Persona feliç al passadís de galetes d'Eroski

SOCIETAT

La novetat d'Eroski sorprèn a tots i a mi m'encanta: a la meva llista de la compra

Eroski ha inclòs un nou producte de carn a les seves botigues que té una composició molt saludable, i es nota

Eroski continua apostant per una alimentació saludable i ecològica. Per això mateix, té la seva línia Eroski Natur en què va incloent novetats que compleixen aquestes característiques. Avui dia és necessari, ja que cada cop hi ha més persones conscienciades de tenir una alimentació millor.

Recentment, Eroski ha inclòs una nova hamburguesa en què podem trobar molts beneficis. El principal és que està realment bona i que, a més, és més saludable que d'altres que podem comprar, a banda de no tenir gluten ni lactosa. Per això mateix, ja té un gran punt a favor.

Aquesta hamburguesa es pot comprar tant en format individual com a pack de dos. Jo em vaig comprar la individual per poder-la provar. És una hamburguesa que pesa 150 grams i té un preu d'1,99 euros.

Nova hamburguesa d'Eroski
Eroski ha tret aquesta nova hamburguesa ecològica | e-noticies.cat

Eroski incorpora una hamburguesa amb una interessant composició

Aquesta nova hamburguesa d'Eroski crida, sobretot, per la seva composició. Com a curiositat diré que es pot llegir que està feta per una empresa dels Pirineus. Ràpidament el cap m'ha anat a l'hamburguesa 'origen Pirineus' que és tot un èxit a Lidl.

Curiositats a banda, en aquesta hamburguesa hi trobem un alt percentatge del component principal. Concretament, un 97,2% és carn de boví ecològica. A aquesta s'hi suma un 2% de midó de tapioca ecològic, sal i pebre ecològic.

A l'envàs d'aquesta hamburguesa també veiem una altra dada interessant. I és que s'indica que té un contingut reduït de greix. A la part del darrere es matisa que conté un 30% menys de greixos que la carn picada que també pertany a Eroski Natur.

Envàs individual d'hamburguesa ecològica d'Eroski
La composició d'aquesta hamburguesa és força bona | e-noticies.cat

És una hamburguesa força gruixuda, però que es fa en un no res

Aquesta hamburguesa d'Eroski destaca pel gruix. Tot i això, encara que hi hagi persones que pensin que és positiu perquè així poden tenir un interior cru, cal anar amb compte. I és que a l'envàs s'indica que cal cuinar-la totalment.

Grossor de la nova hamburguesa d'Eroski
Encara que sigui gruixuda, s'ha de cuinar completament | e-noticies.cat

Tot i això, podem escollir el gruix que vulguem, sobretot depenent de si volem afegir-hi més coses. En el meu cas, jo la vaig cuinar a la planxa, després d'esclafar-la una mica i no vaig llençar res d'oli. Quan es comença a fregir l'hamburguesa va deixant anar el seu propi líquid que és suficient perquè no s'enganxi.

Hamburguesa a la planxa
Vaig optar per aixafar-la una mica i fer-la a la planxa sense oli | e-noticies.cat

Donada la seva mida pots menjar perfectament en plat o bé optar per posar-la entre dos pans. Jo vaig optar per aquesta segona opció, encara que sí que és veritat que no hi vaig incloure cap ingredient més. Volia saber com era el seu sabor sense que res el pogués camuflar.

I una vegada tastada, puc dir que té gust de carn. Sembla una mica redundant, però no sempre es troba aquest sabor de boví en un aliment. En aquest cas té el gust que ha de tenir i s'agraeix, per la qual cosa val la pena gastar-se una mica més en qualitat.

Hamburguesa d'Eroski en pa
Aquesta hamburguesa té molt gust de carn | e-noticies.cat

Valors nutricionals de l'hamburguesa d'Eroski

 

Valors mitjansper cada hamburguesa (150 grams)
Valor energètic755 kJ / 180 kcal
Greixos
dels quals saturats
6,6 g
3,2 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
3,0 g
0 g
Proteïnes27 g
Sal1,2 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 12/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: