Muntatge amb classe d'estudiants universitaris d'esquena i un cercle amb bitllets d'euro

SOCIETAT

Les FP amb més sortides professionals i sous des de 1.500 euros aquest 2024

Aquests són els graus mitjans i superiors que tenen més taxa d'ocupabilitat i amb què els graduats poden tenir un bon sou

Les Formacions Professionals (FP) són una opció per als joves que volen estudiar i trobar una bona feina. La veritat és que, avui dia, les FP tenen camins clars cap a llocs de treball que estan en demanda i que ofereixen bons sous.

A Espanya, la taxa d'ocupació dels que fan formació personal ha augmentat molt i ha arribat a un 42,2%. Es tracta d'una xifra que està per sobre de la dels graduats universitaris, dels quals només un 38,5% troben feina. En definitiva, són una molt bona opció per a aquells futurs treballadors que no saben què estudiar.

Els estudis d'FP amb sous a partir de 1.500 euros

El CEAC, el primer institut d'FP a distància a Espanya, ha publicat una llista de programes de formació altament demandats. Parlem d'estudis que porten associats sous molt generosos el 2024, de fins a 1.500 euros. Algunes d'aquestes oportunitats professionals inclouen:

Màrqueting i Publicitat

El Grau Superior en Màrqueting i Publicitat es distingeix no només per la creativitat, sinó també per les nombroses opcions d'ocupació que ofereix. Els professionals en aquesta àrea poden exercir com a community managers , amb salaris de 1.500 fins a 4.000 euros.

Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma

En un context cada cop més digital, l'FP Oficial de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma es presenta com una alternativa sòlida. Els graduats poden accedir a sous anuals que oscil·len entre 33.000 i 50.000 euros, reflex del valor de les seves habilitats al mercat laboral.

Ciberseguretat

Amb l'èmfasi creixent en la ciberseguretat, els professionals en aquest camp gaudeixen de sous atractius. Des de hackers amb salaris anuals entre 70.000 i 110.000 euros fins a experts a Big Data amb ingressos de 45.000 a 60.000 euros.

Higiene bucodental

El Grau Superior en Higiene Bucodental es posiciona com una opció sòlida a l'àmbit sanitari. Amb sous que van des de 1.500-2.000 euros i una taxa d'ocupabilitat del 80%.

Una opció molt interessant per trobar una bona feina

Els estudis de nivell mitjà i superior ofereixen una via cap a la feina futura. D'entre tots els graus mitjans, destaquen els cicles relacionats amb la salut i l'administració, ja que són els més prometedors. D'altra banda, els graus superiors en àrees com ara socioculturals, informàtica i telecomunicacions estan emergint com a importants generadors d'ocupació.

La matriculació a la Formació Professional (FP) ha augmentat un 16% en els darrers anys, consolidant-se com una opció preferida per a molts estudiants. L'FP es caracteritza pel seu enfocament pràctic i especialitzat, qualitats valorades per les empreses. S'ha convertit en una aliada clau per a les companyies, ajudant-les a cobrir les necessitats de perfils professionals específics.