Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl

SOCIETAT

Si t'encanta el gelat, Lidl té l'aparell amb què portes somiant tota la vida

Lidl té el producte perfecte per fer gelats casolans i sorbets a casa, t'encantarà si ets un cuinetes

Amb l'arribada de la primavera comencem a pensar en menjars freds i deixem enrere els àpats de cullera. I quan arriba la calor, tots acabem menjant gelats, ja que és una manera refrescant i senzilla d'alleujar una mica el nostre cos de la calor.

Comprar aquest tipus d'aliments ja elaborats és habitual. Tot i això, si ets una persona que es passaria el dia menjant aquest producte en els mesos de calor o si vols cuidar la teva alimentació, a Lidl han llançat el producte perfecte per a tu.

Són moltes les receptes que circulen per Internet per fer gelats casolans mitjançant la Thermomix o mitjançant el robot de cuina de Lidl. Tot i això, cap congela, per la qual cosa en la majoria de les ocasions el resultat no acaba sent el que esperàvem.

Per això, la gelatera elèctrica que trobem a Lidl és tot un boom estiu rere estiu. És la manera més senzilla i pràctica d'elaborar els nostres gelats sans i menjar-los en qualsevol moment.

La gelatera elèctrica de Lidl que costa menys de 100 €

Aquesta gelatera de Lidl està fabricada per SilverCrest. És de color blanc, té una potència de 90W i té un disseny molt funcional. Resulta molt intuïtiva a l'hora de fer-la servir, té un disseny molt lleuger i disposa d'una vareta batedora desmuntable.

Ve amb diversos accessoris inclosos, com el got mesurador i l'espàtula de silicona. A més, ve amb un llibre de receptes per agafar idees, en concret en venen sis, i després les podem anar adaptant al nostre gust.

Gelatera de lidl sobre taula amb gelat de llimona
Amb aquesta gelatera podem preparar gelats i sorbets sans | Lidl

Aquesta gelatera de Lidl no només ens permet preparar gelats, amb ella també podem fer sorbets. Al vostre tauler de control només comptem amb tres botons, per la qual cosa és molt fàcil d'usar: Off, gelat cremós o tradicional.

La gelatera té potes antilliscants per a una gran estabilitat, les mides d'aquest aparell per a la cuina són de 18,5 x 22,6 x 26,5 cm i la seva capacitat és de 700 ml.

Com fer servir la gelatera de Lidl?

Fer servir aquesta gelatera és molt senzill gràcies al seu llibre de receptes. Un cop tinguem la tècnica agafada podem anar innovant amb nous sabors. Els temps de preparació varien entre els 50 i els 80 minuts.

Només hem de barrejar els ingredients, afegir-los a la gelatera elèctrica de Lidl i seleccionar si volem fer-ho gelat cremós, tradicional o sorbet.

Abocant gelat sobre la gelatera de Lidl de color blanc
És molt fàcil d'usar i intuïtiva ja que només té 3 botons | Lidl

I quan acabis de preparar-los, no hauràs de netejar molt, ja que tots els seus accessoris són aptes per rentar-los al rentaplats. El preu d'aquesta gelatera de Lidl és de 94,99 € i les despeses d'enviament són gratuïtes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: