Cagaixons d'Enrique Sánchez

SOCIETAT

La fàcil recepta del xef Enrique Sánchez que pots preparar aquesta Setmana Santa

Gràcies a aquesta recepta podràs preparar un dolç que no és tan conegut al nostre país, però que està boníssim

Enrique Sánchez ens proposa aquesta saborosa recepta per a aquesta Setmana Santa. Són uns cagajones de canyella i vainilla. Encara que és un dolç conegut al sud del nostre país, no té la mateixa fama que en puguin tenir d'altres.

Aquest dolç pot ser utilitzat com a postres o bé per acompanyar qualsevol berenar. Això sí, controlant, ja que una que comences a menjar-los és complicat parar. Aquí us deixem els ingredients necessaris per fer aquesta recepta d'Enrique Sánchez.

Ingredients per a la recepta d'Enrique Sánchez

IngredientsQuantitat
Ous3 unitats
Farina250 gr
Aigua250 ml
Oli d'oliva verge extra125 ml
Extracte de vainilla1 cullereta
Sèsam1 cullerada
Canyella mòlta
Sucre per arrebossar

 

Així es prepara aquesta recepta de cagajones de canyella i vainilla, segons Enrique Sánchez

1. Fem la massa

El primer pas és començar a fer la massa. Per fer-ho, posem una cassola al foc on incloem l'aigua i mig got d'oli. Ho deixem fins que comenci a bullir.

En aquell moment, és quan toca afegir tota la farina que tenim. Remenem sense parar fins que veiem que estem aconseguint una massa. Quan l'hàgim aconseguit, simplement l'hem de treure a un recipient i deixar-la reposar a temperatura ambient.

2. Incorporem la resta d'ingredients

Un cop hem aconseguit que la nostra massa no estigui tan calenta, toca incloure-hi la resta dels ingredients. Per això, al mateix recipient hi afegim el sèsam, l'extracte de vainilla i els ous.

No s'han d'incloure tots de cop, sinó que s'han de posar d'un en un assegurant-nos en tot moment que s'estan barrejant correctament.

3. Ens posem amb les boles

Ara que ja tenim la massa llesta, és el moment de començar a donar forma als cagajones. En primer lloc, has de preparar una paella o cassola amb la quantitat d'oli suficient perquè aquests surin. D'altra banda, no heu de començar a fregir fins a assegurar-vos que l'oli està ben calent.

Tenint en compte aquests passos, agafem la massa i anem fent boles amb les mans. Quan les tinguem, les afegim a l'oli perquè es fregeixin. Veurem que ja estan a punt quan comencin a daurar-se.

4. Arrebossem i a menjar

Quan ja anem tenint els nostres cagajones llestos, els anirem traient de la paella i els posem en un paper absorbent. Així traurem l'excés d'oli. Després, només ens quedarà arrebossar-los per una barreja de sucre i canyella molta i ja estarien a punt per menjar.

➡️ Societat

Més notícies: