Fotomuntatge amb una imatge de fons de diverses persones celebrant un premi de la loteria i al capdavant un home celebrant i una butlleta de l'Euromilions
SOCIETAT

L'Euromillones torna a caure a Espanya i deixa un nou milionari

Un encertant de l'Euromillones ha aconseguit un premi milionari després del darrer sorteig de dimarts

El sorteig de l'Euromillones ha tornat a deixar un nou milionari a Espanya. És ben sabut que, cada dimarts i cada divendres, el joc, operat per l'Organisme Nacional de Loteries i Apostes de l'Estat, dona una nova oportunitat a milers de jugadors del nostre país per aconseguir grans quantitats de diners.

I aquesta vegada hi ha hagut un afortunat que s'ha emportat un milió d'euros després de jugar a l'Euromillones. En aquesta ocasió, els números de la combinació guanyadora han estat el 18, 16, 35, 41 i 36, amb les estrelles 06 i 07.

Tot i això, no hi ha hagut cap encertant de Primera Categoria en el sorteig de l'Euromillones de dimarts passat, 28 de maig. Però sí que s'ha validat una butlleta encertant d'El Millón a l'Administració de Loteries número 4 d'Elda (Alacant), situada al carrer Petrel, 36.

Espanya té un nou milionari després del sorteig de l'Euromillones

El sorteig de l'Euromillones ha fet que un espanyol es converteixi en milionari les últimes hores. Dimarts passat, tenia lloc un nou joc de la popular loteria.

I, malgrat que no hi hagi hagut cap encertant de Primera Categoria de l'Euromillones, una butlleta d'El Millón ha estat validada a l'Administració de Loteries número 4 d'Elda (Alacant), a Petrel, 36. El codi d'aquest premi ha estat CQS41153.

Persones celebrant el premi de Loteria del Nen

Un pot de 61 milions al pròxim sorteig de l'Euromillones

Tot i això, un sol encertant de Primera Categoria (5+2) es pot emportar 61 milions d'euros en el pròxim sorteig de l'Euromillones, que tindrà lloc divendres que ve. La recaptació d'aquest sorteig ha pujat a 38.420.415,00 euros.

Fa uns dies, però, WDW revelava els 3 números amb més probabilitat de sortir a l'Euromillones. De fet, es tracta d'alguns dels que més vegades han sortit al sorteig, i que jugar-los podria convertir-te en milionari de la nit al dia.

Segons la companyia, el 19, el 23 i el 44 són els números que han guanyat més vegades a l'Euromillones. Aquests han sortit entre 188 i 186 ocasions. Tampoc no es queden enrere el 21, el 43, el 17 o el 26, que han estat premiats en més de 180 vegades.

En canvi, el 22, el 33, el 26, el 18 o el 41 són els números amb menys probabilitats de guanyar, segons un estudi fet durant més de 20 anys per la companyia WDW.

➡️ Societat

Més notícies: