Fotomuntatge amb una imatge de fons del logotip d'un Mercadona i al capdavant una rodona vermella amb el formatge light Havarti
SOCIETAT

El formatge light de Mercadona que els dietistes aproven: 'No sembla saludable, però sí'

Mercadona ven un formatge light amb què no hauràs de renunciar al millor sabor si vols menjar saludable

Any nou, vida nova. Si ets dels que segueixen aquest mantra i t'has proposat de seguir una alimentació més sana aquest 2024, estàs d'enhorabona.

La cadena de supermercats valenciana Mercadona té a la venda molts productes amb què pots seguir fàcilment una dieta sana, variada i completament equilibrada.

No obstant això, segur que no sabies que un dels aliments del supermercat té un valor nutricional força bo, malgrat les aparences. A més, es tracta d'un producte amb què no renunciaràs al millor sabor i seguiràs menjant igual de sa per un preu apte per a totes les butxaques.

El formatge light de Mercadona aprovat pels dietistes

Sí, ho sabem. Menjar formatge no és probablement la millor opció a l'hora de seguir una dieta saludable i baixa en greixos. Però sabem que és un dels aliments més demanats i més deliciosos per acompanyar qualsevol menjar.

Per això, Mercadona s'ha posat les piles per portar-te una bona opció molt saludable. Es tracta del formatge light Havarti, que es comercialitza a les botigues de Juan Roig sota la marca blanca del supermercat, Hacendado.

Encara que el seu fabricant és Formatgeries Entrepinars de Valladolid, que també compta amb diverses opcions de formatge que es venen als seus supermercats.

Aquest, segons el dietista i tiktoker @fransusin_, és una de les millors opcions de formatge que pots trobar al mercat. "No sembla saludable, però sí que ho és", començava l'usuari de TikTok. I és que, a primera vista, sembla que es tracti d'un formatge molt cremós, ple de greixos i poc sa.

Tot i que el dietista s'encarregava de desmuntar aquesta afirmació parant atenció als ingredients. "No hi ha excusa per menjar formatge", ha assegurat.

Fotomuntatge amb una imatge de fons de l'interior d'un supermercat Mercadona i al capdavant del formatge Havarti light
El formatge light Havarti de Mercadona, una opció força saludable aprovada pels dietistes | Mercadona

I és que només porta com a ingredients llet pasteuritzada de vaca, sal, quall i ferments làctics. A més, es tracta d'una variant light, que vol dir que només conté la meitat del greix d'un formatge normal.

Trobaràs aquesta fantàstica opció de Mercadona, altament recomanable per molts dietistes, a tots els seus supermercats a un bon preu. L'envàs de 12 rodanxes de 300 g de formatge et costarà 2,80 euros.