Una dona és atesa a l'oficina d'Hisenda, i al cercle, un calendari
SOCIETAT

Hisenda avisa del que passa aquesta setmana amb la Renda: atent si encara no ho has fet

Hisenda recorda als contribuents la data per demanar cita prèvia per presentar la Renda de manera presencial

La Campanya de la Renda afronta en uns dies el seu últim mes, després d'haver arrencat el passat 3 d'abril. I es donarà per conclosa el pròxim dilluns 1 de juliol.

Sobre aquest darrer període que tenen els contribuents per fer la declaració, Hisenda ha enviat un missatge important. Un dirigit a aquells que vulguin realitzar-la de forma presencial i no en línia o per telèfon, les altres dues opcions que tenen d'emprendre-la.

Important avís d'Hisenda: cita prèvia per presentar la Renda presencialment

Oficialment, el termini finalitza el primer dia de juliol per a les declaracions en què Hisenda ens hagi de tornar alguna quantitat o si hem de pagar-li al fisc. És cert que el termini de les declaracions a ingressar amb domiciliació bancària acabarà uns dies abans, el 26 de juny.

Interior d'unes oficines de l'Agència Tributària amb una funcionària atenent un contribuent

El cas és que aquesta setmana, concretament dimecres 29 de maig, podran començar a demanar cita prèvia per fer presencialment la declaració.

Això sí, encara hauran d'esperar dilluns que ve 3 de juny perquè puguin acudir a les diferents oficines de l'Agència Tributària. Allí podran dur a terme aquest tràmit obligatori per als contribuents, ajudats pels tècnics d'Hisenda.

Altres novetats d'Hisenda a un mes que finalitzi la Campanya de la Renda

Més enllà de la presentació presencial, Hisenda va arrencar aquest mes la seva estratègia per fer les declaracions de la Renda per via telefònica.

El pla 'El Truquem', que va arrencar a principis de maig, està destinat als contribuents que requereixin una atenció més personalitzada. Aquests podran presentar la seva declaració a través del telèfon, sense haver de fer cap tipus de desplaçament a qualsevol de les oficines que disposa Hisenda.

A fi d'això, una altra de les novetats que va implantar l'Agència Tributària és la del pla especial d'assistència. Un pla per a aquelles persones que sobrepassen els 65 anys a municipis amb menys habitants del nostre país.

Estem parlant que l'Agència Tributària està ajudant aquests contribuents a més de 550 municipis espanyols. Així doncs, els presta atenció perquè presentin la declaració d'una manera senzilla i sense haver de desplaçar-se en qualsevol cas. O bé fent un desplaçament mínim.

➡️ Societat

Més notícies: