Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un supermercat, davant dels logos en rodones vermelles de Mercadona, Lidl i Bonpreu, i un calendari amb un rellotge
SOCIETAT

Horaris dels supermercats aquest dilluns, 20 de maig, a Barcelona: botigues que obren

La ciutat de Barcelona celebra aquest dilluns, 20 de maig, la Segona Pasqua, i molts supermercats no obriran

Barcelona celebra aquest dilluns, 20 de maig, un dels seus festius. Es tracta de la Segona Pasqua. Tot i això, la capital catalana i diversos municipis de l'Àrea Metropolitana, com Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Viladecans, l'Hospitalet de Llobregat o Cornellà, són els únics que gaudeixen d'aquest dia festiu a Catalunya. I és que, a les altres províncies catalanes, Tarragona, Lleida i Girona, és un dia feiner comú.

Tot i això, en conseqüència, els horaris de moltes de les botigues i supermercats a Barcelona, com és normal en un dia festiu, s'han vist alterats. Per aquest motiu, molts no obriran durant el dia d'avui i d'altres tindran un horari excepcional aquest 20 de maig. Coneix els horaris dels principals supermercats aquest dilluns a Barcelona.

Els horaris dels supermercats aquest 20 de maig a Barcelona

Aquest 20 de maig, festiu a Barcelona i l'Àrea Metropolitana, moltes botigues de les principals cadenes de supermercats han decidit tancar. Per aquest motiu, algunes no obriran durant la jornada d'avui; d'altres faran un horari excepcional; i, finalment, algunes apostaran per obrir amb tota normalitat.

Mercadona

En el cas de Mercadona, un dels supermercats que gaudeix de més popularitat a Espanya i a Catalunya, tancarà totes les seves botigues de Barcelona durant el dia d'avui.

També es mantindran tancades les dels altres municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, on és festiu aquest 20 de maig. Tot i això, si vols conèixer els horaris exactes de la teva botiga habitual, visita la seva pàgina web.

Lidl

Lidl, per part seva, també tancarà les seves botigues de Barcelona aquest 20 de maig. En canvi, sí que obrirà les botigues a alguns municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona durant el dia d'avui.

Aquest festiu de la Segona Pasqua, els supermercats Lidl de Badalona obrirà en horari normal, de 9:00 del matí a 21:00 de la nit. No és el cas, però, de Santa Coloma de Gramenet, de Sant Adrià de Besòs, de l'Hospitalet o de Cornellà, on es mantindrà tancat.

Bonpreu Esclat

El grup Bonpreu Esclat tancarà també, com Mercadona, totes les botigues tant Bonpreu com Esclat de Barcelona i de l'Àrea Metropolitana aquest 20 de maig.

Imatge d'un supermercat de la firma Bonpreu on podeu veure l'espai des de l'exterior

Aldi

Aldi, en canvi, per aquest dilluns 20 de maig té uns horaris excepcionals a algunes de les seves botigues. Com és habitual quan és festiu, algunes botigues d'Aldi decideixen obrir.

Durant la jornada d'avui, alguns supermercats a Barcelona i l'Àrea Metropolitana obriran amb un horari especial. Mentre alguns obren de 12:00 del matí a 20:00 de la nit, en altres la jornada serà com un dia laborable normal, amb un horari de 9:00 del matí a 21:00 de la nit.

Tot i això, d'altres, com els de Viladecans o Sant Adrià de Besòs, es mantindran tancades aquest 20 de maig. Consulta aquí l'horari de la teva botiga Aldi més propera.

Carrefour

En el cas de Carrefour, algunes botigues es mantindran tancades, mentre que d'altres obriran aquest festiu de la Segona Pasqua a Barcelona.

La majoria dels seus supermercats Express a Barcelona obriran amb horari de 8:30 del matí a 21:00 de la nit. Pots consultar a la seva web l'horari del teu supermercat Carrefour de confiança.

Dia

Dia obrirà les botigues de Barcelona i de l'Àrea Metropolitana amb un horari de dia feiner aquest dilluns. Els seus supermercats obriran de 9:00 del matí a 21:00 de la nit (o 22:00, depenent de la botiga).

Alcampo

Els supermercats Alcampo, com a dia, també obriran aquesta Segona Pasqua a Barcelona. L'horari serà de 9:00 del matí a 21:00 de la nit (o més tard en el cas de les botigues Mi Alcampo).

El Corte Inglés

Podràs anar a comprar aquest dilluns també als supermercats d'El Corte Inglés, que obriran com un dia normal. Tot i això, mentre algunes botigues estaran obertes en el mateix horari de sempre, de 9:00 del matí a 21:00 de la nit, altres faran un horari excepcional, com El Corte Inglés del Portal de l'Àngel, que obrirà de 12:00 del matí a les 20:00 de la nit.

Altres, com l'Hipercor a l'avinguda Meridiana de Barcelona, tancaran avui. Consulta aquí els horaris d'obertura de la teva botiga d'El Corte Inglés habitual.

Ametller Origen

Les botigues d'Ametller Origen també tancaran durant aquest festiu a Barcelona, i cap d'elles no obrirà aquest 20 de maig. Hauràs d'esperar fins dimarts, 21 de maig, per poder comprar en els seus supermercats.

Encara que sí que obrirà els seus supermercats de Badalona, tot i que amb un horari reduït. Concretament, ho farà de 9:00 del matí a 15:00 de la tarda. En canvi, els de Cornellà i Hospitalet, per exemple, es mantindran tancats.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: