Silueta d'unes parelles enllaçades per un cor i un signe zodiacal amb un cor vermell al mig sobre un fons negre
SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dimarts 12 de desembre

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, ja sigui solters o en parella.

Ja tens disponible l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac per avui, 12 de desembre. Aquesta predicció t'ajudarà a descobrir com es desenvoluparà la teva vida amorosa.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Àries, la persona que t'agrada anar avui a concedir-te, per fi, aquesta cita que tant has estat esperant. Però, compte, perquè la condició serà que la sorprenguis amb aquesta cita improvisada d'estar tard. Aquest tipus de desafiaments t'encanten, ja que és una cosa amb què gaudeixes. Tens un do per crear plans inoblidables, així que aprofita aquesta oportunitat per demostrar-li la teva creativitat i originalitat. Dissenya una cita que reflecteixi els seus gustos i personalitat.

En parella: Hauries d'intentar escoltar més la teva parella quan es tracta de dir les vostres cites o què fareu el cap de setmana. És important que reconeguis la importància de compartir les teves responsabilitats i decisions en la relació, ja que no és just que s'encarregui de tot el teu noi o noia. Evita que sempre sigui ell/a qui decideixi i esforça't per establir un equilibri just en la presa d'aquestes decisions.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Taure, tindràs un dia brillant. La teva autoestima estarà pels núvols i aquest amor propi tan radiant farà que tots al teu voltant caiguin als teus peus. No hi ha res com la confiança en un mateix. La llum que desprens, alimentada per aquesta seguretat i positivitat, atraurà l'atenció de les persones que t'envolten. Aprofita aquest moment per gaudir de la seva companyia i atreure les energies positives de l'amor cap a tu.

En parella: La teva parella necessitarà una mica de dosi de la teva racionalitat i comprensió per superar un problema laboral que la té boja. En moments de desafiaments com aquests, en què el teu noi o noia ho està passant malament, la teva capacitat per oferir suport emocional i solucions pràctiques pot ser crucial. Demostra'l una vegada més a la teva ànima bessona per què està tan enamorada de tu. Ets la seva àncora i font de força.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Bessons, reflexiona la manera com defineixes la teva persona ideal. Encara que és genial no tenir estàndards massa rígids, ni ser gaire perfeccionista, és clar que establir uns mínims t'ajudarà a trobar algú que encaixi amb tu a la perfecció de manera més ràpida. Considera els teus valors, metes i preferències essencials en una relació, ja que és una cosa veritablement important. Mantingues un equilibri entre la flexibilitat i la claredat.

En parella: Avui podràs experimentar un profund agraïment cap a l'Univers per la presència de la persona tan meravellosa que tens al teu costat. La seva alegria, el seu sentit de l'amor i l'afecte constant et fan sentir molt afortunat del que tens a casa. No pots demanar més en una parella i és que el cel t'ha premiat amb tot allò que sempre havies desitjat tenir. Aprofita aquest dia per expressar-li el teu amor i estima.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Solter: Cranc, sigues una mica més cautelós a l'hora de conèixer noves persones. Encara que ets una persona molt apassionada, és possible que espantis les teves cites si parles massa ràpid del futur i de plans que podríeu fer junts. La passió i l'entusiasme són molt admirables, però és important que permetis que les relacions es desenvolupin de manera natural i sense pressions. Gaudeix d'aquest meravellós present i permet que les connexions floreixin tranquil·lament.

En parella: Podria ser un bon moment per a la teva parella i per a tu. Podries considerar la possibilitat d'ampliar la vostra família, però ara posant l'opció sobre la taula de debò. Aquest pas tan important ha de ser pres només si tots dos esteu completament segurs i preparats per fer-ho. La decisió de tenir fills és significativa i requereix una reflexió acurada, no pot ser pres a la lleugera. Si no esteu segurs, espereu una mica més.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Solter: Lleó, tingues una mica més de paciència amb aquesta persona que et dona una calç i una altra de sorra, especialment si tens sentiments profunds per ella. Encara que potser això et sembla confús, és possible que sí que senti coses per tu, però que estigui bregant amb algunes ferides del passat. Necessita una mica més de temps. Comprèn i respecta el seu procés de curació i veuràs que aviat es comença a deixar anar una mica més amb tu.

En parella: Potser penses que encara és molt aviat, però en el fons saps que no és així. Els astres suggereixen que si tens un esdeveniment formal en família, com un casament o un bateig, portis la teva parella. Podria ser un moment ideal per presentar-la a la teva família. Aquestes ocasions proporcionen un ambient propici per fer totes les presentacions necessàries i faràs que tothom vegi com n'és de meravellosa.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Solter: Verge, podries planejar una sortida nocturna per a aquest cap de setmana amb els teus millors amics. El teu cos et demana gaudir de la diversió i moure l'esquelet al ritme de la teva música preferida. Sortir de festa no només t'ajudarà a alliberar-te de l'estrès que tens constantment, sinó que també et podria oferir l'oportunitat de conèixer persones molt interessants. Mantingues els ulls oberts.

En parella: La vida amb la teva parella s'està tornant molt monòtona i repetitiva, oi? No ets feliç i és clar que la teva parella tampoc no ho està sent. Abans de prendre decisions precipitades, recordeu els moments inicials de la vostra relació i com et feia sentir estar al seu costat. Estaves profundament enamorat i la monotonia no ha pogut esborrar aquest record. Intenta reconduir la situació incorporant noves experiències plegats.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Solter: Balança, ves amb compte per evitar que algú danyi de nou el teu cor. Has de mantenir els peus a terra i no creure't les primeres paraules boniques que surten d'una persona que no acabes de conèixer del tot. És natural que t'emocionis amb el potencial que tenen algunes connexions noves, més tu que tant t'agrada estar enamorat, però intenta equilibrar l'emoció amb la precaució. Assegureu-vos de conèixer bé la persona abans de lliurar-vos.

En parella: El teu fort optimisme serà un factor clau per mantenir amb vida la vostra relació. Més aviat que tard, la teva parella rebrà una notícia inesperada que podria afectar el seu ànim de manera molt brusca. El teu paper en aquesta situació serà crucial per treure-la del forat on ella mateixa s'ha ficat. La teva actitud positiva i el teu suport seran, doncs, la clau. Mostra compassió, escolta activament i sigues l'home on plorar.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Escorpió, obre els ulls abans que sigui massa tard. Les teves ànsies per tenir una relació t'estan fent passar per alt actituds que mai no t'han agradat. De debò t'agrada la manera de ser i els hobbies d'aquesta persona? Vaja, saps que no és així. És fonamental que mantinguis els teus estàndards i no deixis els teus valors al costat només per tenir parella. Sigues pacient, acabarà apareixent la persona correcta en el moment correcte.

En parella: La teva relació és encara força recent i és comprensible que vulgueu passar molt de temps junts, especialment després de tot el que us ha costat poder estar junts. Això és genial, però la manera com estàs passant olímpicament dels teus amics no ho és. Has de trobar un equilibri entre la teva vida amorosa i les amistats de tota la teva vida, ja que són igual d'importants. Assegureu-vos de buscar temps per a cadascuna d'aquestes parts.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Solter: Sagitari, ves amb compte, ja que sembla que algú del teu passat reapareixerà amb força. Abans de deixar-te portar per l'excitació del moment, recorda el mal que et va causar i ni tan sols tornis a considerar la possibilitat de tornar-hi. Les segones oportunitats no solen ser bona idea mai, però això es fa més notori si la persona en qüestió no ha canviat les accions o els comportaments anteriors, com és el cas.

En parella: Alguna cosa dins teu et diu que la teva parella no ha pogut oblidar la seva exparella. Això t'està causant un dolor enorme, ja que t'encantaria ser l'únic per a ella i veus que això està cada vegada més lluny. Si trobes que la situació s'acaba tornant insostenible, hauràs de posar les cartes sobre la taula i buscar una solució. Expressa-li la teva parella com et sents i busqueu una solució junts. Pot ser que la solució sigui deixar la relació pel teu bé.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Solter: Capricorn, deixa que siguin uns altres els que, per una vegada, conquistin el teu cor. El teu costat impulsiu ha fet que sempre siguis tu qui fa el primer pas i t'has conformat amb qualsevol mostra d'afecte, sense esperar la persona correcta. Canvia el xip si vols trobar algú mereixedor de la teva persona. No et conformis amb engrunes, espera algú que t'ofereixi el tot i et doni l'atenció que mereixes.

En parella: Ets una persona molt afectuosa amb els seus amics, independentment del seu gènere, cosa que ha generat una mica de molèsties al teu noi o noia. Encara que has intentat mil vegades abordar aquest tema mitjançant la comunicació i li has deixat clar que no tens cap mena d'interès en cap, no hi ha manera que entri en raó. Potser no és culpa seva, ja que és cert que t'excedeixes en certs moments. Sigues conscient dels teus límits.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Aquari, intenta que, per una vegada, les coses siguin diferents. De vegades, t'il·lusiones extremadament de pressa amb la primera cosa que passa i és important que reconeguis que hi ha persones que busquen només la diversió d'una nit ximple. Abans de lliurar-te completament a qualsevol persona que coneguis i t'agradi, assegura't de comprendre les seves intencions i expectatives. Intenta evitar possibles desil·lusions.

En parella: S'acosta una data especial per a la teva parella, com ara el seu aniversari o el vostre aniversari. Això fa que no puguis amagar l'emoció de celebrar-ho junts per primera vegada i el teu cap no para de pensar coses que podries fer aquell dia assenyalat. Ho has preparat tot perquè sigui un dia inoblidable i la teva parella apreciarà enormement aquest bonic gest. Ho recordarà tota la vida.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PISIS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Peixos, intenta ser més obert amb els teus amics i familiars. L'amor i el suport que en pots rebre pot ser inavaluable i molt més valuós que el que podries trobar en una lliga casual. Comparteix els teus pensaments i emocions amb les teves persones més properes i enforteix així les teves connexions amb ells. Això et brindarà el suport emocional que necessites per tirar endavant en aquesta etapa una mica complicada.

En parella: Estàs travessant un moment una mica complicat, i és que aquestes dates mai no són molt bones per a tu. El problema, a part, és que sents que la teva parella no està a l'altura de la situació i et sents força sol. Ets algú pacient, però t'has adonat que la teva parella no ha demostrat estar al teu costat en aquells moments que més la necessitaves. Parla amb la teva parella sobre els teus sentiments i intenteu arribar a un acord.

IMPORTANT PISIS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI