Fotomuntatge amb fons de Barcelona i foto difuminada i emmarcada d'un Zeeman amb signes d'interrogació

SOCIETAT

La famosa marca de roba 'low cost' que obre una nova botiga al centre de Barcelona

El nou local d'aquesta firma holandesa està situat al barri de la Sagrada Família, al centre de Barcelona

Zeeman, la companyia holandesa de roba i productes tèxtils amb preus molt assequibles, ha inaugurat una nova botiga a Barcelona. Concretament, a la Dreta de l'Eixample.

En els darrers temps, Zeeman està creixent a passos de gegant i es troba en plena expansió. Amb aquesta recent obertura, compta amb gairebé 15 establiments a Barcelona i unes 75 a Catalunya. A més, és molt a prop d'arribar els 200 repartits per tot el territori espanyol.

Zeeman obre una nova botiga a Barcelona

Zeeman, la marca d'articles 'low cost', n'ha obert un nou local a Barcelona. Aquest està situat al número 247 del carrer Cartagena, al barri de la Sagrada Família de la Ciutat Comtal.

Com ha apuntat el mitjà digital Metropoli, es tracta de la número 70 que Zeeman obre a Catalunya i la número 13 a la ciutat de Barcelona.

L'empresa familiar va ser fundada per Jan Zeeman als Països Baixos l'any 1967. Als seus inicis es va erigir com un supermercat de productes bàsics i tèxtils a preus baixos, un concepte totalment revolucionari per aquell temps. A causa de la seva organització efectiva i la compra a l'engròs, Zeeman va aconseguir oferir als seus clients peces de qualitat i molt econòmiques.

Zeeman, molt present a Barcelona

A partir dels anys 80, Zeeman es va començar a expandir per tot Europa. Però no va ser fins al 2015 que va arribar per primera vegada a Espanya. Des de llavors, no ha deixat de créixer.

De fet, el 2021 va obrir la seva botiga número 100 al nostre país i tres anys després compta amb unes 200. Concretament a Catalunya, que va ser la primera comunitat espanyola on es van establir, se'n troben més de 70. La majoria estan situades a Barcelona, on van experimentar una gran acollida.

Actualment, Zeeman atén uns 70 milions de clients a les seves més de 1.300 botigues repartides per vuit països diferents. La firma es troba a diversos països com Àustria, Alemanya, Bèlgica o França. El 2023, també van aterrar a Portugal.

A més, aquesta marca amb presència a Barcelona es defineix com a transparent, molt compromesa amb el medi ambient i els drets dels seus empleats. També en destaquen la senzillesa, que els porta a una manera sincera de treballar.

Els seus productes es poden adquirir tant a les botigues físiques com a la plataforma online. Hi podem trobar tota mena de peces de vestir, calçat, accessoris i altres articles de llar i decoració, entre moltes altres opcions. Per aquest motiu, n'hi ha que el defineixen com “el Primark holandès”.

➡️ Societat

Més notícies: