Oli d'oliva de Carrefour amb un establiment de fons
SOCIETAT

Carrefour desafia Mercadona i Alcampo: el litre d'oli d'oliva a menys de 7 €

Si vols estalviar diners, no dubtis a comprar aquest oli que surt més barat que en altres supermercats

Últimament, el preu de l'oli d'oliva ha fet parlar molt i no és estrany. El cost de les ampolles s'ha disparat com mai. Anys enrere comprar oli era força assequible; ara suposa un problema per a moltes famílies.

És per això que avui portem una oportunitat que no pots desaprofitar: les ampolles d'oli d'oliva més barates del supermercat. I no és una botiga desconeguda, sinó de Carrefour. La cadena francesa ven l'oli d'oliva de la seva marca a un preu menor que altres: 6,79 euros.

Carrefour té l'oli d'oliva més barat actualment

Si necessiteu estalviar d'alguna manera, però no voleu eliminar l'oli d'oliva de la vostra dieta, el preu d'aquest oli us salvarà d'un compromís. Recorda que es tracta d'un preu força atractiu tenint en compte que dies enrere el litre podia arribar fins als 10 euros.

A més, has de saber que no només s'ha rebaixat el preu d'aquest producte, sinó també de dos: tant l'ampolla de litre d'oli d'oliva suau 0,4º com l'ampolla de litre d'oli d'oliva intens 1º costen el mateix.

Ampolles d´oli de la marca Carrefour amb el fons difuminat d´un establiment
Aquestes són les ampolles d'oli que et poden sortir força barates | Carrefour

Ara ja saps on podeu comprar un oli d'oliva barat i de qualitat. És important que sàpigues també que està disponible tant a la botiga física, com a la web del supermercat.

També et podria interessar: Les noves patates de Mercadona que arrasaran

El preu de l'oli d'oliva a Mercadona, Alcampo, El Corte Inglés i Dia

Pel que fa als altres supermercats, a Mercadona pots trobar l'ampolla de litre d'oli oliva 0,4 º de la seva pròpia marca Hacendado a 7,25 euros. A més, l' oli d'oliva 1r de la mateixa marca Hacendado arriba fins a 7,55 euros. Parlem de 76 cèntims més que el mateix oli de marca blanca de Carrefour.

El preu del litre d'oli d'oliva suau a diversos supermercats

SUPERMERCATPREU
Carrefour6,79 €
Mercadona7,25 €
Alcampo7,25 €
Dia7,35 €
El Corte Inglés7,75 €

En el cas d'Alcampo, tant l'ampolla de la seva pròpia marca d'oli suau com l'ampolla d'oli intens arriben fins als 7,25 euros. Pel que fa a Dia, l'oli d'oliva suau costa fins i tot més que els dos anteriors: 7,35 euros el litre. Finalment, a El Corte Inglés l'oli d'oliva suau 0,4º costa 7,75 euros, un total de 96 cèntims més car que el de Carrefour.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.