Dona sorpresa assenyalat un Mercadona
SOCIETAT

Mercadona triomfa amb el producte 100% natural que deixa la roba com a nova

Troba a Mercadona el sabó més recomanat per acabar amb les taques difícils de la roba per menys de 3 euros

Aconseguir un rentat impecable per a la roba és complicat, segons el teixit i la taca. Hi ha peces a les quals tenim molt d'afecte o els teixits de les quals són delicats; i hi ha taques que són insofribles.

Segons el desastre, de vegades hem de recórrer a un truc o producte especial o un altre. Per això, en realitat, el que tots somiem és amb un sabó que sigui eficaç, i que no faci malbé la nostra roba ni el nostre entorn.

Com sempre, tot és més fàcil de trobar entre els productes de Mercadona. A més, sobretot en aquest cas, ja que la cadena valenciana ofereix una extensa gamma de productes de neteja de la llar.

El sabó de Mercadona és natural, cuida i deixa la roba com a nova

A la secció de drogueria de Mercadona sempre trobem sabó, llevataques, detergents i suavitzants dissenyats per cuidar els teixits i eliminar les taques difícils. I sense comprometre la forma i el color originals de les peces.

Però, si el teu objectiu és eliminar rastres de greix de la roba, Mercadona té la solució perfecta. El sabó llevataques Beltrán està elaborat a partir d'olis vegetals i lliure d'oli de palma.

Pot de sabó llevataques Beltrán sobre fons desenfocat de Mercadona

Es tracta d'un producte 100% biodegradable que, a més, eliminarà eficaçment taques de maquillatge, vi o oli dels teus tèxtils. Increïble, però cert.

Què diferència el Sabó Beltrán dels altres llevataques?

Aquest sabó llevataques és conegut més enllà de Mercadona per la seva eficàcia en l'eliminació de taques difícils i rascades a la roba d'ús diari. El sabó Beltrán és potàssic, natural i de llarga durada.

A causa de la seva versatilitat, aquest sabó s'ha convertit en un clàssic a totes les llars espanyoles. Des de la rentada de roba fins a la neteja de terres, cuines i elements d'acer també.

L'ús del sabó Beltrán és molt senzill: només cal aplicar-lo a la zona a tractar i deixa actuar durant 5 minuts. Després, aclarir la zona amb aigua abundant o introduir, directament, a la rentadora.

Però no hem d'introduir el sabó directament a la rentadora i cal evitar deixar-lo actuar durant molt de temps en sec. El millor és que un pot de Beltrán de Mercadona dura moltíssim i només val 2,90 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: