Un cor vermell il·luminat sobre un fons negre i una roda zodiacal a la dreta

Horòscop de l'amor d'avui, dimarts 14 de novembre

Com anirà en l'amor a cada Signe del Zodíac avui? Descobreix-ho ja estiguis solter o en parella.

Estàs buscant la manera de tenir més a prop aquesta persona que t'interessa? Necessites saber si el teu amor és correspost? A l'Horòscop de l'Amor del 14 de novembre t'ajudarem a resoldre tots els teus dubtes.

❤️ ♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, si t'estàs relacionant activament amb una persona que t'interessa, recorda la importància de mantenir-te fidel a la teva essència. A vegades ets com una bola de vidre, sempre preparat per canviar la teva faceta segons la persona amb qui estàs per impressionar-la. Això no t'acostarà al veritable amor que cerques. L'honestedat i l'autenticitat són qualitats atractives en qualsevol persona, saps?

En parella: Intenta al dia d'avui buscar plans que aconsegueixin fer que torneu a connectar la teva parella i tu. És normal que amb el temps les relacions es vegin una mica esquerdades, però és per això que necessiteu buscar l'espurna i mantenir-la viva el màxim temps possible. Podries intentar avui sortir una mica de la rutina convidant-la a sopar fora de casa o anant al cinema en comptes de quedar-vos veient Netflix al sofà. Revitalitza la connexió entre vosaltres.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril - 20 de maig

Solter: Taure, t'estàs perdent a tu mateix i estàs descuidant les teves necessitats per estar tan pendent d'aquella persona que t'interessa. Des de quan ets així? És clar que aquesta persona t'està tornant boig i no pas en el bon sentit de la paraula. És important que recordis tenir cura de tu i dels teus sentiments. Sembla que aquesta persona s'està aprofitant de la bona persona que ets i el teu amor per ella i això et podria afectar negativament.

En parella: Para atenció als petits detalls que et llança la teva parella. Aquesta no està passant per un bon moment i és una cosa que veuen tots menys, precisament tu. Estàs tan absort en les preocupacions diàries que t'oblides de la més rellevant, la que tens a casa i necessita de tu. Si vols tornar a recuperar l'espurna que sempre heu tingut, és crucial que tots dos estigueu bé. I en aquest cas, és crucial que mostris el teu amor i suport al teu noi/a.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, és un dia magnífic per sortir del sofà i buscar aventures que et facin tornar a sentir viu. Pots fer-ho amb amics, però l'ideal seria que sortissis de la teva zona de confort i demanessis una cita a aquesta persona tan especial. Sortiu i divertiu-vos. Intenta quedar en un lloc natural on les botzines dels cotxes i el continu tràfec de la ciutat no us distreguin. D'aquesta manera serà molt més fàcil enamorar-la.

En parella: És un dia perfecte perquè la teva parella i tu busqueu aventures fora de la ciutat quan acabi la vostra jornada laboral. Què et sembla un passeig fora de l'atrafegat soroll de sempre? O potser podries anar a sopar a un lloc especial i celebrar l'increïble amor que sempre us heu tingut. L'important aquí serà la companyia i no tant el pla. Fa dies que esteu una mica rars, així que res millor que això per aixecar-vos l'ànim.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, estàs experimentant un bon moment amb referència a l'amor. És cert que no tens una parella estable, però ara mateix això no és el que vols. Et ve de gust tenir cites, conèixer persones diferents i aprendre'n i, simplement divertir-te. Això és genial si l'altra persona també vol el mateix que tu, per això és important que deixis clar que no estàs buscant res seriós. El karma et pot fer pagar un cor trencat.

En parella: Et costa molt cedir amb relació a la teva parella i sempre s'acaba fent allò que tu vols. Això és tremendament injust per a la teva parella, que sempre que intenta posar alguna cosa de la seva voluntat, li deixes clar qui mana aquí. Des de quan en una relació sana hi ha rols? Tots dos sou iguals i és important que la teva parella senti que té veu i vot. Podries perdre el seu amor i companyia si no canvies aquest paràmetre.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, ja ha passat un temps prudencial per passar el típic ‘dol’ després d'una ruptura. El teu cor et demana a crits tornar a enamorar-se, així que deixa d'ignorar-ho. Tampoc esperis que l'amor de la teva vida aparegui màgicament un dia a la porta. Busca activament conèixer noves persones, sigui freqüentant nous llocs o instal·lant-te alguna d'aquestes aplicacions per lligar. Potser al principi et sigui una cosa rara, però intenta normalitzar la situació.

En parella: Encara que veies impossible que el vostre s'arreglarà, la cosa està canviant a poc a poc, oi? T'has adonat que posant de la teva part i tornant a ser aquesta persona romàntica i afectuosa, la teva parella torna a estar encantada amb tu. Ara no tornis a abaixar la guàrdia. Com bé es diu, l'amor és una planta amb flor que cal regar cada dia si no volem que panseixi. Ja has sentit el que era estar a punt de perdre-la.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost - 22 de setembre

Solter: Verge, mantingues a la vista els teus parents majors, com els teus avis. Si vols aprendre què és el veritable amor, necessites fixar-te en com cuiden ells el seu després de tants anys. Aprofita avui la tarda per fer-los una visita i explicar-los les teves inquietuds. No hi ha ningú que et pugui aconsellar millor que aquestes parelles que porten cinquanta anys o més junts, no creus? Atrapa la seva saviesa.

En parella: Sembla que la teva parella està malalta o pot caure al típic constipat d'inicis d'hivern. Si això passa, sigues compassiu i treballa per fer-la sentir millor. Normalment, optes per deixar-la reposar al llit i aprofitar per fer de les teves, però intenta que aquesta vegada sigui diferent. Tots volem una mica de manyagues quan no ens trobem bé. Tu ets la persona que la coneix millor i sabrà com aixecar-li l'ànim.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, viuràs un dia de total reflexió. T'ha costat acceptar-ho, però després d'alguns dies donant-li voltes, per fi t'admetràs a tu mateix l'enamorat que estàs d'aquella persona. No és el teu tipus, ni tan sols saps com ho ha pogut aconseguir; però és clar que hi tens sentiments profunds. Sempre has anat darrere de cossos perfectes i no has tingut en compte que seductora és una bona intel·ligència. Ara ho entens, oi?

En parella: Ha arribat el moment que t'obris amb la teva parella. Fa temps que no sents el mateix i, fins i tot, pot ser que estiguis desenvolupant certs sentiments cap a una tercera persona. No vols cometre cap bogeria ni ser-li infidel, però fer veure que no passa res no és correcte. Intenta aquesta nit parlar amb ella i expressar-li el que fa temps que vols callar. Potser creus que la relació està perduda, però això mai se sap.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre - 21 de novembre

Solter: Escorpí, si aquesta persona t'interessa de debò, podries intentar aprendre una mica més sobre els seus gustos i aficions. Això no només t'obrirà les portes del seu món interior, sinó que farà que es desperti una espurna a dins. Se sentirà valorada i escoltada i això és una virtut que ens agrada a tots. Aprofita el dia d'avui per preguntar-li què és el que sol fer a les tardes i unir-te al seu pla, si no li fa res.

En parella: És normal que la teva parella i tu tingueu desacords i és normal debatre sobre ells. El que ja no té normalitat és que cada vegada que intenteu fer-ho acabeu tirant-vos els trastos al capdavant. Aquesta situació ha fet que, per por a una reacció no desitjada, estigueu començant a amagar els vostres sentiments. Això no és sa en absolut i el que creus que és el remei més immediat, acabarà sent l'espurna que iniciarà l'incendi.

IMPORTANT ESCORPÍ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, estàs tenint alguns problemes a l'hora de trobar l'amor. Les teves cites no surten com voldries i no hi ha ningú que desperti aquestes papallones que fa tant de temps que estan adormides. Sigues pacient. Hi ha milions de persones al món i és molt complicat trobar aquesta persona especial. Recordes la llegenda del fil vermell? Aquesta persona apareixerà tard o d'hora, però qui sap on.

En parella: L'Horòscop adverteix que avui viuràs moments de certa tensió en la teva relació. Sembla que un tema que semblava que ja estava enterrat tornarà a sortir a la llum i les coses no estaven tan clares com creies. La teva parella continua dolguda pel teu comportament i, encara que t'hagis disculpat mil vegades i hagis donat mil explicacions més, la cosa no sembla millorar. Potser necessiteu ajuda externa per resoldre aquest problema.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, viuràs un dia prou intens pel que fa a l'amor. Potser aquesta persona que tant t'atreu físicament et faci una proposta que no et deixi indiferent. Sempre has estat una mica poc inclinat a tenir relacions esporàdiques, però intenta avui provar-ho i veuràs el divertit en elles. No et piquis si no tens sentiments romàntics per aquesta persona i només sents atracció, ja que ella busca el mateix que tu.

En parella El consell de l'horòscop d'avui va més enllà de les relacions romàntiques. Necessites tenir més gratitud amb els teus éssers estimats i ser conscient de tot allò que han fet per tu en tots aquests mesos passats. La teva parella és qui porta el timó, això és clar, però ha necessitat l'ajuda de la seva tripulació per fer que tornessis a ser la persona que vas ser en el passat. Ho han aconseguit i es mereixen la teva consideració.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, sembla que aquest amic o amiga del treball ha pogut malinterpretar les teves accions. Ets una persona simpàtica i amable, alhora que afectuosa, i aquesta persona ha interpretat aquests actes com a senyals d'una possible relació amb tu. No teniu tanta confiança com per haver de donar-li explicacions, així que intenta, simplement, canviar una mica la teva actitud i acabar amb les vostres constants quedades a buscar cafè.

En parella: Que els teus amics no aguantin a la teva parella t'ha acabat influenciant més del que volies. És cert que no tenen res en comú, però tampoc no és just que persones externes decideixin sobre el que és millor per a tu o no. Deixa'ls clar com estàs de gust amb aquest noi o noia i aclareix-los que si el coneguessin millor ho acabarien volent igual que tu. Si no hi ha manera, potser hauríeu de considerar canviar d'amistats.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, vas tenir una relació esporàdica fa poc que no acabo bé del tot. Eixa persona s'havia enamorat de tu i quan li vas deixar clares les teves intencions et va fer uns comentaris que t'han marcat profundament. Sembla que aquell noi o noia et coneixia molt bé i ha tocat el clau amb què et passa a l'hora de comprometre't. Pot ser que aquesta persona no fos tan mala opció, al cap i a la fi.

En parella: Tot apunta que avui podries descobrir un secret que la teva parella feia mesos que t'ocultava. Els astres no deixen clar de què es tractarà, però sí que això et farà un mal profund difícil de reparar. Encara que la teva parella intenti disculpar-te i deixar-te clar que ja no té res a veure amb això, la veritat és que no saps si hi podràs tornar a confiar. De vegades, una infidelitat no ha de ser simplement física.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI