El dolç sense gluten que Tamara Falcó va descobrir en un dels seus viatges amb Íñigo Onieva
És una elaboració molt senzilla i ràpida que és totalment apta perquè ho puguin menjar persones celíaques
Tamara Falcó comparteix amb els seus seguidors nombroses receptes a través de les xarxes socials, algunes apreses en els seus diferents viatges. Per exemple, aquests muffins de pastanaga que la marquesa de Griñón va tastar durant la seva estada amb Íñigo Onieva a la clínica Sha Wellnes.
En aquest lloc va ser on Tamara Falcó va conèixer aquesta recepta que es pot fer tant per esmorzar, com per berenar. A més, el que té de bo aquest dolç és que poden menjar-lo perfectament els celíacs. Per això, es converteix en una opció molt interessant perquè ho pugui menjar qualsevol persona.
Ingredients per al dolç sense gluten que encanta Tamara Falcó
Perquè puguis preparar els muffins de pastanaga a casa teva seguint la recepta de Tamara Falcó, aquí et deixem els ingredients.
INGREDIENTS | QUANTITAT |
Pastanagues | 4 unitats |
Farina de rebosteria sense gluten | 120 g |
Iogurt de coco | 1 unitat |
Xarop d'auró | 115 g |
Oli de gira-sol | 50 ml |
Canyella en pols | 1 cullerada |
Arrowrood | 1 cullerada |
Bicarbonat | 1 cullerada i mitja |
Així es preparen aquests muffins de pastanaga, segons Tamara Falcó
L'elaboració d'aquests muffins de pastanaga és molt senzilla i fins i tot ofereix la possibilitat de fer-la al costat dels més petits de la casa. És una recepta que et pot salvar d'un compromís quan vulguis oferir un toc original als teus convidats. Et deixem el pas a pas perquè vegis que realment no té cap misteri.
1. Pelem les pastanagues
Les pastanagues són l'únic ingredient d'aquesta recepta que necessita un pas previ. Simplement haurem de pelar les quatre unitats que necessitem. Després, es recomana que es trossegin perquè sigui molt més senzill batre-les.
2. Batem tots els ingredients
En un got de batedora, posem tots els ingredients de la recepta i ho batem bé. Veuràs que la barreja està a punt quan estigui homogènia i no es noti cap grumoll. Aconseguiràs una massa homogènia que serà la base dels nostres muffins.
3. Aboquem la massa al motlle
Agafem motlles de magdalena i els preparem per posar la massa. Podem utilitzar els tradicionals o bé fer servir uns metàl·lics que haurem d'engreixar prèviament perquè surtin els muffins perfectes. Els anem emplenant fins a la meitat, més o menys i, mentrestant, preescalfem el nostre forn.
4. Enfornar
L'últim pas de l'elaboració seria enfornar els nostres muffins. Per això, els hem de tenir dins del forn, més o menys, durant mitja hora a una temperatura de 160 graus. Després, esperem que es temperin i, fixant-nos en la presentació de Tamara Falcó, els traiem del motlle i els posem en un plat.
Més notícies: