Muntatge de fotos d?una persona obrint cava després d?haver guanyat un premi de la Loteria Nacional i, al costat, una imatge d?una butlleta d?Euromilions amb una noia feliç

SOCIETAT

El dineral que ha deixat el sorteig d'Euromillones a Espanya: per a una única persona

El sorteig de l'Euromillones deixa un nou milionari a Espanya després del sorteig d'aquest divendres 8 de març

El sorteig d'Euromillones celebrat aquest divendres 8 de març, ha deixat un nou milionari a Espanya. Desafortunadament, no hi va haver encertants de la primera categoria, però, la butlleta de El Millón, va ser validada al municipi Huétor de Santillán, Granada.

Aquest ha estat l'únic premi important que ha caigut a Espanya. A la segona categoria, ha estat agraciada una persona d'un altre país europeu, la qual s'ha endut 729.847,13 euros.

La combinació guanyadora de l'Euromillones d'aquest divendres passat ha estat: 8, 11, 12, 16, 44 . I les estrelles premiades van ser la 7 i la 4. El resultat de El Millón el qual, tal com hem anunciat anteriorment, va ser validat en una localitat de Granada, ha estat per a la combinació ZPK35236.

Tanmateix no us desespereu, ja que no és del tot dolent que el pot no hagi estat lliurat. I és que l'entitat ja ha posat en marxa la seva pròxima rifa, que se celebrarà el pròxim dimarts 12 de març. D'aquesta manera, el pot d'Euromilions podria superar els 72 milions d'euros.

A més, la recaptació al sorteig celebrat aquest divendres ha pujat a 55.926.983,20 euros. Ara és moment de tenir la mirada posada en el futur i intentar encertar la xifra de la primera categoria (5+2) del següent sorteig.

Un home d'esquena en una administració de loteria, i al cercle una butlleta de l'Euromilions
El pot per al pròxim sorteig podria pujar a més de 72 milions d'euros. | Europa Press

On cobrar els premis de l'Euromillones

Els premis de l'Euromillones es cobren en diferents punts en funció de la quantitat de diners guanyats. D'una banda, trobem els considerats premis menors, els quals són aquells inferiors a 2.000 euros. D'aquesta manera, aquests es podran cobrar a qualsevol administració.

Després trobem els premis majors, els quals són aquells més grans de 2.000 euros. Aquests s'han de cobrar en entitats bancàries i el termini per fer-ho són els tres mesos posteriors a la celebració del sorteig.

Finalment, hi ha els premis compartits. En aquest cas, la manera de cobrar el premi és la mateixa que en els premis més grans. Amb la diferència que, aquesta vegada, totes les persones que hagin compartit la butlleta, hauran de personar-se a l'entitat bancària per evitar problemes en el futur.

➡️ Societat

Més notícies: