Muntatge amb gent celebrant amb cava a l'exterior una administració de loteria i una butlleta de l'Euromilions
SOCIETAT

Nou multimilionari a Catalunya: Cau el bot del darrer sorteig de l'Euromillones

Un participant de l'Euromillones ha estat l'únic encertant de la combinació guanyadora d'aquest sorteig


Nou sorteig de l'Euromillones que ha tocat a Espanya. Un únic participant a Barcelona que ha guanyat el bot de l'Euromillones. En total, 130 milions d'euros que s'ha endut sense haver-lo de repartir, ja que ha estat l'únic encertant.

El joc d'El Millón també s'ha repartit a Espanya, concretament a l'Administració de Loteries de l'Estat núm. 2 de Villena, Alacant.

Un únic encertant de l'Euromillones, aquest cop a Espanya

Aquest divendres, 15 de març, s'ha fet el sorteig de l'Euromillones. Amb un bot de 130 milions d'euros, s'han sortejat els números amb què s'omple la butlleta que pot resultar guanyadora.

Aquesta vegada, els números guanyadors eren: 1, 4, 31, 34 i 40. I les estrelles, el 4 i el 5. Doncs un participant que va validar la butlleta a Barcelona, ha tingut la sort de ser l'únic encertant. I s'ha emportat ni més ni menys que 130 milions d'euros.

Però aquesta no ha estat l'única persona al nostre país en fer-se milionari. I és que el joc en què participen totes les butlletes validades, El Millón, també ha tocat a Espanya. Més concretament a Villena, Alacant.

Administració de Loteries i Apostes de l'Estat número 2 de Villena, Alacant

El guanyador d'El Millón va participar en l'Administració de Loteries de l'Estat número 2 de Villena, Alacant. La combinació adjudicada al sorteig va ser ZVC93290.

En què consisteix El Millón

A totes les butlletes que participen en el sorteig de l'Euromillones se'ls assigna un codi variat entre lletres i números. En cap cas aquest codi es podrà triar, sinó que és assignat automàticament.

Aquest codi, que mai no es repeteix, s'assigna de forma obligatòria a cada aposta i el seu preu és de 0,30 €.

Quan arriba el moment del sorteig, a banda de treure els números per a l'encertant de l'Euromillones, se sortegen els codis assignats a les butlletes. Per tant, sempre hi haurà un participant que s'emportarà 1 milió d'euros com a premi.

Diversos premis repartits pel país

A Espanya s'han repartit un total de 134.008.507,39 € en premis d'aquest darrer sorteig. I és que a banda de l'encertant del bot i del joc d'El Millón, també hi ha hagut un encertant de la tercera categoria.

En aquest cas, el participant ha encertat tots els números sortejats menys les estrelles. Però s'ha emportat, ni més ni menys que 26.802,70 €.

El pròxim sorteig se celebrarà el 19 de març i el bot es reiniciarà amb 17 milions d'euros.

➡️ Societat

Més notícies: