquesta persona és molt atractiva, els teus col·legues també estan intentant conquerir el seu cor. Seria bona idea que els deixessis clars els teus sentiments perquè s'apartin.

En parella: Deixa les coses molt clares a la teva parella. És important que establiu uns límits i respecteu la intimitat del vostre enllaç. No permeteu que terceres persones s'entremetin en la vostra relació, ni vulguin fer que es trenqui. Vosaltres heu deixat clar que teniu una relació tancada, per la qual cosa hauries de tallar ja aquests jocs que t'emportes. Acaba com més aviat millor amb aquesta aventura que no et proporcionarà res de bo i enfoca't en la teva relació.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI