Imatge de fons d´una persona signant uns documents amb una persona sostenint una casa en miniatura a la mà, una altra imatge de l´exterior d´una casa amb piscina i una altra imatge d´una persona amb molts bitllets de 100 euros a la mà

SOCIETAT

Les cases amb jardí que pots comprar al febrer des de 52.000 €, també a Catalunya

Servihabitat ofereix una bona oportunitat per comprar una casa de fins a més de 300 metres quadrats i amb pati

Actualment, el lloguer i la compra d'un habitatge han esdevingut un tràmit summament costós. El desafiament no rau només en el preu inicial de l'immoble, sinó també en les condicions de finançament associades a través d'hipoteques cares.

Aquest escenari s'explica, en gran manera, pel nivell elevat dels tipus d'interès, particularment influenciats per l'Euríbor. Les fluctuacions en aquests índexs han contribuït significativament a fer que l'accés a préstecs hipotecaris es torni més greu per als potencials compradors d'habitatges.

Moltes persones que aspiren a convertir-se en propietaris d'habitatges han de bregar amb costos financers elevats. Almenys fins que es presenti una oportunitat més favorable al mercat hipotecari.

En conseqüència, en el context actual és imprescindible cercar oportunitats que permetin minimitzar la quantitat de diners a finançar. La plataforma immobiliària Servihabitat ofereix diverses opcions de cases amb pati i jardí a preus rebaixats. Entre aquestes, es poden trobar propietats a partir d'uns 50.000 euros aproximadament.

Xalet de 390 metres quadrats a Sant Martí Sesgueioles (Barcelona) per 52.500 €

A Sant Martí Sesgueioles, Anoia, a la província de Barcelona, hi ha una casa a la venda per tan sols 52.500 €. Aquesta compta amb un total de 390 metres quadrats. Es tracta d'una casa del 1920, encara que reformada el 1956.

Té tres plantes i compta amb dues habitacions en total, un bany i traster. A més, té un pati propi i està situada en un entorn tranquil i residencial, amb molt de camp al voltant. Tot i això, també és a prop de zona de comerç.

Casa de 129 metres quadrats a Montroy (València) per 75.000 euros

Per 75.000 euros, està disponible un habitatge a Montroy, València, amb una superfície de 129 metres quadrats.

La zona compta amb una àmplia gamma d'opcions comercials, des de grans superfícies fins a botigues locals, així com institucions educatives. A més, destaca la varietat de serveis de restauració i la presència d'àrees verdes ben valorades, ideals per fer activitats a l'aire lliure.

Casa gran amb pati i piscina buida
Casa de 129 metres quadrats a Montroy (València) per 75.000 euros | Servihabitat

Casa de 206 metres quadrats a Remondo (Segòvia) per 113.000 euros

Per un preu de 113.000 euros , és possible adquirir un habitatge d'una superfície total de 206 metres quadrats. Aquest immoble es troba ubicat a Remondo, Segòvia, i va ser construït l'any 2008.

D'acord amb la descripció proporcionada a l'anunci, és una casa unifamiliar de dues plantes, que inclou un saló-menjador, cuina, quatre habitacions, tres banys, pati i porxo. A més, compta amb garatge i un jardí privat. La propietat està situada a una zona residencial tranquil·la.

casa taronja amb moltes finestres
Casa de 206 metres quadrats a Remondo (Segòvia) per 119.000 euros | Servihabitat