Muntatge dona morena picant sobre tres matalassos i fons Carrefour
SOCIETAT

Els tres millors matalassos de Carrefour: descans de qualitat al millor preu

T'estalviem temps i mals de cap, però sobretot d'esquena, gràcies a la recerca que hem fet sobre quins són els millors matalassos de Carrefour

Cal reconèixer-ho i, a més a més, està demostrat pels experts: els problemes cervicals arriben a derivar fins i tot en alteracions en l'humor. I és que el descans és clau i, per garantir-ho, un bon matalàs ho és tot. Però sabem que no és fàcil decidir-se per un.

Així és, perquè a més del temps invertit que suposa cercar entre tots els catàlegs disponibles, trobar el matalàs ideal no és una tasca gens senzilla, n'hi ha tants al mercat! Viscoelàstics, amb molls, d'escuma, de làtex... i els preus, des de 100 fins on arribi la nostra imaginació!

Però resulta que Carrefour ofereix opcions còmodes, de qualitat i assequibles. Per això, a continuació te'n presentem tres, els millors, per així facilitar-te la recerca al màxim.

Els matalassos de millor qualitat i al millor preu del catàleg de Carrefour

Si busques un bon matalàs, amb marca reconeguda i a bon preu en un lloc fiable, aquestes són algunes opcions del catàleg de Carrefour que et garantiran el millor del millor, i al millor preu!

1. Matalàs HR FLEX Harmony 19 de 150×190

Flex és una marca líder al món dels matalassos. I el matalàs HR Flex Harmony és ideal per a al·lèrgics, ja que els seus materials redueixen els seus riscos i regulen la temperatura.

Matalàs HR FLEX Harmony sobre fons Carrefour
Matalàs HR FLEX Harmony a Carrefour | Carrefour, e-noticies.cat

Aquest model té un material de cel·la oberta que permet una circulació equilibrada de l'aire, adaptant-se còmodament al cos i mantenint una bona transpirabilitat. Així que, si t'interessa, aprofita l'oportunitat perquè ara ofereix un gran descompte. De 989 euros a 395 euros, directament a Carrefour.

2. Matalàs HR amb viscoelàstic de Pikolin de 150×190

Si busques material viscoelàstic a un preu atractiu, el matalàs HR amb visco de Pikolin és, per descomptat, una opció a considerar d'entre totes les que puguis trobar a Internet.

Matalàs HR amb Visco PIKOLIN Caiena sobre fons de Carrefour
Matalàs HR amb Visco PIKOLIN a Carrefour | Carrefour, e-noticies.cat

Els viscoelàstics s'adapten al cos i, en concret, aquest model ajuda a reduir la pressió muscular durant el son. Compte amb un bloc 'Adaptex' per a una base ferma i triple barrera contra àcars, bacteris i fongs. I això és el més al·lucinant: el preu ha baixat de 949 euros a 379 euros.

3. Matalàs de viscogel-grafè amb molls de 150×190

Finalment, el matalàs viscogel-grafè amb molls de 150x190 és una elecció més que raonable si creus que ja et mereixes dormir com els reis.

Matalàs Viscoelàstic-viscografè Molles Ensacats sobre fons de Carrefour
Matalàs Viscoelàstic-viscografè Molles Ensacats | Carrefour, e-noticies.cat

És hipoal·lèrgic, té molls ensacats i 4 centímetres de viscogel-grafè plus d'alta densitat. Un material que és el millor per eliminar els punts de pressió, a més de ser perfecte per a persones tendents a la calor o a la suor, ja que és anticalor. El seu preu ha passat de 855 euros a 403 euros a la web de Carrefour.

El descans és una inversió i cap d'aquests matalassos és massa. Alhora que ofereixen una comoditat i una qualitat de les més altes del mercat.