Imatge de dos treballadors de la cocteleria Sips de Barcelona preparant begudes
SOCIETAT

Els experts ho afirmen: El millor bar del món està a Catalunya

El local està situat a l'Eixample de Barcelona

La cocteleria Sips de la ciutat de Barcelona és el millor establiment especialitzat en còctels de tot el món. Ho diu l'organització World's 50 Best Bars 2023. Aquest dimarts passat, la cocteleria situada a l'Eixample de la ciutat comtal obtenia la primera posició del rànquing.

D'aquesta manera, Barcelona es perfila per segon any consecutiu a l'epicentre del món del còctel. L'establiment es troba al número 108 del carrer Muntaner, a l'Eixample, i va obrir les portes fa poc més de 2 anys. Els propietaris del bar són Simone Caporale i Marc Álvarez tots uns experts en la matèria. 

Una trajectòria brillant

El cert és que la trajectòria professional dels propietaris de Sips és immillorable. Simone Caporale, va formar part de l'equip que va portar l'Artesian de Londres a convertir-se en el guanyador del World's 50 Best Bars fins a quatre vegades consecutives. 

Paral·lelament, Marc Álvarez va passar gairebé deu anys treballant al grup de restaurants elBarri, amb Albert Adrià. Des d'aquesta manera, Caporale i Álvarez han esdevingut els dos millors bartenders del món. Tot un luxe per als amants dels còctels de la localitat catalana.

Tots dos es coneixen des de fa temps i comparteixen la mateixa visió de com han de ser els bars. D'aquesta manera, en declaracions per El Periódico, Caporale i Álvarez es volen perfilar com quelcom més que una simple cocteleria. Amb aquest projecte, volen canviar el concepte de cocteleria tradicional.

«El nostre local ha de ser un bar, i no només una cocteleria. El nostre objectiu és reivindicar el món de la beguda en general. Així que és una drinker house més que un «cocktail bar», sentencien al mitjà esmentat anteriorment.

Nova York i Londres completen el podi

L'organització World's 50 Best Bars 2023, completa el podi amb dues cocteleries més. Una situada a Nova York i una altra a Londres. En segona posició trobem la nord-americana Double Chicken Please seguida de la mexicana Handshake Speakeasy, la qual es troba a la capital britànica. 

Així que ja sabeu. Si voleu gaudir d´un bon còctel en un establiment amb encant i amb un concepte innovador, teniu una cita amb Sips.