Entrada d´un supermercat Lidl
SOCIETAT

La funda nòrdica de 13 € de Lidl que sembla treta d'Ikea: arrasarà

Lidl torna a sorprendre'ns amb aquest tèxtil per a les nits de fred

Encara que ens sembli que el fred sembla que no està disposat a aparèixer, arribarà. I, quan ho faci, cal estar preparat per afrontar-ho de la millor manera possible. Per això, per exemple, és imprescindible acomodar el llit per dormir el més a gust possible.

Com aconseguir-ho? Doncs una estupenda manera de fer-ho és amb la funda nòrdica que ara Lidl té a la venda. Es tracta d'una funda que, pel seu estil i disseny, s'assembla a la de qualsevol que estigui al catàleg d'Ikea.

I, a més, per si no n'hi hagués prou, aquest producte interessa per una altra raó. Sí, perquè té un preu realment assequible, ni més ni menys, que només 13 €. Jo ja ho he provat i et puc dir que és un gran encert. Si us interessa, us la descobreixo a continuació amb tot detall.

Lidl posa a la venda una funda nòrdica econòmica i amb estil

Lidl està arrasant en vendes aquests dies amb el seu petit armari i amb la seva fregidora d'aire. Però també ho està fent amb la funda nòrdica que ha inclòs en el seu catàleg de cara a l'arribada del fred, sigui quan sigui.

El que m'ha sorprès més d'aquest article de llit és, sobretot, que s'assembla moltíssim a les que trobem a Ikea. I és que té, sobretot, un estil funcional i modern, on té cabuda la senzillesa. En concret, es defineix per un look boho, molt actual, en què pren protagonisme el seu estampat vegetal, que aporta naturalitat, pau i frescor a qualsevol habitació on es col·loqui.

Funda nòrdica a flors de Lidl
La funda nòrdica de Lidl és estilosa i té ornamentació natural | Lidl

De la mateixa manera, crida l'atenció de manera poderosa el preu, ja que és realment econòmic i assequible a qualsevol butxaca. Sí, ara es pot adquirir per tan sols 12,99 € Qui es pot resistir, per tant, a aquest tèxtil de la cadena de supermercats alemanya?

Més particularitats de la funda nòrdica de Lidl

Lidl està triomfant amb aquesta funda pels dos motius subratllats, l'estil i el cost, encara que també per la composició. I és que ha estat confeccionada fent ús d'un 60% de cotó i un 40% de polièster. Materials que li aporten tant suavitat com transpirabilitat, així com una notable resistència a l'encongiment, és a dir, que la podràs rentar i romandrà intacta en la seva forma.

Així mateix, cal saber que té una mida de 150 x 220 centímetres. Sense oblidar que pesa 90 g/m² i que la densitat del seu fil és de 128. I això no és tot, també és rellevant destacar que es presenta acompanyada d'una coixinera de 45 x 110 centímetres.

Muntatge d´una noia fent el llit i una imatge d´una rentadora
Lidl indica que aquesta funda es pot ficar a la rentadora | Pexels

Per descomptat, tingues present que es pot introduir igualment a l'assecadora, sempre que s'assequi a baixa temperatura. I, finalment, una altra dada més. Es pot planxar, però sense sobrepassar en cap moment els 150 °C.

Ja teniu al vostre poder totes les dades d'aquesta funda, que pot ser la vostra aliada perfecta per descansar quan arribin les baixes temperatures. Però compte, si estàs pensant a adquirir-la, afanya't, perquè a la seva botiga online ja s'anuncia que queden molt poques unitats.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.