La fàcil recepta del xef Enrique Sánchez que pots preparar aquesta Setmana Santa
Gràcies a aquesta recepta podràs preparar un dolç que no és tan conegut al nostre país, però que està boníssim
Enrique Sánchez ens proposa aquesta saborosa recepta per a aquesta Setmana Santa. Són uns cagajones de canyella i vainilla. Encara que és un dolç conegut al sud del nostre país, no té la mateixa fama que en puguin tenir d'altres.
Aquest dolç pot ser utilitzat com a postres o bé per acompanyar qualsevol berenar. Això sí, controlant, ja que una que comences a menjar-los és complicat parar. Aquí us deixem els ingredients necessaris per fer aquesta recepta d'Enrique Sánchez.
Ingredients per a la recepta d'Enrique Sánchez
Ingredients | Quantitat |
Ous | 3 unitats |
Farina | 250 gr |
Aigua | 250 ml |
Oli d'oliva verge extra | 125 ml |
Extracte de vainilla | 1 cullereta |
Sèsam | 1 cullerada |
Canyella mòlta | |
Sucre per arrebossar |
Així es prepara aquesta recepta de cagajones de canyella i vainilla, segons Enrique Sánchez
1. Fem la massa
El primer pas és començar a fer la massa. Per fer-ho, posem una cassola al foc on incloem l'aigua i mig got d'oli. Ho deixem fins que comenci a bullir.
En aquell moment, és quan toca afegir tota la farina que tenim. Remenem sense parar fins que veiem que estem aconseguint una massa. Quan l'hàgim aconseguit, simplement l'hem de treure a un recipient i deixar-la reposar a temperatura ambient.
2. Incorporem la resta d'ingredients
Un cop hem aconseguit que la nostra massa no estigui tan calenta, toca incloure-hi la resta dels ingredients. Per això, al mateix recipient hi afegim el sèsam, l'extracte de vainilla i els ous.
No s'han d'incloure tots de cop, sinó que s'han de posar d'un en un assegurant-nos en tot moment que s'estan barrejant correctament.
3. Ens posem amb les boles
Ara que ja tenim la massa llesta, és el moment de començar a donar forma als cagajones. En primer lloc, has de preparar una paella o cassola amb la quantitat d'oli suficient perquè aquests surin. D'altra banda, no heu de començar a fregir fins a assegurar-vos que l'oli està ben calent.
Tenint en compte aquests passos, agafem la massa i anem fent boles amb les mans. Quan les tinguem, les afegim a l'oli perquè es fregeixin. Veurem que ja estan a punt quan comencin a daurar-se.
4. Arrebossem i a menjar
Quan ja anem tenint els nostres cagajones llestos, els anirem traient de la paella i els posem en un paper absorbent. Així traurem l'excés d'oli. Després, només ens quedarà arrebossar-los per una barreja de sucre i canyella molta i ja estarien a punt per menjar.
Més notícies: